GÅ IKKE GLIPP AV ET GODT REISETILBUD!  ABONNER PÅ NYHETSBREV ELLER SOSIALE MEDIER
annonse

Restplasser til Pissouri fra 5072 NOK

Velg mellom 2 restplasser til Pissouri. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Hylatio Tourist Village


   Hylatio Tourist Village
Escape Away

 Kypros
Kypros
Pissouri, Paphos
Sol og strand
Studio
Ingen måltider
30-03-2024
Gardermoen
8 Dager
Hylatio Tourist Village


   Hylatio Tourist Village
Escape Away

 Kypros
Kypros
Pissouri, Paphos
Sol og strand
Studio
Ingen måltider
18-05-2024
Gardermoen
8 Dager
annonse
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Hva slags ferie skal du på?

Hvem vil du reise med?

Hvilket land vil du reise til?

Hvor vil du gå ?

Hvor skal du reise fra?

Hvordan vil du reise?

Hvor mange stjerner bør ferien ha?

Hvilke måltider bør du ha?

Reis på en billig ferie til Pissouri

Hvorfor bør du reise på ferie til turistdestinasjonen Pissouri (Kypros)

På jakt etter et spennende reisemål for ferien din? Da bør du vurdere Pissouri på vakre øya Kypros. Dette lille, sjarmerende og tradisjonelle kypriotiske landsbyen har mye å tilby for enhver reisende.

Først og fremst har Pissouri noen av de vakreste strendene på hele Kypros. De gyldne sandstrendene er perfekte for soling eller vannaktiviteter som snorkling, dykking og vindsurfing. Enten du er ute etter å slappe av under solen eller å oppleve eventyret under vannoverflaten, vil du finne alt du trenger her.

I tillegg til strendene har Pissouri en imponerende åsside som er perfekt for turgåing eller fotturer. Utforsk de frodige Middelhavsområdene og nyt den fantastiske utsikten over landskapet og havet. Dette er også en flott mulighet til å oppdage den lokale floraen og faunaen.

Pissouri har også et livlig og vennlig samfunn som ønsker turister hjertelig velkommen. Den gamle delen av landsbyen er full av sjarmerende smug, hvor du vil finne tradisjonelle tavernaer, kaféer og butikker som selger lokale varer og håndverk. Om kvelden kan du oppleve kypriotisk kultur og tradisjoner gjennom lokale musikk- og danseforestillinger.

For matelskere vil Pissouri ikke skuffe deg. Du kan smake på autentisk kypriotisk mat som souvlaki og halloumi-ost, samt et bredt utvalg av ferske sjømatretter. De lokale restaurantene og tavernaene er kjent for sin gjestfrihet og kvalitet, og du vil virkelig få smaken av Kypros.

Hvis du er interessert i historie og kultur, vil Pissouri imponere deg med sine historiske ruiner og arkitektur. Den gamle Pissouri-viggen er et arkeologisk område hvor du kan gå blant de gamle romerske ruinene og beundre de gamle teatrene og mosaikkene. Dette er et must-see for historieentusiaster.

Alt i alt, Pissouri er en perle på Kypros som har noe for enhver smak. Enten du er ute etter en avslappende strandferie, spennende utendørsaktiviteter, kulturelle opplevelser eller deilig mat, vil du finne det her. Ta sjansen og bli forelsket i Pissouri på din neste ferie!

Ofte stilte spørsmål

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Pissouri på restplasser?

Du kan finne restplasser til Pissouri fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille restplasser til Pissouri : Gardermoen fra 5025 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Pissouri på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger restplasser til Pissouri?

Du kan kjøpe restplasser til Pissouri fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill restplasser til Pissouri med: Escape Away fra 5025 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Pissouri på lastminutecharter.eu
annonse
Last Minute CharterVåre brukere gir lastminutecharter.eu
4.8
  
4.8 av 5 stjerner basert på 361837 vurderinger.

Last Minute Charter Danmark
Last Minute Charter Netherlands
Last Minute Charter Norge
Last Minute Charter Polska
Last Minute Charter Suomi
Last Minute Charter Sverige

Travel with jens
Last Minute Holiday Homes
Travolo
Lieto International
A LIETO INTERNATIONAL SITE