Sista minuten till Paralia från 6547 SEK

Välj bland 2 sista minuten till Paralia. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Paralia

Varför ska man resa till Paralia, Grekland?

Paralia är en destination som har något för alla. Det är den perfekta platsen att resa till för en avkopplande semester. Med sina långa stränder och kristallklara vatten lockar Paralia solälskare från hela världen.

En av de största fördelarna med att besöka Paralia är det fantastiska klimatet. Sommarmånaderna är varma och soliga, vilket ger möjlighet till att njuta av stranden och bada i havet. Medelhavets bris gör värmen behaglig och skapar en avslappnad atmosfär som gör det lätt att koppla av.

Utöver det vackra strandlivet har Paralia också mycket att erbjuda för den äventyrslystna. Destinationen ligger nära de imponerande Olymbiska bergen och ger möjlighet till vandring och utflykter till fantastiska naturscenerier. Utforska de pittoreska byarna i bergen och njut av den friska bergsluften.

Paralia är också känt för sin livliga nattlivsscenario. Längs strandpromenaden finns det ett stort utbud av restauranger, barer och klubbar där besökare kan njuta av grekiska specialiteter och festa på natten. Stämningen är livlig och det finns något för alla smaker.

En annan fördel med Paralia är dess närhet till andra populära turistmål i Grekland. Åk på dagsutflykter till det historiska berget Olympos eller den antika staden Dion. Följ med på en båttur till den närliggande ön Skiathos eller hyr en bil och utforska de omgivande regionerna i egen takt.

Sammanfattningsvis, Paralia är en perfekt destination för avkoppling, sol och bad, äventyr och nattliv. Med sin vackra natur och närhet till andra turistmål, finns det ingen anledning att inte resa hit. Så packa dina väskor och ge dig av till Paralia för en oförglömlig semester!


Cosmopolitan Hotel & Spa


   Cosmopolitan Hotel & Spa
Solfaktor

 Grekland
Grekland
Paralia, Thessaloniki
Sol och strand
Deluxe dubbelrum
Halvpension
2024-05-14
Köbenhamn
8 dagar
Cosmopolitan Hotel & Spa


   Cosmopolitan Hotel & Spa
Solfaktor

 Grekland
Grekland
Paralia, Thessaloniki
Sol och strand
Economy dubbelrum
Halvpension
2024-09-14
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Paralia på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Paralia från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Paralia : Arlanda från 6571 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Paralia på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Paralia?

Du kan köpa sista minuten till Paralia från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Paralia med: Solfaktor från 6571 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Paralia på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE