Sista minuten till Larnaca från 3732 SEK

Välj bland 4 sista minuten till Larnaca. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Larnaca

Om du letar efter en fantastisk resmål för din nästa semester, så borde du definitivt överväga att resa till Larnaca på Cypern. Denna turistdestination kombinerar soliga stränder, historiska sevärdheter och en unik kultur som kommer att lämna dig förundrad.

En av de främsta anledningarna till att välja Larnaca som din nästa semesterdestination är det fantastiska klimatet. Med över 300 soliga dagar om året kan du njuta av varma temperaturer och en uppfriskande bris från Medelhavet. Stränderna i Larnaca är spektakulära och har kristallklart vatten som inbjuder till avkoppling och bad. Du kan också prova på olika vattensporter som dykning och snorkling, eller bara koppla av på en solstol med en exotisk cocktail i handen.

För historiaälskare finns det många sevärdheter att utforska i Larnaca. Här hittar du den ikoniska Larnaca Salt Lake, som är känd för sina rosa flamingos och är en naturskön plats att besöka. I staden finns också Hala Sultan Tekke, en viktig muslimsk helgedom och pilgrimsort. Upptäck de fascinerande utgrävningsplatserna i Kition, en antikstad som sägs vara över 4000 år gammal.

Larnaca erbjuder också en unik och livlig kultur som är väl värd att uppleva. Utforska stadens gamla kvarter med sina smala gränder och traditionella byggnader. Besök en traditionell taverna för att smaka på läckra cypriotiska rätter och prova lokalproducerade viner och ouzo. Missa inte heller att besöka Lazaruskyrkan, en vacker ortodox kyrka som anses vara en av de viktigaste religiösa platserna i regionen.

Slutligen, om du är ute efter shopping och nattliv, har Larnaca massor att erbjuda. I stadens centrum finns det butiker som säljer allt från lokala hantverk till internationella varumärken. På kvällen kan du njuta av en välsmakande middag på någon av stadens restauranger och sedan dansa natten lång på en av de många klubbar och barer som Larnaca har att erbjuda.

Sammanfattningsvis är Larnaca en perfekt semesterdestination för alla som söker sol, historia, kultur och livlig atmosfär. Det är en plats som kommer att förtrolla dig och ge dig minnen för livet.


Aparthotel Sea N Lake View


   Aparthotel Sea N Lake View
Sunweb

 Cypern
Cypern
Larnaca
Sol och strand
Ingen pension
2024-04-06
Arlanda
8 dagar
Sea'N Lake View


   Sea'N Lake View
Airtours

 Cypern
Cypern
Larnaca
Sol och strand
Ingen pension
2024-04-06
Arlanda
8 dagar
Aparthotel Sea N Lake View


   Aparthotel Sea N Lake View
Sunweb

 Cypern
Cypern
Larnaca
Sol och strand
Ingen pension
2024-04-06
Köbenhamn
8 dagar
Sea'N Lake View


   Sea'N Lake View
Airtours

 Cypern
Cypern
Larnaca
Sol och strand
Ingen pension
2024-04-06
Köbenhamn
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Larnaca på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Larnaca från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Larnaca : Arlanda från 3732 SEK och Köbenhamn från 5897 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Larnaca på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Larnaca?

Du kan köpa sista minuten till Larnaca från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Larnaca med: Sunweb från 3732 SEK och Airtours från 3732 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Larnaca på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE