Sista minuten till Playa de La Arena från 7314 SEK

Välj bland 4 sista minuten till Playa de La Arena. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Playa de La Arena

Om du planerar din nästa semestertur och letar efter en vacker plats att besöka, bör du definitivt överväga Playa de La Arena i Spanien. Denna turistdestination är känd för sina fantastiska stränder, pittoreska landskap och oändliga möjligheter till avkoppling och underhållning.

Playa de La Arena har en av de mest spektakulära stränderna på Teneriffa, och sanden är känd för att vara mjuk och varm. Här kan du njuta av att sola, ta långa promenader längs kusten eller bara slappna av vid havet. Med det kristallklara vattnet inbjuder stranden även till olika vattensporter som snorkling, dykning och surfing. Oavsett om du är en entusiastisk äventyrare eller bara vill koppla av, kommer Playa de La Arena att tillfredsställa dina önskemål.

Förutom stranden kan du också utforska de omgivande naturliga skatter som denna plats har att erbjuda. Detta område är känt för sina imponerande klippformationer och vulkaniska landskap. En av de mest populära attraktionerna är klipporna vid Los Gigantes. Dessa klippor reser sig upp till 800 meter över havet och erbjuder en fantastisk vy över Atlanten. Det är en plats som verkligen tar andan ur en.

Förutom den naturliga skönheten kan du också besöka några fascinerande historiska och kulturella platser i närheten. Du kan till exempel utforska den gamla staden Masca, som ligger inbäddad i bergen. Här kan du promenera genom smala gränder, beundra traditionell arkitektur och uppleva det lokala livet. Om du är intresserad av historia kan du också besöka den historiska byn Alcala, som har en rik kulturell arv.

Playa de La Arena erbjuder också ett brett utbud av restauranger och kaféer där du kan njuta av utsökt lokal mat och dryck. Här kan du smaka på färska skaldjur, tapas och traditionella spanska rätter. Det finns också många butiker och marknader där du kan hitta unika souvenirer och presenter att ta med dig hem.

Så om du är på jakt efter en destination som kombinerar avkoppling, vacker natur och kulturella upplevelser, ska du definitivt boka en resa till Playa de La Arena. Det är en plats där du kan njuta av sol, sand och hav, samtidigt som du upplever det bästa av Spaniens charm.


Sholeo Los Gigantes


   Sholeo Los Gigantes
Airtours

 Spanien
Spanien
Playa de La Arena, Teneriffa
Sol och strand
Frukost
2024-05-11
Köbenhamn
8 dagar
Sholeo Los Gigantes


   Sholeo Los Gigantes
Sunweb

 Spanien
Spanien
Playa de La Arena, Teneriffa
Sol och strand
Frukost
2024-05-11
Köbenhamn
8 dagar
Allegro Isora


   Allegro Isora
Airtours

 Spanien
Spanien
Playa de La Arena, Teneriffa
Sol och strand
All Inclusive
2024-05-11
Köbenhamn
8 dagar
Hotel Allegro Isora


   Hotel Allegro Isora
Sunweb

 Spanien
Spanien
Playa de La Arena, Teneriffa
Sol och strand
All Inclusive
2024-05-11
Köbenhamn
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Playa de La Arena på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Playa de La Arena från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Playa de La Arena : Köbenhamn från 7314 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Playa de La Arena på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Playa de La Arena?

Du kan köpa sista minuten till Playa de La Arena från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Playa de La Arena med: Sunweb från 7314 SEK och Airtours från 7314 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Playa de La Arena på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE