Sista minuten till Alcamo från 4585 SEK

Välj bland 4 sista minuten till Alcamo. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Alcamo

Alcamo Marina är en fantastisk turistdestination i södra Italien som erbjuder en oförglömlig semesterupplevelse. Här är några anledningar till varför du borde överväga att resa hit på din nästa semester.

Först och främst är Alcamo Marina känd för sina otroliga stränder. Det kristallklara vattnet och den fina sanden gör det till en perfekt plats att sola, bada och njuta av Medelhavets skönhet. Oavsett om du vill koppla av på en solstol, ta en uppfriskande simtur eller kanske prova på vattensporter som surfing eller jetski, kommer Alcamo Marina att tillfredsställa alla dina badbehov.

För älskare av kultur och historia erbjuder Alcamo Marina också en rad sevärdheter. Staden Alcamo är känd för sin charmiga gamla stadsdel med smala gränder och vackra byggnader. Här kan du utforska medeltida ruiner, kyrkor och slott som berättar regionens fascinerande historia. Missa inte att besöka den imponerande katedralen eller det vackra slottet i närheten.

Det lokala köket är också en anledning till att resa till Alcamo Marina. Siciliens matkultur är känd över hela världen och här kan du prova läckra rätter som pasta med färsk fisk och skaldjur, smakrika ostar och läcker siciliansk gelato. Missa inte heller chansen att prova den berömda sicilianska pistageglassen!

För naturälskare finns det också möjlighet att utforska omgivningarna. Alcamo Marina ligger i närheten av naturreservatet Zingaro, som erbjuder fantastiska vandringsleder längs kusten och spektakulära vyer över klippiga kustlinjer och turkosblått vatten. Det är en perfekt plats att uppleva den vackra sicilianska naturen och få en paus från strandlivet.

Slutligen är Alcamo Marina också en utmärkt bas för att göra dagsutflykter till andra fantastiska destinationer på Sicilien. Du kan besöka den historiska staden Palermo med sina imponerande monument, den antika staden Agrigento med sina välbevarade grekiska tempel eller ta en båttur till de vackra Eoliska öarna.

Sammanfattningsvis erbjuder Alcamo Marina allt du kan önska för en perfekt semester. Med sina vackra stränder, rika kulturhistoria, utsökt mat och närhet till fantastiska natur- och kulturobjekt kommer denna destination att ge dig en minnesvärd resa till Södra Italien.


Centrale


   Centrale
Solfaktor

 Italien
Italien
Alcamo, Sicilien
Sol och strand
Dubbelrum
Ej specificerat
2024-04-06
Köbenhamn
8 dagar
Grand Hotel La Batia


   Grand Hotel La Batia
Solfaktor

 Italien
Italien
Alcamo, Sicilien
Sol och strand
Superior dubbelrum
Ej specificerat
2024-04-06
Köbenhamn
8 dagar
Resort La Battigia Beach and SPA


   Resort La Battigia Beach and SPA
Escape Away

 Italien
Italien
Alcamo, Sicilien
Sol och strand
Rum
Ej specificerat
2024-04-06
Köbenhamn
8 dagar
Resort La Battigia Beach and SPA


   Resort La Battigia Beach and SPA
Escape Away

 Italien
Italien
Alcamo, Sicilien
Sol och strand
Rum
Ej specificerat
2024-04-15
Köbenhamn
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Alcamo på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Alcamo från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Alcamo : Köbenhamn från 4167 SEK och Arlanda från 5171 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Alcamo på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Alcamo?

Du kan köpa sista minuten till Alcamo från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Alcamo med: Solfaktor från 4167 SEK och Escape Away från 5785 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Alcamo på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE