Sista minuten till Peniche från 4610 SEK

Välj bland 3 sista minuten till Peniche. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Peniche

Välkommen till Peniche – en turistdestination som inte kommer att göra dig besviken på din nästa semester! Denna charmiga stad ligger i Portugal och erbjuder allt som gör en resa minnesvärd. Peniche är beläget på Portugal's vackra kust och när du väl är här kommer du snabbt förstå varför det är ett populärt resmål för turister från hela världen.

En av anledningarna till att du bör resa till Peniche är dess fantastiska stränder. Med kilometer efter kilometer av gyllene sand och klart, turkost vatten är Peniche en strandälskares dröm. Oavsett om du är sugen på att sola, simma eller prova på populära vattensporter som surfing och dykning, kommer Peniche att ge dig allt du söker. Det är berömt för sina vågor och lockar surfare från hela världen för att uppleva den perfekta surfningen.

Men Peniche erbjuder mer än bara stränder. Staden har en rik historia och har bevarat sin charmiga medeltida arkitektur och atmosfär. Passa på att utforska det historiska centrumet, där smala gränder och kullerstensgator leder dig till pittoreska torg och härliga kaféer. Besök det imponerande fortet São João Baptista, som är byggt på en klippa och ger fantastisk utsikt över havet och staden.

För matälskare kommer Peniche att vara en kulinarisk resa i sig. Här kan du njuta av färsk fisk och skaldjur som nyligen fångats i det omgivande havet. Restaurangerna erbjuder autentiska portugisiska smaker och du har möjlighet att prova rätter som grillad sardiner, bacalhau (torsk) och Peniche's egen specialitet, Peniche-pajen. Missa inte heller chansen att prova den välsmakande vinet som regionen är känd för.

Sist men inte minst är Peniche också en perfekt utgångspunkt för att utforska området runt omkring. Inom kort avstånd kan du besöka den pittoreska byn Óbidos med sina medeltida väggar, de natursköna Berlengas-öarna eller ta en kort båttur till Finisterre, den västligaste kontinentala punkten i Europa. Oavsett vad du väljer att göra kommer Peniche att erbjuda en oförglömlig resa med något för alla.

Så packa dina väskor och boka din resa till Peniche idag. Du kommer inte ångra det!


Sea Garden Residencia


   Sea Garden Residencia
Solfaktor

 Portugal
Portugal
Peniche
Sol och strand
Dubbelrum
Ej specificerat
2024-11-18
Köbenhamn
8 dagar
Sea Garden Residencia


   Sea Garden Residencia
Solfaktor

 Portugal
Portugal
Peniche
Sol och strand
Dubbelrum
Ej specificerat
2024-11-18
Köbenhamn
8 dagar
Silver Seahorse Garden Retreat


   Silver Seahorse Garden Retreat
Solfaktor

 Portugal
Portugal
Peniche
Sol och strand
Rum - 2 enkelsängar
Ingen pension
2024-04-10
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Peniche på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Peniche från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Peniche : Köbenhamn från 4610 SEK, Arlanda från 5116 SEK och Landvetter från 5175 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Peniche på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Peniche?

Du kan köpa sista minuten till Peniche från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Peniche med: Solfaktor från 4610 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Peniche på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE