GÅ IKKE GLIPP AV ET GODT REISETILBUD!  ABONNER PÅ NYHETSBREV ELLER SOSIALE MEDIER
annonse

Restplasser til Khao Lak fra 14645 NOK. Spare til 27%

Velg mellom 2 restplasser til Khao Lak. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Palm Galleria

Spare 17%

   Palm Galleria
Ving

 Thailand
Thailand
Khao Lak, Krabi
Sol og strand
Dobbeltrom superior
Frokost
11-03-2024
Gardermoen
15 Dager
Palm Galleria

Spare 27%

   Palm Galleria
Ving

 Thailand
Thailand
Khao Lak, Krabi
Sol og strand
Større dobbeltrom deluxe
Frokost
08-01-2024
Gardermoen
15 Dager
annonse
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Hva slags ferie skal du på?

Hvem vil du reise med?

Hvilket land vil du reise til?

Hvor vil du gå ?

Hvor skal du reise fra?

Hvordan vil du reise?

Hvor mange stjerner bør ferien ha?

Hvilke måltider bør du ha?

Reis på en billig ferie til Khao Lak

Hvorfor bør du velge Khao Lak som reisemål på ferie? Her er noen grunner til hvorfor denne thailandske turistdestinasjonen er verdt å utforske.

Khao Lak er en vakker og fredelig strandby som ligger i Phang Nga-provinsen i Thailand. Denne rolige og avslappede byen trekker til seg turister fra hele verden som ønsker å unnslippe de overfylte turistområdene og oppleve en mer autentisk thailandsk kystopplevelse.

En av hovedattraksjonene i Khao Lak er de fantastiske strendene. Det berømte Bang Niang-stranden er en kilometerlang kystlinje med hvit sand og krystallklart vann. Her kan du slappe av på solsengen, svømme i det varme vannet eller nyte en forfriskende cocktail på en av de mange strandbarene. I tillegg til Bang Niang-stranden, kan du også utforske andre bortgjemte strender som Pak Weep-stranden og Khuk Khak-stranden.

En annen grunn til å besøke Khao Lak er nærheten til Similan-øyene. Disse øyene er kjent for sine fantastiske korallrev og er et paradis for dykkere og snorklere. Du kan bli begeistret av det fargerike havlivet og utforske de fantastiske undervannslandskapene som Similan-øyene har å tilby.

Khao Lak har også et bredt spekter av utendørsaktiviteter for eventyrlystne reisende. Du kan dra på elefantsafari gjennom den frodige jungelen, oppleve adrenalinrushet mens du rafte ned elvene, eller ta en guidet tur til det vakre Khao Sok National Park hvor du kan utforske de fantastiske grottene, innsjøene og fossefallene.

For de som ønsker en mer avslappende opplevelse, kan du nyte de luksuriøse spa-anleggene i Khao Lak. Du kan unne deg en avslappende massasje eller en tradisjonell thai-yogaøkt for å lade opp energien.

Ikke glem å utforske den lokale kulturen også! Besøk en av de mange nattmarkedene som finner sted i Khao Lak, hvor du kan smake på autentisk thai-mat, kjøpe lokale håndverksprodukter og oppleve den lokale atmosfæren.

Khao Lak er virkelig en perle når det kommer til turistdestinasjoner i Thailand. Med sin vakre natur, fantastiske strender, spennende utendørsaktiviteter og autentiske kultur, er det et ideelt reisemål for både par, familier og eventyrlystne reisende. Så ta med deg solkremen og nyt en uforglemmelig ferie i dette tropiske paradiset!

Ofte stilte spørsmål

Hva kan jeg spare på restplasser til Khao Lak?

Akkurat nå kan du spare opptil 32 % på restplasser til Khao Lak. Du finner alle de gode tilbudene for Khao Lak på lastminutecharter.eu

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Khao Lak på restplasser?

Du kan finne restplasser til Khao Lak fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille restplasser til Khao Lak : Gardermoen fra 13045 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Khao Lak på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger restplasser til Khao Lak?

Du kan kjøpe restplasser til Khao Lak fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill restplasser til Khao Lak med: Ving fra 13045 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Khao Lak på lastminutecharter.eu
annonse
Last Minute Charter



Våre brukere gir lastminutecharter.eu
4.8
  
4.8 av 5 stjerner basert på 361836 vurderinger.

Last Minute Charter Danmark
Last Minute Charter Netherlands
Last Minute Charter Norge
Last Minute Charter Polska
Last Minute Charter Suomi
Last Minute Charter Sverige

Travel with jens
Last Minute Holiday Homes
Travolo
Lieto International
A LIETO INTERNATIONAL SITE