GÅ IKKE GLIPP AV ET GODT REISETILBUD!  ABONNER PÅ NYHETSBREV ELLER SOSIALE MEDIER
annonse

Sydentur til Cala Vinas fra 7272 NOK

Velg mellom 3 Sydenturr til Cala Vinas. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Occidental Cala Vinas


   Occidental Cala Vinas
Solfaktor

 Spania
Spania
Cala Vinas, Mallorca
Sol og strand
Superior-rom med balkong el. terrasse
Halvpensjon
15-05-2024
Gardermoen
8 Dager
Occidental Cala Vinas


   Occidental Cala Vinas
Solfaktor

 Spania
Spania
Cala Vinas, Mallorca
Sol og strand
Superior dobbeltrom
Halvpensjon
25-05-2024
Gardermoen
8 Dager
Occidental Cala Viñas


   Occidental Cala Viñas
TripX

 Spania
Spania
Cala Vinas, Mallorca
Sol og strand
Premium twinrom
Halvpensjon
07-05-2024
Gardermoen
8 Dager
annonse
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Hva slags ferie skal du på?

Hvem vil du reise med?

Hvilket land vil du reise til?

Hvor vil du gå ?

Hvor skal du reise fra?

Hvordan vil du reise?

Hvor mange stjerner bør ferien ha?

Hvilke måltider bør du ha?

Reis på en billig ferie til Cala Vinas

Cala Vinas er en fantastisk turistdestinasjon i Spania som bør være på listen din når du planlegger neste ferie. Denne vakre byen, som ligger på Mallorca, tilbyr alt du kan ønske deg for din drømmeferie. Her er noen grunner til hvorfor du bør reise hit.

Cala Vinas er kjent for sine utrolige strender med krystallklart vann og mykt sand. Her kan du sole deg og slappe av langs kysten, eller ta en forfriskende dukkert i Middelhavet. Vannet er så klart at du kan se sjølivet svømme rundt deg. Det er også mange vannsportaktiviteter tilgjengelig, slik som snorkling og vindsurfing, som vil gi deg uforglemmelige opplevelser.

Byen har også et livlig natteliv, med et stort utvalg av barer og restauranter. Mange av disse stedene er åpne til sent på kveld, slik at du kan nyte deilige måltider og drikkevarer mens du tar inn den fantastiske stemningen. Musikk og dans fyller luften, og du kan oppleve den ekte spanske kulturen mens du koser deg med venner og familie.

I tillegg til strandaktivitetene og nattelivet, kan du også utforske det vakre landskapet rundt Cala Vinas. Ta en tur til de omkringliggende fjellene og nyt den praktfulle utsikten over byen og havet. Det er også mange turstier som tar deg gjennom skogområder og pittoreske landsbyer, noe som gir deg muligheten til å oppleve mallorcansk natur og kultur på nært hold.

Cala Vinas er også en flott base for å utforske andre deler av Mallorca. Du kan enkelt ta en kort tur til den berømte byen Palma de Mallorca, hvor du kan besøke den majestetiske katedralen, eller rusle rundt i de gamle smugene i den sjarmerende gamlebyen. Øya har også mange andre vakre strender og historiske steder som er verdt et besøk.

Uansett om du er ute etter en avslappende strandferie, et spennende natteliv eller en dose med kultur og historie, vil Cala Vinas gi deg det du ønsker. Ta turen hit, og opplev alt det denne fantastiske byen har å tilby.

Ofte stilte spørsmål

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Cala Vinas på Sydenturr?

Du kan finne Sydenturr til Cala Vinas fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille Sydenturr til Cala Vinas : Gardermoen fra 7272 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Cala Vinas på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger Sydenturr til Cala Vinas?

Du kan kjøpe Sydenturr til Cala Vinas fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill Sydenturr til Cala Vinas med: Solfaktor fra 7272 NOK og TripX fra 7955 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Cala Vinas på lastminutecharter.eu
annonse
Last Minute CharterVåre brukere gir lastminutecharter.eu
4.8
  
4.8 av 5 stjerner basert på 361837 vurderinger.

Last Minute Charter Danmark
Last Minute Charter Netherlands
Last Minute Charter Norge
Last Minute Charter Polska
Last Minute Charter Suomi
Last Minute Charter Sverige

Travel with jens
Last Minute Holiday Homes
Travolo
Lieto International
A LIETO INTERNATIONAL SITE