Sista minuten till Antequera från 3902 SEK

Välj bland 3 sista minuten till Antequera. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Antequera

Varför ska du resa till den turistdestinationen Antequera i Spanien?

Antequera är en fantastisk plats som bör finnas med på din reselista. Denna charmiga stad, belägen i provinsen Malaga i Andalusien, har mycket att erbjuda till alla typer av resenärer.

För det första är Antequera känt för sina enastående historiska och kulturella sevärdheter. Staden har ett imponerande neolitiskt dolmen-landskap, med Dolmen de Menga och Dolmen de Viera som är utmärkta exempel på detta. Dessa megalitiska monument, som är över 5000 år gamla, ger besökare en fascinerande inblick i stadens historia.

Antequeras historiska centrum är också en pärla. Här kan du vandra genom de gamla och smala gränderna och beundra den vackra arkitekturen från renässansen och barocken. Det imponerande Alcazaba-fästningen, som en gång var en försvarsborganläggning, ger en fantastisk panoramautsikt över staden och dess omgivande landskap.

För naturälskare finns det en mängd vackra landskap att utforska runt Antequera. El Torcal de Antequera är en imponerande naturpark med unika och surrealistiska kalkstensformationer. Promenera längs de välmarkerade stigarna och du kommer att förundras över den spektakulära och nästan utomjordiska skönheten.

Antequera är också en idealisk bas för att utforska andra berömda platser i Andalusien. Staden ligger bara en kort bilresa från den världsberömda staden Malaga, där du kan njuta av stränder, shopping och kultur. Dessutom kan du lätt nå Granada och besöka den ikoniska Alhambra-palatset, eller ta en dagstur till Ronda och beundra dess hisnande klippa och berömda bro.

Oavsett om du är intresserad av historia, natur eller bara vill upptäcka den autentiska andalusiska kulturen, kommer Antequera att imponera på dig. Så packa dina väskor och bege dig till denna underbara turistdestination för en minnesvärd semester.


Parador de Antequera


   Parador de Antequera
Solfaktor

 Spanien
Spanien
Antequera, Andalusien
Sol och strand
Dubbelrum
Ingen pension
2024-08-24
Arlanda
6 dagar
Parador de Antequera


   Parador de Antequera
Solfaktor

 Spanien
Spanien
Antequera, Andalusien
Sol och strand
Dubbelrum
Ingen pension
2024-08-24
Arlanda
8 dagar
Parador de Antequera


   Parador de Antequera
Solfaktor

 Spanien
Spanien
Antequera, Andalusien
Sol och strand
Dubbelrum
Ingen pension
2024-08-15
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Antequera på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Antequera från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Antequera : Arlanda från 3902 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Antequera på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Antequera?

Du kan köpa sista minuten till Antequera från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Antequera med: Solfaktor från 3902 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Antequera på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE