Sydentur til Valencia fra 4621 NOK

Velg mellom 6 Sydenturr til Valencia. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Senator Parque Central 2948332966


   Senator Parque Central
Solfaktor 2948332966

 Spania
Spania
Valencia, Costa Blanca
Stor by
Sol og strand
Dobbeltrom
Ingen måltider
13-12-2024
Gardermoen
8 Dager
Eurostars Acteon 2948332962


   Eurostars Acteon
Solfaktor 2948332962

 Spania
Spania
Valencia, Costa Blanca
Stor by
Sol og strand
Dobbeltrom
Ingen måltider
13-12-2024
Gardermoen
8 Dager
Senator Parque Central 2948332965


   Senator Parque Central
Solfaktor 2948332965

 Spania
Spania
Valencia, Costa Blanca
Stor by
Sol og strand
Dobbeltrom
Ingen måltider
16-12-2024
Gardermoen
8 Dager
Eurostars Acteon 2948332961


   Eurostars Acteon
Solfaktor 2948332961

 Spania
Spania
Valencia, Costa Blanca
Stor by
Sol og strand
Dobbeltrom
Ingen måltider
16-12-2024
Gardermoen
8 Dager
Hotel Medium Valencia 2948332964


   Hotel Medium Valencia
Solfaktor 2948332964

 Spania
Spania
Valencia, Costa Blanca
Stor by
Sol og strand
Dobbeltrom
Ingen måltider
13-12-2024
Gardermoen
8 Dager
Hotel Medium Valencia 2948332963


   Hotel Medium Valencia
Solfaktor 2948332963

 Spania
Spania
Valencia, Costa Blanca
Stor by
Sol og strand
Dobbeltrom
Ingen måltider
16-12-2024
Gardermoen
8 Dager
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Reis på en billig ferie til Valencia


Valencia er en vakker og fascinerende destinasjon som bør være på toppen av din ferieliste. Denne spansk byen er kjent for sin rike historie, fantastiske arkitektur, fantastiske strender og deilige matopplevelser. Her er noen grunner til hvorfor du bør vurdere å besøke Valencia på ferien din.

For det første er Valencia en by full av historie og kultur. Den har en rik arv fra romersk og arabisk tid, noe som gjenspeiles i dens arkitektur og monumenter. Du kan vandre gjennom gamlebyen og oppleve tradisjonelle plazaer, imponerende tårn og pittoreske kirker. Byen har også moderne arkitektoniske perler, som det berømte City of Arts and Sciences, som er et imponerende kompleks av futuristiske bygninger.

Valencia er også kjent for sine vakre strender. Enten du ønsker å sole deg og slappe av på den gylne sanden eller prøve vannaktiviteter som surfing eller seiling, har Valencia strender for enhver smak. La Malvarrosa-stranden er spesielt populær og har et livlig uteliv med mange restauranter og barer langs strandpromenaden.

I Valencia kan du også oppleve den berømte festivalen Las Fallas, som holdes hvert år i mars. Byen våkner til liv med gigantiske monumenter, fargerike kostymer, fyrverkeri og gatefester. Dette er en unik kulturell opplevelse som får deg til å føle deg en del av Valencias livlige samfunn.

Når det gjelder mat, er Valencia kjent for sin deilige matkultur. Byen er hjemmet til den berømte retten paella, som er en risrett med forskjellige varianter som sjømat, grønnsaker og kjøtt. Her kan du nyte autentisk spansk mat i koselige tapasbarer eller gourmetrestauranter.

Valencia er også en destinasjon for kunst- og museumelskere. Byen har et bredt utvalg av museer og kunstgallerier som viser alt fra tradisjonell spansk kunst til moderne kunstverk. Du kan besøke Museo de Bellas Artes, som huser en imponerende samling av malerier fra forskjellige perioder.

Alt i alt er Valencia en destinasjon som har noe for alle. Enten du er interessert i historie, kultur, strandliv, festligheter eller mat, vil Valencia imøtekomme dine behov. Så hvorfor ikke planlegge en feriehit og oppdage alt hva denne fantastiske byen har å tilby? God tur!


Ofte stilte spørsmål - Sydentur til Valencia

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Valencia på Sydenturr?

Du kan finne Sydenturr til Valencia fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille Sydenturr til Valencia : Gardermoen fra 4621 NOK og Stavanger fra 5527 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Valencia på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger Sydenturr til Valencia?

Du kan kjøpe Sydenturr til Valencia fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill Sydenturr til Valencia med: Solfaktor fra 4621 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Valencia på lastminutecharter.eu

Hvordan er ferieværet i Valencia?

Velkommen til Valencias fantastiske reisemål! Uansett hvilken tid på året du besøker, kan du forvente deg herlig ferievær i Valencia.

Valencia ligger i Middelhavet, noe som betyr at det er mildt og behagelig året rundt. Om sommeren kan du glede deg over solfylte, varme dager med gjennomsnittstemperaturer som kretser rundt 30°C. Det er perfekt for å nyte strendene og ta en forfriskende dukkert i det krystallklare Middelhavet.

Om vinteren er Valencia fortsatt mild og hyggelig. Temperaturene ligger vanligvis på rundt 15-20°C, noe som gjør det til et ideelt reisemål for å unnslippe kaldt vintervær andre steder. Du kan spasere langs de sjarmerende gatene, utforske byens arkitektur eller nyte de lokale matmarkedene, alt uten å fryse.

Våren og høsten i Valencia er en ekte drøm. Temperaturene er behagelige, rundt 20-25°C, og det er mindre folkemengder sammenlignet med sommersesongen. Dette er det perfekte tidspunktet for å oppdage Valencias rike kulturarv, ta en sykkeltur i den vakre byparken Turia, eller utforske byens historiske sentrum.

Uansett når du besøker Valencia, vil du bli møtt av solskinn og behagelige temperaturer. Husk imidlertid å sjekke værmeldingen før du pakker kofferten, da det fortsatt kan være noe variasjon i været. Men generelt sett kan du se frem til en fantastisk ferie uten å bekymre deg for dårlig vær.

Valencia er en by som passer for alle årstider, og gir deg en evig sommerfølelse uansett når du velger å reise hit. Så sørg for å legge Valencia til din reiserute og nyt det fantastiske ferieværet året rundt!

Hvorfor skal du reise på ferie til Valencia ?

Valencia er en fantastisk destinasjon for en ferie. Byen ligger på den vakre kysten av Spania, og har noe å tilby for enhver smak.

En av de største attraksjonene i Valencia er den praktfulle arkitekturen. Byen er kjent for sin moderne kunst og innovative design, spesielt den futuristiske bygningen kjent som Ciudad de las Artes y las Ciencias (Byen for kunst og vitenskap). Dette området er et perfekt sted å tilbringe en dag med å utforske utstillinger, akvarier og interaktive installasjoner.

Valencia er også kjent for sin deilige mat. Hvis du elsker tapas og sjømat, vil du ikke bli skuffet. Prøv tradisjonelle retter som paella, som oppsto i Valencia. Du kan også besøke det pulserende sentrale markedet, Mercado Central, der du kan smake på ferske lokale råvarer.

En annen reason til å besøke Valencia er de vakre strendene. Byen har over 300 soldager i året, og det er en rekke strender å velge mellom. Enten du foretrekker en travel strand med vannsport og strandbarer, eller en roligere og mer avslappende strand, vil du finne det i Valencia.

For de som er interessert i kultur og historie, har Valencia en rik arv å utforske. Ta en tur gjennom det historiske sentrum og besøk katedralen, som huser den legendariske hellige gral. Du kan også besøke Torres de Serranos, et imponerende middelaldersk forsvarsverk med fantastisk utsikt over byen.

Valencia er kjent for sine livlige festivaler, og hvis du har sjansen, bør du definitivt oppleve en av dem. Fallas-festivalen i mars er en av de mest kjente, der store figurer laget av tre, papp og leire blir brent som en del av tradisjonen.

Uansett hva du leter etter i en ferie, vil Valencia kunne imøtekomme dine behov. Med sin vakre arkitektur, deilige mat, nydelige strender, rik kultur og spennende festivaler, er det nok av grunner til å besøke denne fantastiske byen.

Hvilke 5 severdigheter bør du se i Valencia?

Velkommen til Valencia! Her er de fem mest besøkte severdighetene i byen, og hvorfor du bør ta turen innom hver enkelt av dem:

1. Den imponerende Ciudad de las Artes y las Ciencias:
Ciudad de las Artes y las Ciencias, eller Byen for Kunst og Vitenskap, er et arkitektonisk mesterverk som kombinerer kunst, vitenskap og teknologi. Her finner du en rekke unike bygninger, inkludert et operahus, et vitenskapsmuseum og et IMAX-kino. Besøk dette fantastiske komplekset for å bli fascinert av sine futuristiske design og utforske spennende utstillinger.

2. Den storslåtte gamlebyen:
Valencias gamleby, også kjent som El Carmen, er det historiske hjertet av byen. Utforsk de sjarmerende smugene, beundre de imponerende middelalderske bygningene og opplev den autentiske atmosfæren. Her kan du besøke den praktfulle Valencia-katedralen, kjent for sitt gotiske tårn og den hellige gral, samt de fargerike markedene i Mercado Central.

3. Det majestetiske Torres de Serranos:
Ligger i enden av byportene fra det 14. århundre, representerer Torres de Serranos en av Valencias best bevarte festninger. Gå opp til toppen av tårnene for å nyte en fantastisk utsikt over byen og snappe noen flotte bilder. Dette er et must-besøk for alle som er interessert i byens historie og arkitektur.

4. Den pittoreske stranden Malvarrosa:
Et besøk til Valencia er ikke komplett uten å tilbringe litt tid på den fantastiske stranden Malvarrosa. Med gylden sand, klart vann og flotte strandpromenader er dette det perfekte stedet å slappe av og nyte de spanske solstrålene. Ta deg en dukkert i Middelhavet eller prøv noen av de deilige rettene på en av strandbarene og restaurantene.

5. Den fargerike Turia-parken:
Turia-parken er en av Europas største byparker og tidligere en tørrlagt elveleie. Parken har et bredt spekter av fasiliteter, inkludert lekeplasser, idrettsanlegg, hager og kulturattraksjoner. Ta en avslappende spasertur, sykle langs de grønne stiene, eller slapp av under skyggen av trærne. Dette er den perfekte oasen for å unnslippe byens travle atmosfære.

Valencia er en by som tilbyr noe for enhver smak. Enten du er interessert i kunst og kultur, historie, strandliv eller en tur i parken, vil du finne det her. Ikke nøl med å besøke de fem mest populære severdighetene for å få en smak av Valencias mangfold og skjønnhet!

Hvilke 5 turistaktiviteter og kulturelle begivenheter er mest populære i Valencia?

Valencia, en by som er rik på kultur og aktiviteter, tiltrekker seg millioner av turister hvert år. Her er de fem mest populære aktivitetene og kulturelle arrangementene som turister kan delta på i Valencia.

1. Besøk Ciudad de las Artes y las Ciencias: Dette ikoniske arkitektoniske området er et must-see i Valencia. Det omfatter imponerende bygninger som operaen Palau de les Arts Reina Sofía og vitenskapsmuseet L'Hemisfèric. Her kan turister utforske utstillinger, se på et teaterstykke eller til og med nyte en fantastisk konsert.

2. Utforsk historiske Valencia: Ta en spasertur i gamlebyen og oppdag fascinerende historie og arkitektur. Start med å besøke katedralen, hvor du kan se den hellige gralen. Deretter kan du utforske Serranos-tårnet, en av byportene, og Mercado Central, den enorme matmarkedet som tilbyr et bredt utvalg av ferske råvarer.

3. Delta i Las Fallas-festivalen: Hvis du har muligheten til å besøke Valencia i mars, må du ikke gå glipp av Las Fallas-festivalen. Dette er en unik og fargerik begivenhet hvor enorme kunstverk laget av tre og papier-mâché blir brent. Festivalen varer i flere dager og inkluderer også parade, musikk og dans.

4. Smak paella på Albufera: Valencia er kjent for å være hjemmet til den deilige risretten paella. Ta en tur til Albufera, en vakker naturpark utenfor byen, og nyt et autentisk måltid i en av de tradisjonelle restaurantene. Du kan også ta en båttur på Albuferasjøen for å se det vakre landskapet.

5. Delta i La Tomatina: Hvis du er i Valencia i august, bør du absolutt bli med på La Tomatina-festivalen i byen Buñol. Dette er verdens største matkrig, hvor deltakerne kaster tomater på hverandre. Det er en fantastisk opplevelse og en flott mulighet til å spille i mat og ha det moro!

Valencia har noe for enhver smak, enten du er interessert i kunst og kultur, historie, mat eller lokale festivaler. Utforsk disse populære aktivitetene og kulturelle arrangementene for å oppdage det beste av denne fantastiske byen.

Hva er de 5 mest populære rettene du kan få servert i Valencia ?

Valencia er kjent for sin varierte matkultur, og her er de fem mest populære rettene du bør prøve når du besøker denne fantastiske byen.

1. Paella: Paella er Valencias stolthet og nasjonalrett. Denne deilige risretten, tilberedt i en stor panne, inkluderer kjøtt, fisk eller sjømat, og et bredt spekter av grønnsaker og krydder. Paella Valenciana er den mest tradisjonelle varianten med kanin, chicken, grønne bønner, og safran. Ikke gå glipp av denne autentiske smaksopplevelsen.

2. Horchata: Dette er en forfriskende og naturlig drikk som er perfekt for å kjøle deg ned under varme sommerdager. Horchata er laget av jordmandler, sukker og vanilje. Du kan nyte den alene eller med litt ferskt bakverk eller smørbrød til. Husk å prøve noen fartons, de søte fingerbrødene som er ment å dyppes i horchata.

3. Bunuelos: Disse små, deilige friterte bolleformede bakverkene er en annen spesialitet i Valencia. Laget av søt deig og smaksatt med appelsinskall, blir de servert med et dryss av sukker på toppen. Bunuelos er en perfekt dessert eller en deilig godbit å nyte når som helst på dagen.

4. Fideua: Dette er en annen populær risrett som ligner på paella, men i stedet for ris brukes det tynne pastastrimler. Fideua tilberedes vanligvis med sjømat, som reker, muslinger og blekksprut, og er en smaksopplevelse du ikke vil gå glipp av. Pass på å prøve denne unike og deilige retten.

5. All i Pebre: Dette er en tradisjonell rett fra Albufera-regionen i Valencia, og er en kombinasjon av ferskt fisk og poteter i en saus laget av hvitløk, paprika, olivenolje og persille. Denne retten er full av smak og er en flott måte å oppleve den autentiske lokale maten på.

Valencia er virkelig en matelskers paradis, og disse fem rettene er bare toppen av isfjellet. Utforsk gatene og restaurantene i byen for å oppdage flere kulinariske skatter og opplev hvorfor Valencia er kjent for sin fantastiske matkultur.

A LIETO INTERNATIONAL SITE