Sista minuten till Milatos från 4949 SEK

Välj bland 3 sista minuten till Milatos. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Milatos

Milatos är en förtjusande turistdestination som borde vara högst på din lista för nästa resa till Grekland. Beläget på den vackra ön Kreta, erbjuder Milatos allt vad en perfekt semester behöver.

Först och främst, Milatos erbjuder fantastiska stränder med kristallklart vatten och gyllene sandstränder, som är perfekta för solbad och avkoppling. Här kan du njuta av det härliga medelhavsklimatet och tillbringa lata dagar vid havet.

Milatos har också en spännande historia som kommer att fascinera dig. Staden är känd för sin gammaldags charm och den kulturella arvet är rikt. Besökare kan utforska den gamla byn Milatos där de kan promenera genom de smala gränderna och beundra de traditionella vita husen. En av de mest betydelsefulla platserna i staden är Milatos-grottan som har spelat en avgörande roll i Greklands historia. Denna grotta var ett skyddsområde för lokalbefolkningen under osmanerna och blev platsen för en tragisk massaker år 1823. En rundtur längs grottan tar dig med på en resa genom historien och ger dig en djupare förståelse för regionens betydelse.

För de som älskar att utforska naturen, är Milatos en idealisk plats att besöka. Här kan du vandra längs kusten eller ta en promenad genom den vackra landsbygden och njuta av den frodiga grönskan och det unika djurlivet. Det finns också möjligheter att delta i olika vattensporter som dykning och snorkling för att utforska de undervattensvärlden.

När det gäller mat och dryck, kommer Milatos inte att göra dig besviken. Här kan du njuta av autentiska grekiska smaker och mumsa på lokala specialiteter som färsk fisk och skaldjur, olivolja och grekiska ostar. Det finns också många charmiga tavernor och kaféer där du kan koppla av och njuta av den avslappnade atmosfären.

Milatos är verkligen en juvel på Kretas kust och ett perfekt resmål för en avkopplande och spännande semester. Oavsett om du är intresserad av historia, sol och bad, äventyr eller bara vill ta det lugnt, erbjuder Milatos allt detta och mer. Så varför inte boka din nästa resa hit och upptäck allt det fantastiska som denna härliga destination har att erbjuda.


Villa Thalia Apartments


   Villa Thalia Apartments
Solfaktor

 Grekland
Grekland
Milatos, Kreta
Sol och strand
Lägenhet (1 sovrum)
Ej specificerat
2024-10-01
Köbenhamn
8 dagar
Villa Thalia Apartments


   Villa Thalia Apartments
Solfaktor

 Grekland
Grekland
Milatos, Kreta
Sol och strand
Lägenhet (1 sovrum)
Ej specificerat
2024-10-16
Arlanda
8 dagar
Villa Thalia Apartments


   Villa Thalia Apartments
Solfaktor

 Grekland
Grekland
Milatos, Kreta
Sol och strand
Lägenhet (1 sovrum)
Ej specificerat
2024-10-01
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Milatos på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Milatos från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Milatos : Arlanda från 4974 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Milatos på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Milatos?

Du kan köpa sista minuten till Milatos från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Milatos med: Solfaktor från 4974 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Milatos på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE