GÅ IKKE GLIPP AV ET GODT REISETILBUD!  ABONNER PÅ NYHETSBREV ELLER SOSIALE MEDIER
annonse

Vi fant ingen reiser for deg

Å nei – vi fant ingen restplasser for deg!

Men ikke bekymre deg, det er mange andre reiser for deg.

Prøv å søke på nytt - eller velg blant de mange alternativene nedenfor.
Her finner du enkelt linker til reiser fra f.eks. de enkelte reisebyråene, hver avgangsflyplass og til bestemte land.

Vi er sikre på at du finner et godt tilbud på en reise. Vi håper du finner det du leter etter og får en fantastisk ferie.

Hva slags ferie skal du på?

Hvem vil du reise med?

Hvilket land vil du reise til?

Hvor vil du gå ?

Hvor skal du reise fra?

Hvordan vil du reise?

Hvor mange stjerner bør ferien ha?

Hvilke måltider bør du ha?

Reis på en billig ferie til Belgia

Reis på en billig ferie til Belgia

Belgia er et veldig spennende land å besøke på ferie! Det har så mye å tilby både når det gjelder kultur og natur. Det er fullt av ting å se og gjøre, fra å besøke historiske museer og utforske gamle kirker, til å spise gourmetmat og prøve det lokale ølet. Uansett hva du liker, har Belgia noe å tilby for alle. Det har også en fantastisk atmosfære, med trange gater og vakre landskap. Dette er et sted som er verdt å besøke, og en ferie i Belgia vil garantert være uforglemmelig!

Ofte stilte spørsmål

Hvilke feriedestinasjoner kan jeg kjøpe Sydenturr til i Belgia?

Du kan finne Sydenturr til mange feriedestinasjoner i Belgia. Akkurat nå er de mest populære feriedestinasjonene med Sydenturr i Belgia : Bruxelles fra 2715 NOK og Bruges fra 3495 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Belgia på lastminutecharter.eu

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Belgia på Sydenturr?

Du kan finne Sydenturr til Belgia fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille Sydenturr til Belgia : Gardermoen fra 2715 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Belgia på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger Sydenturr til Belgia?

Du kan kjøpe Sydenturr til Belgia fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill Sydenturr til Belgia med: TripX fra 2715 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Belgia på lastminutecharter.eu

Hvordan er ferieværet i Belgia ?

Belgia har et mildt klima året rundt, noe som gjør det til et flott reisemål uansett hvilken tid på året du besøker. I sommermånedene, spesielt fra juni til august, kan du forvente behagelige temperaturer med gjennomsnittlig omkring 20-25 grader Celsius. Dette er en ideell tid for å utforske landets vakre byer og landskap.

Høsten i Belgia, spesielt fra september til november, er også veldig behagelig. Temperaturene ligger vanligvis rundt 15-20 grader Celsius, og landskapet blir fargerikt med sine vakre høstfarger. Dette er en flott tid for å oppleve lokale festivaler og smake på de kjente belgiske ølene.

Vinteren i Belgia kan være kjølig, spesielt fra desember til februar, men temperaturen vil sjelden falle under null grader Celsius. Dette er en perfekt tid for å oppleve den berømte julemarkedet i Brussel, eller for å nyte deilig belgisk sjokolade og varm gløgg.

Våren i Belgia, spesielt fra mars til mai, er en fantastisk tid for å besøke landet. Temperaturene stiger gradvis, og naturen blomstrer med vakre vårsblomster. Dette er også tiden for å smake på de deilige belgiske vafflene og oppdage blomsterprakten på Keukenhof-hagene i nærheten.

Uansett når du velger å besøke Belgia, vil du oppleve et behagelig og variert klima. Så ikke nøl med å planlegge ditt neste eventyr i dette vakre landet!

Hva er de 5 mest populære turistmålene i Belgia?

De fem mest besøkte turistdestinasjonene i Belgia og hvorfor du bør besøke dem:

1. Brussel: Hovedstaden i Belgia er et must for enhver besøkende. Byen er kjent for sitt rike historiske og kulturelle arv. Besøkende kan utforske de imponerende arkitektoniske mesterverkene som Grand Place, Atomium og det kongelige slott. Brussel er også kjent for sin deilige sjokolade, belgiske vafler og berømte belgiske øl.

2. Brugge: Denne vakre middelalderske byen er som tatt rett ut av et eventyr. Små brosteinsbelagte gater, sjarmerende kanaler og historiske bygninger skaper en romantisk atmosfære. Brugge er kjent for sine berømte renessansekunstverk, spesielt Madonnaen og barnet av Michelangelo. Slapp av og nyt en båttur langs kanalene, besøk Belforttårnet og prøv de deilige belgiske sjokoladene.

3. Gent: Denne historiske byen er et skattekammer av middelalderarkitektur og kultur. Gent tilbyr en unik blanding av gammel og moderne arkitektur, med sjarmerende kanaler og imponerende bygninger som St. Bavo-katedralen og Gravensteen-slottet. Besøkende kan også nyte de mange museene, koselige kafeer og livlige kulturelle arrangementer som Gentse Festeen, en årlig festival kjent for sine fargerike parader og festlige atmosfære.

4. Antwerpen: Denne dynamiske byen er Belgias motehovedstad og et senter for diamanthandel. Antwerpen er kjent for sin vakre gotiske arkitektur, spesielt Katedralen i Antwerpen, og sitt levende natteliv. Ta deg tid til å oppdage byens trendy motebutikker, smake på lokal matkunst på de mange restaurantene og besøke den berømte Plantin-Moretus-museet, som er oppført som UNESCOs verdensarvliste.

5. Liège: Denne historiske byen ligger i hjertet av Wa

Hva er de 5 mest populære matrettene du må smake i Belgia ?

Belgia er kjent for å tilby et bredt utvalg av deilige matretter. Her er fem av de mest populære rettene du burde prøve når du besøker dette fantastiske landet:

1. Vaffel: Belgiske vafler er kjent over hele verden for sin sprøhet på utsiden og mykhet på innsiden. De serveres gjerne med et bredt utvalg av smakfulle tilbehør som sjokolade, krem, frukt eller bær.

2. Frites: Ikke noe besøk til Belgia er komplett uten å prøve deres berømte pommes frites. Disse sprø og gylne potetene serveres ofte med en deilig saus som mayonnaise, ketchup eller andalousesaus. Belgia er faktisk kjent for å ha verdens beste pommes frites!

3. Musselsuppe: Moules frites er en klassisk belgisk rett som består av blåskjell kokt i hvitvin- og løksuppe. Den serveres gjerne med sprø pommes frites og majones. Belgia er kjent for å produsere noen av verdens beste blåskjell.

4. Belgisk sjokolade: Belgia er kjent som sjokoladens hjemland og har et uovertruffent rykte når det gjelder å lage deilig sjokolade. Prøv gjerne sjokoladepraliner, trøfler, sjokoladetrøfler og mange andre varianter mens du er her. Du vil garantert få en himmelsk smaksopplevelse!

5. Kroketter: Kroketter er en populær belgisk rett som serveres som en forrett eller som en del av en hovedrett. De er små, kremete potetkuler som er fritert til de blir sprø på utsiden. Kroketter kan serveres med et utvalg av forskjellige fyllinger som kjøtt, ost eller sjømat.

Disse fem matrettene er bare noen få eksempler på den fantastiske matkulturen du finner i Belgia. Utforsk gjerne mer av landets kulinariske tilbud under ditt besøk, og du vil garantert bli forelsket i smakene Belgia har å by på!

annonse
Last Minute CharterVåre brukere gir lastminutecharter.eu
4.8
  
4.8 av 5 stjerner basert på 361836 vurderinger.

Last Minute Charter Danmark
Last Minute Charter Netherlands
Last Minute Charter Norge
Last Minute Charter Polska
Last Minute Charter Suomi
Last Minute Charter Sverige

Travel with jens
Last Minute Holiday Homes
Travolo
Lieto International
A LIETO INTERNATIONAL SITE