Sista minuten till Soma Bay från 7709 SEK. Spara till 23%

Välj bland 3 sista minuten till Soma Bay. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Soma Bay

Varför ska du resa till semesterorten Soma Bay i Egypten? Det finns många skäl till varför denna turistdestination bör vara på din lista över platser att utforska. Soma Bay är beläget längs Röda havets kust och erbjuder enastående natur och fantastiska upplevelser för alla som besöker.

En av de främsta anledningarna till att resa till Soma Bay är det otroliga klimatet. Med över 300 soldagar om året är detta resmålet perfekt för solälskare och badentusiaster. Här kan du förvänta dig varma temperaturen året runt, vilket gör att du kan njuta av stranden och de vackra vattenaktiviteterna, oavsett vilken årstid du besöker.

Soma Bay är också känt för sina fantastiska stränder och det kristallklara vattnet i Röda havet. Här kan du koppla av på de vita sandstränderna i en av de lyxiga semesteranläggningarna, eller delta i en mängd vattensporter. Dykning och snorkling är populära aktiviteter i Soma Bay, tack vare den fantastiska marina livet och korallrev som finns här. Upplev att simma bredvid exotiska fiskar och upptäck det rika undervattenslandskapet som detta område har att erbjuda.

För dig som älskar golf har Soma Bay en av Egyptens bästa golfbanor. The Cascades Golf & Country Club är beläget vid foten av bergen och erbjuder en imponerande golfupplevelse med utsikt över det kristallklara havet. Detta är en perfekt plats för en avkopplande round golf i en fantastisk kuliss.

Soma Bay är också ett perfekt resmål för avkoppling och lyx. Här finner du några av Egyptens finaste och mest exklusiva hotell, med spa och wellness-center som erbjuder olika behandlingar och massage för att få dig att känna dig som ny. Njut av lyxen och den avkopplade atmosfären som Soma Bay erbjuder, och låt dig bli bortskämd under din semester.

Sammanfattningsvis är Soma Bay en turistdestination som inte bör missas. Med sitt fantastiska klimat, vackra stränder och utbud av aktiviteter är detta ett resmål som passar alla. Oavsett om du letar efter avkoppling, äventyr eller golf, kommer Soma Bay att överträffa dina förväntningar och skapa minnen för livet.


Hotel Caribbean World Soma Bay Resort


   Hotel Caribbean World Soma Bay Resort
Sunweb

 Egypten
Egypten
Soma Bay, Hurghada
Sol och strand
All Inclusive
2024-04-07
Köbenhamn
8 dagar
Caribbean World Soma Bay Resort


   Caribbean World Soma Bay Resort
Airtours

 Egypten
Egypten
Soma Bay, Hurghada
Sol och strand
All Inclusive
2024-05-05
Köbenhamn
8 dagar
Sol Y Mar Soma Beach

spara 23%

   Sol Y Mar Soma Beach
TUI

 Egypten
Egypten
Soma Bay, Hurghada
Sol och strand
Hotel
All Inclusive
2024-03-14
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

What can I save on a last minute holiday to Soma Bay ?

Right now you can save up to 31% on last minute holidays to Soma Bay. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Från vilka flygplatser kan du resa till Soma Bay på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Soma Bay från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Soma Bay : Köbenhamn från 7723 SEK och Arlanda från 9675 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Soma Bay på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Soma Bay?

Du kan köpa sista minuten till Soma Bay från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Soma Bay med: Sunweb från 7723 SEK, Airtours från 7723 SEK och TUI från 9675 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Soma Bay på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE