Restplasser til Ioannina fra 998 NOK. Spare til 15%

Velg mellom 12 restplasser til Ioannina. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Flybillett tur/retur 2951450181


Flybillett tur/retur
Apollo 2951450181

 Hellas
Hellas
Ioannina
Sol og strand
19-08-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2951450262


Flybillett tur/retur
Apollo 2951450262

 Hellas
Hellas
Ioannina
Sol og strand
26-08-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2951449989


Flybillett tur/retur
Apollo 2951449989

 Hellas
Hellas
Ioannina
Sol og strand
05-08-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2951449893


Flybillett tur/retur
Apollo 2951449893

 Hellas
Hellas
Ioannina
Sol og strand
29-07-2024
Gardermoen
15 Dager
Flybillett tur/retur 2951449895


Flybillett tur/retur
Apollo 2951449895

 Hellas
Hellas
Ioannina
Sol og strand
29-07-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2951450354


Flybillett tur/retur
Apollo 2951450354

 Hellas
Hellas
Ioannina
Sol og strand
02-09-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2951450608


Flybillett tur/retur
Apollo 2951450608

 Hellas
Hellas
Ioannina
Sol og strand
23-09-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2951450509


Flybillett tur/retur
Apollo 2951450509

 Hellas
Hellas
Ioannina
Sol og strand
16-09-2024
Gardermoen
15 Dager
Flybillett tur/retur 2951450433


Flybillett tur/retur
Apollo 2951450433

 Hellas
Hellas
Ioannina
Sol og strand
09-09-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2951450514


Flybillett tur/retur
Apollo 2951450514

 Hellas
Hellas
Ioannina
Sol og strand
16-09-2024
Gardermoen
8 Dager
The Lake Hotel 2951129018

Spare 15%

   The Lake Hotel
Apollo 2951129018

 Hellas
Hellas
Ioannina
Sol og strand
Dobbeltrom
Frokost
05-08-2024
Stavanger
8 Dager
The Lake Hotel 2951447578

Spare 15%

   The Lake Hotel
Apollo 2951447578

 Hellas
Hellas
Ioannina
Sol og strand
Dobbeltrom
Frokost
05-08-2024
Bergen
8 Dager
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Reis på en billig ferie til Ioannina


Hvorfor du bør reise på ferie til turistdestinasjonen Ioannina (Hellas):

Ioannina er en betagende og mangfoldig by i det nordvestlige Hellas som tilbyr en unik opplevelse for alle som besøker. Denne fantastiske destinasjonen byr på en perfekt kombinasjon av historisk arv, naturskjønnhet og autentisk kultur, som alle bidrar til å gjøre din ferie til en uforglemmelig opplevelse.

Byen Ioannina er mest kjent for sin fantastiske innsjø, som er en av de største innsjøene i Hellas. Innsjøen kan utforskes ved hjelp av små båter, noe som gir deg muligheten til å ta inn den storslåtte utsikten over vannet og de omkringliggende fjellene. Du kan også besøke øya i innsjøen, som huser den berømte byen i byen, nemlig et liten øysamfunn. Ta en spasertur gjennom de brolagte gatene, oppdag de tradisjonelle husene og dykk ned i den fascinerende historien som omfatter denne øya.

Ioannina er også hjem til noen fantastiske historiske attraksjoner, inkludert Ioannina-borgen. Denne godt bevarte borgen stammer tilbake til det bysantinske riket, og har en imponerende arkitektur som tar deg tilbake i tid. Inne i borgen finner du også et museum som utforsker byens historie og kultur. Ved å besøke denne imponerende attraksjonen vil du kunne dykke ned i Ioanninas rike fortid.

For de som er interessert i kultur, byr Ioannina på et bredt utvalg av museer og gallerier. Besøk Vrellis-museet for tradisjonell gresk kunst og håndverk, hvor du kan beundre fantastiske tekstiler og vevde produkter. Du kan også utforske enten kunstmuseet eller arkeologiske museet, som begge gir deg en dypere forståelse av Ioanninas kunstneriske og historiske arv.

Når det kommer til gastronomi vil Ioannina ikke skuffe. Denne regionen er kjent for sin deilige og autentiske greske mat. Utforsk de lokale tavernaene og prøv retter som stifado (stuing med kjøtt), kleftiko (langtidsstekt lammekjøtt) og tzatziki (en frisk yoghurtsaus). Ikke glem å smake på de lokale ostedelikatessene som graviera og feta, som er produsert i området.

Alt i alt er Ioannina en destinasjon som virkelig har noe for alle. Uansett om du er interessert i historie, kultur, natur eller gastronomi, vil denne byen imøtekomme dine interesser og sørge for en minneverdig ferie. Så hvorfor ikke legge ut på en reise til Ioannina og oppleve alt det denne fantastiske destinasjonen har å tilby?-


Ofte stilte spørsmål - Restplasser til Ioannina

What can I save on a last minute holiday to Ioannina ?

Right now you can save up to 15% on last minute holidays to Ioannina. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Ioannina på restplasser?

Du kan finne restplasser til Ioannina fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille restplasser til Ioannina : Gardermoen fra 998 NOK, Stavanger fra 9998 NOK og Bergen fra 10289 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Ioannina på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger restplasser til Ioannina?

Du kan kjøpe restplasser til Ioannina fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill restplasser til Ioannina med: Apollo fra 998 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Ioannina på lastminutecharter.eu

Hvordan er ferieværet i Ioannina?

Ioannina har et variert klima året rundt. Om sommeren kan temperaturene stige opp mot 30 grader Celsius, og det er vanlig med mye sol og lite nedbør. De lange dagene gir mulighet for utforsking av den vakre naturen rundt Ioannina. Om vinteren kan det bli kaldt, med temperaturer ned mot 0 grader Celsius. Snøfall er vanlig i fjellene rundt byen, og dette åpner opp for vintersport og andre utendørsaktiviteter. Våren og høsten er milde og behagelige, med blomstrende natur og behagelige temperaturer. Uansett hvilken årstid du besøker Ioannina, vil du kunne nyte vakre omgivelser og et variert klima.

Hvorfor skal du reise på ferie til Ioannina ?

Ioannina, også kjent som den greske perlen i Epirus-regionen, er en skjult perle som bør være på enhver reiseentusiasts liste. Med sin vakre gammeldagse sjarm, rik historie og fantastiske naturlige omgivelser, er dette det perfekte reisemålet for de som ønsker å oppleve det autentiske Hellas.

Byen er omgitt av den krystallklare innsjøen Pamvotis, som skaper en nydelig kulisse for byen. Ta en båttur på innsjøen for å nyte den fantastiske utsikten og besøke øya med Ali Pashas slott. Historieentusiaster vil elske å utforske Ioanninas gamle festningsmur, museer og klostre.

Mat- og vinelskere vil heller ikke bli skuffet av Ioannina. Byen tilbyr et bredt utvalg av deilige lokale retter, spesielt kjent for sin tradisjonelle meze og søte bakverk. Pass på å prøve en av de lokale rødvinene mens du nyter den autentiske atmosfæren på en av byens sjarmerende tavernaer.

Med en blanding av historie, natur og gastronomi, er Ioannina en destinasjon som har noe for enhver smak. Så hvorfor ikke pakke kofferten og oppleve alt det Ioannina har å by på?

Hvilke 5 severdigheter bør du se i Ioannina?

Ioannina er en vakker by i nordvestlige Hellas, som har en rik historie og mange fantastiske severdigheter å utforske. Her er de fem mest besøkte severdighetene i Ioannina og hvorfor du bør besøke dem:

1. Det forbløffende Pamvotisjøen: Pamvotisjøen er et vakkert naturlig innsjø som ligger i nærheten av byen Ioannina. Med sine klare blå vann og omkranset av pittoreske landsbyer, er det et perfekt sted å slappe av og nyte naturen.

2. Det fascinerende Ali Pasha-slottet: Dette imponerende slottet ligger på en høyde over byen og tilbyr fantastisk utsikt over Ioannina og området rundt. Bygget av den beryktede Ali Pasha, er dette slottet et viktig historisk landemerke som du ikke bør gå glipp av.

3. Den sjarmerende gamlebyen (Kastro): Den gamle byen i Ioannina, også kjent som Kastro, er et sjarmerende og autentisk område fylt med brosteinsbelagte gater, tradisjonelle tavernaer og vakre butikker. Utforsk smale gater og oppdag den unike atmosfæren i denne vakre delen av byen.

4. Det imponerende arkeologiske museet: Ioannina arkeologiske museum huser et imponerende utvalg av gjenstander og skatter fra regionens rike fortid. Fra antikke greske kunstverk til bysantinske skatter, vil du få et fascinerende innblikk i historien til Ioannina og dens omgivelser.

5. Den vakre øya Nisaki: Nisaki er en liten øy på Pamvotisjøen, forbi det pulserende bylivet i Ioannina. Med sine rolige strender, krystallklart vann og avslappede atmosfære, er dette det perfekte stedet å unnslippe stresset i hverdagen og nyte naturens skjønnhet.

Besøk Ioannina og oppdag det beste av Hellas 'nordvestlige del. Med sine fantastiske severdigheter, vakre natur og rike kultur, er dette en destinasjon du ikke vil gå glipp av.

Hvilke 5 turistaktiviteter og kulturelle begivenheter er mest populære i Ioannina?

Ioannina er en by med en rik kultur og historie som tilbyr turister en rekke spennende aktiviteter og kulturelle arrangementer å delta i. Her er de fem mest populære:

1. Besøk til Ioannina-slottet: Dette slottet, som stammer fra det bysantinske riket, tilbyr fantastisk utsikt over byen og innsjøen Pamvotis. Turister kan utforske de gamle murene og tårnene, samt besøke det historiske museet innenfor slottets vegger.

2. Båttur på innsjøen Pamvotis: Innsjøen Pamvotis er en av de største innsjøene i Hellas og en populær destinasjon for båtturer. Turister kan ta en båttur til øya Ioannina og besøke de tradisjonelle landsbyene og klostrene som ligger rundt innsjøen.

3. Utforsk gamlebyen: Ioannina har en sjarmerende gammelby med brosteinsbelagte gater, tradisjonelle hus og koselige kafeer og restauranter. Turister kan spasere gjennom de pittoreske smugene og oppleve den autentiske greske atmosfæren.

4. Besøk til Ali Pasha-museet: Ali Pasha var en av de mest kjente herskerne i Ioannina, og museet dedikert til ham gir turister en fascinerende innsikt i hans liv og regime. Museet ligger i en vakker bygning ved bredden av innsjøen Pamvotis.

5. Delta i Ioannina internasjonale festival: Den årlige internasjonale festivalen i Ioannina tiltrekker seg kunstnere og performere fra hele verden. Turister kan nyte konserter, teaterforestillinger, workshops og utstillinger under denne spennende begivenheten.

Ioannina er en destinasjon som kombinerer kultur, historie og naturskjønnhet, og tilbyr turister en unik opplevelse med mange aktiviteter og arrangementer å delta i.

Hva er de 5 mest populære rettene du kan få servert i Ioannina ?

Ioannina er kjent for sitt deilige og autentiske greske kjøkken, og det er flere retter som du absolutt må prøve når du besøker denne vakre byen i Hellas.

1. Παστίτσιο (Pastitsio) - Dette er en tradisjonell gresk ovnsrett som består av lag med pasta, kjøttsaus og deilig ostesaus på toppen. En smakfull og mettende rett som er en favoritt blant både turister og lokalbefolkningen.

2. Γιαχνί (Giouvetsi) - En herlig kjøtt- og pastarett som vanligvis tilberedes med lam eller oksekjøtt, bakt i en leirkrukke sammen med tomatsaus og krydder. Det er en klassisk gresk rett som du absolutt må prøve mens du er i Ioannina.

3. Μουσακάς (Moussaka) - En annen klassiker i det greske kjøkkenet, moussaka er en gratengrett laget med aubergine, kjøttsaus og en deilig hvit saus på toppen. Den er en smakfull og mettende rett som er elsket av mange.

4. Σουβλάκι (Souvlaki) - En populær gresk gatematrett, souvlaki er grillet kjøtt på spyd servert med pitabrød, salat, tzatziki og pommes frites. En enkel, men velsmakende rett som du kan finne overalt i Ioannina.

5. Τζατζίκι (Tzatziki) - Selv om det kanskje ikke er en hovedrett, er tzatziki en viktig del av det greske måltidet. Denne deilige dippen laget av yoghurt, agurk, hvitløk og urter er en perfekt tillegg til ethvert måltid i Ioannina.

Ikke glem å utforske de lokale tavernaene og restaurantene for å oppleve den ekte smaken av Ioannina og det greske kjøkkenet!

A LIETO INTERNATIONAL SITE