Sista minuten till Limni Keriou från 5882 SEK

Välj bland 1 sista minuten till Limni Keriou. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Limni Keriou

Om du letar efter den perfekta semestern, så är Limni Keriou i Grekland ett resmål du inte får missa. Detta pittoreska turistmål har allt du kan önska dig - solen, havet, historia och en avslappnad atmosfär.

Limni Keriou är beläget på den vackra ön Zakynthos och erbjuder fantastiska stränder med kristallklart vatten. Här kan du njuta av långa dagar vid stranden, simma i det azurblå havet och ta del av olika vattensporter som snorkling och dykning. För de äventyrslystna finns även båtturer för att utforska öns gömda grottor och underverk.

För de som är intresserade av historia och kultur har Limni Keriou mycket att erbjuda. Ett besök på Keri by är ett måste, där du kan utforska det historiska kloster som grundades på 1700-talet. Dessutom kan du besöka byar som Bohali och se det medeltida slottet därifrån och njuta av en fantastisk utsikt över Zakynthos stad.

Limni Keriou är också känt för sitt välrenommerade kök. Denna region erbjuder ett stort utbud av traditionella grekiska rätter som gyros, souvlaki och färsk fisk och skaldjur. Du kan njuta av autentiska matupplevelser i de mysiga tavernorna längs strandpromenaden och utforska den lokala kulturen genom dess fantastiska kök.

Utöver allt det här är det också viktigt att nämna den gästvänliga atmosfären i Limni Keriou. Lokalbefolkningen är välkomnande och vänliga och kommer att göra sitt bästa för att göra din vistelse här minnesvärd.

Så om du vill ha en avkopplande och vacker semester i Grekland, missa inte chansen att upptäcka Limni Keriou. Det kommer garanterat att bli ett resmål som du inte kommer att glömma i första taget.


Hotel Nefeli


   Hotel Nefeli
Escape Away

 Grekland
Grekland
Limni Keriou, Zakynthos
Sol och strand
Dubbelrum (utsikt mot trädgård)
Ej specificerat
2024-10-01
Köbenhamn
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Limni Keriou på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Limni Keriou från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Limni Keriou : Köbenhamn från 5897 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Limni Keriou på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Limni Keriou?

Du kan köpa sista minuten till Limni Keriou från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Limni Keriou med: Escape Away från 5897 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Limni Keriou på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE