Sista minuten till Izmir från 7245 SEK

Välj bland 3 sista minuten till Izmir. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.
Ontur Hotel 2605012898


   Ontur Hotel
Mixx Travel 2605012898

 Turkiet
Turkiet
Izmir, Egeiska kusten
Sol och strand
Standardrum
Frukost
2024-06-23
Köbenhamn
8 dagar
Ontur Hotel 2605012899


   Ontur Hotel
Mixx Travel 2605012899

 Turkiet
Turkiet
Izmir, Egeiska kusten
Sol och strand
Standardrum
Frukost
2024-08-15
Köbenhamn
8 dagar
Ontur Hotel 2605012900


   Ontur Hotel
Mixx Travel 2605012900

 Turkiet
Turkiet
Izmir, Egeiska kusten
Sol och strand
Standardrum
Frukost
2024-08-22
Köbenhamn
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Res på en billig semester till Izmir


Izmir, en pärla på den turkiska kusten, är den perfekta destinationen för din nästa semestertur. Med en rik historia, en sprudlande kultur och naturskönhet som tar andan ur en, är Izmir ett resmål som du inte får missa.

Ett av de mest lockande skälen att besöka Izmir är dess fantastiska klimat. Med solsken större delen av året och milda temperaturer är det en plats där man kan njuta av varma dagar och ljumna kvällar. Izmir är också känt för sina vackra stränder, med fin vit sand och kristallklart vatten, som inbjuder till både avkoppling och vattensportaktiviteter.

För historieentusiaster har Izmir en överflöd av sevärdheter att erbjuda. Staden har en rik antik historia och är känt som Platsen där gudarna sover. Här kan du besöka Efesos, en av de bäst bevarade antika städerna i hela Medelhavsområdet, eller Smyrna, en av de äldsta bosättningarna i hela Anatolien. I Izmir kan du även besöka slotten Kadifekale och Kemeralti-basaren, där du kan njuta av autentiska turkiska upplevelser och utforska de traditionella butikerna och restaurangerna.

Staden är också känd för sin livliga och moderna atmosfär. Izmir's stadskärna erbjuder hängivna affärsdistrikt, trendiga kaféer och restauranger, samt ett pulserande nattliv. Genom att promenera längs den vackra Kordon Promenade kan du uppleva Izmir energi och njuta av utsikten över Egeiska havet.

Till sist, maten i Izmir är välkänd och en utsökt del av besöket. Här kan man smaka på autentiska turkiska rätter såsom meze (smårätter), kebab och färska skaldjur. Izmir's matkultur är en blandning av det bästa från Medelhavet och Mellanöstern, vilket ger dig en smakupplevelse som du aldrig kommer att glömma.

Så packa dina väskor och boka din resa till Izmir. Här får du chansen att uppleva en fantastisk kultur, njuta av solen och havet, och skapa minnen för livet. Izmir kommer inte att göra dig besviken!


Vanliga frågor - Sista minuten till Izmir

Från vilka flygplatser kan du resa till Izmir på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Izmir från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Izmir : Köbenhamn från 7245 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Izmir på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Izmir?

Du kan köpa sista minuten till Izmir från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Izmir med: Mixx Travel från 7245 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Izmir på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE