GÅ IKKE GLIPP AV ET GODT REISETILBUD!  ABONNER PÅ NYHETSBREV ELLER SOSIALE MEDIER
annonse

Vi fant ingen reiser for deg

Å nei – vi fant ingen restplasser for deg!

Men ikke bekymre deg, det er mange andre reiser for deg.

Prøv å søke på nytt - eller velg blant de mange alternativene nedenfor.
Her finner du enkelt linker til reiser fra f.eks. de enkelte reisebyråene, hver avgangsflyplass og til bestemte land.

Vi er sikre på at du finner et godt tilbud på en reise. Vi håper du finner det du leter etter og får en fantastisk ferie.

Hvem vil du reise med?

Hvilket land vil du reise til?

Hvor skal du reise fra?

Hva slags ferie skal du på?

Hvordan vil du reise?

Hvor mange stjerner bør ferien ha?

Hvilke måltider bør du ha?

Reis på billige ferier fra flyplassen Kristiansund

Reis på billige ferier fra flyplassen Kristiansund

Den lille byen Kristiansund har mange spennende severdigheter, derfor anbefaler vi at du tar en ferie avreise fra Kristiansund flyplass. Med utgangspunkt her, kan du få tilgang til store deler av Midt-Norge, og besøke attraksjoner du ikke finner andre steder. Flyplassen har gode forbindelser til mange forskjellige destinasjoner, så du kan enkelt få tilgang til og utforske landets vakreste severdigheter. I tillegg til dette, legger flyplassen kort avstand fra byene og attraksjonene omkring den.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke land kan jeg kjøpe restplass reiser til fra Kristiansund?

Du kan finne restplass reiser fra Kristiansund til mange land. Akkurat nå er de mest populære landene å bestille avganger til fra Kristiansund: Tyrkia fra 2695 NOK. Du finner alle de gode tilbudene fra Kristiansund på lastminutecharter.eu

Hvilke feriedestinasjoner kan jeg kjøpe restplass reiser til fra Kristiansund?

Du kan finne restplass flyreiser fra Kristiansund til de mest populære feriedestinasjonene. Akkurat nå er de mest populære feriedestinasjonene å bestille restplass reiser til fra Kristiansund: Side fra 4295 NOK, Alanya fra 5995 NOK og Antalya fra 2695 NOK. Du finner alle de gode tilbudene fra Kristiansund på lastminutecharter.eu

Hvor mye kan jeg spare på en restplass reise fra Kristiansund?

Akkurat nå kan du spare opptil 48 % på restplass reiser fra Kristiansund. Spare f.eks. på restplass reiser til disse populære feriedestinasjonene fra Kristiansund: Antalya spare til 48 %, Side spare til 37 % og Alanya spare til 29 %. Du finner alle de gode tilbudene fra Kristiansund på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger restplass reiser fra Kristiansund?

Du kan kjøpe restplass reiser fra Kristiansund hos de fleste reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill restplass reiser fra Kristiansund med: Ving fra 2695 NOK. Du finner alle de gode tilbudene fra Kristiansund på lastminutecharter.eu

Hvordan parkere på Kristiansund flyplass?

Når du kommer til Kristiansund flyplass og trenger å parkere bilen din, har du ingen grunn til bekymring. Flyplassen tilbyr mange alternativer for parkering, slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

Den første muligheten er korttidsparkering. Dette er ideelt for de som bare trenger å parkere i en kort periode, for eksempel når du henter eller leverer noen. Det koster litt mer per time, men det er praktisk og lett tilgjengelig.

Hvis du planlegger å reise over en lengre periode, kan du vurdere langtidsparkering. Dette alternativet er mer kostnadseffektivt enn korttidsparkering, spesielt for lengre reiser. Du kan enkelt parkere bilen din og være trygg i visshet om at den blir overvåket hele tiden.

Et annet alternativ er å benytte deg av dekkhotell-tjenestene på flyplassen. Dette er en flott løsning for de som ønsker å lagre dekkene sine trygt og beskyttet mens de er på reise. Det sparer deg for bryet med å transportere dem frem og tilbake.

For å gjøre parkering enda enklere, tilbyr flyplassen også online reservasjon. Ved å forhåndsbestille en parkeringsplass, kan du være sikker på at du har en sikker plass tilgjengelig når du kommer. Dette sparer deg for tid og stress.

Så når du kommer til Kristiansund flyplass, kan du enkelt finne riktig parkeringsalternativ som passer for deg. Enten du trenger korttidsparkering, langtidsparkering eller dekkhotell, har flyplassen alle fasilitetene du trenger for en praktisk og trygg parkering.

Hvordan kommer jeg meg til Kristiansund flyplass?

For å komme til Kristiansund lufthavn fra Norge med offentlig transport, må du først ta et fly eller annet transportmiddel til Trondheim. Fra Trondheim kan du ta en offentlig buss eller leiebil for å komme til Kristiansund.

Hvis du ønsker å komme til flyplassen med bil, kan du kjøre langs E39 fra Bergen eller Trondheim. Kjøreturen tar omtrent 3 timer fra Trondheim og 6 timer fra Bergen. Når du nærmer deg Kristiansund, følg skiltingen til flyplassen som vil lede deg til riktig vei.

Det er også mulig å ta offentlig transport fra byene i nærheten av Kristiansund. Både buss- og togforbindelser er tilgjengelige fra større byer som Trondheim og Bergen. Disse forbindelsene tar deg til Kristiansund, der du kan ta en lokal buss eller taxi til flyplassen.

Det er også verdt å merke seg at det finnes flere flyselskaper som tilbyr direkteflyvninger til Kristiansund lufthavn fra andre norske byer som Oslo og Bergen.

Uansett hvilken transportmetode du velger, er Kristiansund lufthavn godt tilrettelagt for å imøtekomme reisende fra hele Norge. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter som gjør reisen mer behagelig, inkludert parkering, leiebil og ulike transportalternativer for å komme til og fra flyplassen.

Hva kan gjøres på Kristiansund flyplass?

Flyplassen i Kristiansund, også kjent som Kvernberget lufthavn, tilbyr et utvalg aktiviteter og tjenester for reisende som besøker området. Her er noen av de tingene du kan forvente å finne:

1. Bilutleie: Flyplassen har flere bilutleiefirmaer tilgjengelig, slik at du enkelt kan leie en bil og utforske Kristiansund og omkringliggende områder på egen hånd.

2. Spisemuligheter: Det er en kafé/restaurant på flyplassen som tilbyr et utvalg av lokale retter og internasjonale favoritter. Dette er et flott sted å nyte en matbit før eller etter flyturen.

3. Shopping: Flyplassen har en butikk som tilbyr et utvalg av varer, inkludert suvenirer, klær og duty-free produkter. Dette er et flott sted å finne gaver eller kjøpe noe du trenger for reisen.

4. WiFi-tilgang: Flyplassen tilbyr gratis WiFi-tilgang, slik at du kan holde kontakten med kjente og surfe på nettet mens du venter på flyet ditt.

5. Turistinformasjon: I ankomsthallen finner du en turistinformasjon hvor du kan få hjelp til å planlegge aktiviteter og få tips om ting å se og gjøre i Kristiansund og omegn.

6. Transportmuligheter: Det finnes transportalternativer som leiebil, taxi eller buss som kan ta deg fra flyplassen til ditt valgte reisemål. Turistinformasjonen vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste transportløsningen for deg.

7. Avgangshall: Flyplassen har en behagelig avgangshall med sitteplasser og toaletter for å gjøre ventetiden på flyet ditt så behagelig som mulig.

Kristiansund flyplass tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for reisende som ønsker å utforske denne vakre regionen i Norge. Enten du er interessert i natur, kultur eller mat, vil du finne noe som passer for deg her. Ta turen til Kristiansund og opplev alt denne sjarmerende byen og dens flyplass har å by på!

annonse
Last Minute Charter


Våre brukere gir oss
5
  
  av 5 stjerner basert på vurderinger.

Last Minute Charter Danmark
Last Minute Charter Netherlands
Last Minute Charter Norge
Last Minute Charter Polska
Last Minute Charter Suomi
Last Minute Charter Sverige

Travel with jens
Last Minute Holiday Homes
Travolo
Lieto International
A LIETO INTERNATIONAL SITE