Sista minuten till Florida från 4885 SEK

Välj bland 2 sista minuten till Florida. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Florida

Florida är en fantastisk destination för semestern och erbjuder något för alla. Denna amerikanska delstat är känd för sina vackra stränder, strålande solsken och sitt livliga nattliv. Här finns det en mängd olika aktiviteter att upptäcka och se.

Om du är en strandälskare kommer du att älska Florida. Statens kustlinje sträcker sig över 2 000 kilometer och erbjuder några av världens bästa stränder. Välkända och vackra platser som Miami Beach, Fort Lauderdale och Clearwater Beach lockar besökare från hela världen. Det är en perfekt plats att sola, bada och koppla av vid det turkosblåa havet.

För naturälskare erbjuder Florida ett unikt och varierat landskap. Everglades nationalpark är en av världens mest spektakulära våtmarker och finns på UNESCO:s världsarvslista. Här kan du uppleva den fantastiska flora och fauna i deras naturliga miljö. Det är ett perfekt ställe för att vandra, paddla och utforska det otroliga ekosystemet.

För den äventyrslystne finns det också många temaparker och attraktioner att besöka i Florida. Walt Disney World Resort i Orlando är en av världens mest kända temaparker och erbjuder en oförglömlig upplevelse för både barn och vuxna. Universal Orlando Resort och SeaWorld Orlando är andra populära platser att besöka för spännande attraktioner och underhållning.

För den som är intresserad av kultur och historia finns det också mängder att utforska i Florida. Staden St. Augustine, som grundades 1565, är den äldsta permanenta europeiska bosättningen i USA och erbjuder en fascinerande inblick i historien. Miami, känt för sitt pulserande konst- och kulturliv, erbjuder också ett brett utbud av kulturella upplevelser, inklusive konstgallerier, museer och fantastisk mat från hela världen.

Oavsett vad du letar efter i en semester, kommer Florida att kunna tillfredsställa dina önskemål. Det är en destination som erbjuder sol, värme, fantastiska stränder, spännande temaparker, unik natur och kulturella upplevelser. Så packa dina väskor och ge dig ut på en oförglömlig resa till Florida.


B&B Hotel Napoli


   B&B Hotel Napoli
TripX

 Italien
Italien
Naples, Florida
Sol och strand
Standardrum
Ingen pension
2024-10-26
Köbenhamn
7 dagar
B&B Hotel Napoli


   B&B Hotel Napoli
TripX

 Italien
Italien
Naples, Florida
Sol och strand
Standardrum
Ingen pension
2024-08-28
Köbenhamn
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Sista Minuten till Florida. Vart vill du gå ?

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Florida på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Florida från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Florida : . Du hittar alla bra erbjudanden för Florida på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Florida?

Du kan köpa sista minuten till Florida från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Florida med: . Du hittar alla bra erbjudanden för Florida på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE