Restplasser til Finland fra 4320 NOK

Velg mellom 4 restplasser til Finland. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Eurohostel 1850499126


   Eurohostel
Solfaktor 1850499126

 Finland
Finland
Helsinki
Stor by
Rom - separate senger
Ingen måltider
12-08-2024
Gardermoen
7 Dager
Eurohostel 1850499125


   Eurohostel
Solfaktor 1850499125

 Finland
Finland
Helsinki
Stor by
Rom - separate senger
Ingen måltider
12-08-2024
Gardermoen
7 Dager
Eurohostel 1850499128


   Eurohostel
Solfaktor 1850499128

 Finland
Finland
Helsinki
Stor by
Rom - separate senger
Ingen måltider
15-07-2024
Gardermoen
7 Dager
Eurohostel 1850499127


   Eurohostel
Solfaktor 1850499127

 Finland
Finland
Helsinki
Stor by
Rom - separate senger
Ingen måltider
15-07-2024
Gardermoen
7 Dager
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Reis på en billig ferie til Finland


Suomi er et fantastisk land å reise til på ferie. Det er fullt av naturskjønne steder, historiske severdigheter og eksotiske spesialiteter. Suomi er kjent for sin vanskeligere natur, som inkluderer tusenvis av innsjøer og flere usiktede ting å oppleve. Dette kombinert med den unike kulturen som finnes der, gjør det til en populær feriedestinasjon for mange. Det er flere attraksjoner å oppleve, som museer, kunstgallerier og arkitektoniske perler. Det er også et stort utvalg av restauranter med et variert kjøkken for enhver smak. Suomi gir også et fullstendig sett med muligheter for fritidsaktiviteter, inkludert fotturer, sykling, skiturer, kajakk, seiling og mange fler. Det er et flott sted å slappe av og utforske, og du vil definitivt få en uforglemmelig ferieopplevelse!

Reis på en billig ferie til Finland

Ofte stilte spørsmål - Restplasser til Finland

Hvilke feriedestinasjoner kan jeg kjøpe restplasser til i Finland?

Du kan finne restplasser til mange feriedestinasjoner i Finland. Akkurat nå er de mest populære feriedestinasjonene med restplasser i Finland : Helsinki fra 4330 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Finland på lastminutecharter.eu

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Finland på restplasser?

Du kan finne restplasser til Finland fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille restplasser til Finland : Gardermoen fra 4330 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Finland på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger restplasser til Finland?

Du kan kjøpe restplasser til Finland fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill restplasser til Finland med: Solfaktor fra 4330 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Finland på lastminutecharter.eu

Hvordan er ferieværet i Finland ?

Beskrivelse av været året rundt i Finland for en reiseblogg:

Finland er kjent for sin utrolige skjønnhet, og været her er like unikt som landet selv. Hver sesong i Finland bringer med seg sin egen sjarm og opplevelser. La meg dele med deg hvordan ferieværet ser ut året rundt i dette fantastiske landet.

Vinteren i Finland er magisk. Fra november til mars blir landet til et eventyrland dekket av fluffy snø. Temperaturene synker lavt, og det er vanlig å oppleve minusgrader. Dette er tiden for å omfavne snøen og prøve vinteraktiviteter som hundesledekjøring, snøscooterturer og isfiske. I nordlige deler av Finland kan du til og med beundre det fantastiske nordlyset som danser på nattehimmelen.

Våren bringer med seg en forfriskende følelse til Finland. Fra mars til mai begynner snøen å smelte, og naturen våkner til liv igjen. Dette er en flott tid å utforske de vakre nasjonalparkene og vandre langs de mange innsjøene. Temperaturene stiger gradvis, men det er fortsatt kjølig. Kle deg i lag på lag for å nyte vårens skiftende vær.

Sommeren i Finland er virkelig noe å se frem til. Fra juni til august blomstrer hele landet. Dette er når dagene blir lengre, og solen skinner nesten hele døgnet. Temperaturene er behagelige, vanligvis rundt 18-25 grader Celsius. Finland er kjent for sine tusenvis av innsjøer, og sommeren er den beste tiden å utforske dem på. Nyt solfylte dager ved vannet, båtturer, fisking og fotturer i den vakre finske naturen.

Høsten i Finland er preget av fargerike landskap og svalere temperaturer. Fra september til oktober skifter bladene farge, og hele landet blir malt i nyanser av rødt, oransje og gult. Denne årstiden er ideell for turer i skogen eller langs innsjøene. Temperaturene faller gradvis, og det er på tide å trekke frem høstklærne.

Uansett hvilken årstid du velger å besøke Finland, vil hver sesong tiltrekke deg med sin egen sjarm og unike opplevelser. Vær forberedt på kulde om vinteren, milde temperaturer om våren og høsten, og behagelige sommerdager. Finland er et land som har noe å tilby året rundt!

Hva er de 5 mest populære turistmålene i Finland?

Finland er et must for reisende som ønsker å oppleve unik nordisk kultur og fantastisk natur. Her er de 5 mest besøkte turistdestinasjonene i Finland og hvorfor du bør besøke dem:

1. Helsingfors: Hovedstaden Helsingfors er en harmonisk blanding av historie, moderne arkitektur og vakre grøntområder. Den berømte Helsinki-katedralen og Helsingfors rådhus er blant de mest populære attraksjonene. Besøkere vil også nyte å utforske det pulserende sentrum, de sjarmerende kafeene og ta en båttur rundt den vakre skjærgården utenfor byen.

2. Rovaniemi: Rovaniemi er porten til det magiske Lappland, og er ofte referert til som Julebyen. Det er her du kan møte selveste julenissen på Santa Claus Village! Besøkende kan også oppleve det vakre nordlyset, dra på reinsdyrsafari og møte samiske folk. Rovaniemi er også et flott utgangspunkt for turer i den snødekte, uberørte naturen i Lappland.

3. Åland: Den autonome øygruppen Åland er kjent for sin uberørte skjønnhet og avslappede atmosfære. Øyene ligger mellom Finland og Sverige og tilbyr et spektakulært skjærgårdslandskap med tusenvis av øyer og holmer. Besøkende kan nyte aktiviteter som kajakkpadling, fisking og sykling, samt oppleve den avslappende øykulturen og besøke historiske slott og museer.

4. Turku: Som Finlands eldste by er Turku rik på historie og kultur. Den vakre elvebredden i sentrum, de gamle slottene og det livlige markedet er bare noen av de tingene som gjør Turku så spesiell. Byen er også kjent for sin årlige middelalderfestival, Turun Linna, og sitt imponerende Åbo Domkirke.

5. Oulu: Oulu, også kjent som Nordens Paris, er en pulserende by som tilbyr noe for enhver smak. Byen har et rikt kunst- og kulturliv, inkludert flere museer og gallerier. Besøkende kan også slappe av på de vakre strendene, utforske den unike nordiske arkitekturen og nyte det pulserende nattelivet. Oulu er også kjent for sine mange musikkfestivaler og er et flott sted å oppleve finsk musikk og kultur.

Uansett hvilken destinasjon du velger, vil du oppleve den unike og sjarmerende finske kulturen samtidig som du utforsker utrolige naturopplevelser. Finland er virkelig et land som burde stå på alles reiselister!

Hva er de 5 mest populære matrettene du må smake i Finland ?

De 5 mest populære matrettene i Finland

Finland er kjent for sitt rike og varierte matkultur, som gjenspeiler landets geografiske beliggenhet og nordiske arv. Her er de 5 mest populære matrettene du bør prøve under ditt besøk i Finland:

1. Kalakukko: Kalakukko er en tradisjonell finsk paiform som består av fersk, håndfylt ørret eller laks, bacon, løk og byggmel i en deig. Denne delikatessen blir deretter bakt i en steinovn til den blir gylden brun. Kalakukko er en spesialitet fra regionen Karelia og er en perfekt rett for fiskelskere.

2. Karjalanpiirakka: Dette er en av Finlands mest kjente og elskede matretter. Karjalanpiirakka er en tynn og flat paj med en fyldig fylling av ris eller potet. Den blir vanligvis spist som en forrett eller som en rask snack sammen med smør eller eggesmør.

3. Poronkäristys: Dette er en populær rett blant de som søker den autentiske finske smaken. Poronkäristys er en gryterett laget av reinsdyrkjøtt som er stekt i smør sammen med løk og serveres med tyttebærsaus. Den salte og saftige smaken av reinsdyrkjøttet er en opplevelse du ikke bør gå glipp av.

4. Salmiakki: Dette er ikke en matrett i seg selv, men snarere en unik finsk godbit. Salmiakki er en type lakris som er smakssatt med ammoniumklorid, som gir den en karakteristisk salt og litt bitter smak. Finner elsker denne godbiten og den er tilgjengelig i ulike varianter, inkludert drops, sjokolade og til og med sprit.

5. Lihapiirakka: Lihapiirakka er en populær gatekjøkkendelikatesse som kan ses som Finlands svar på en pølse i brød. Den består av en deiglaget pølsefylling, ofte laget av svinekjøtt eller en blanding av kjøtt og ris, pakket inn i en myk og smakfull deig. Dette er en rask og mettende matrett som er elsket av både lokalbefolkningen og turister.

Når du besøker Finland, bør du absolutt forsøke disse fem matrettene for å få en smak av den finske matkulturen. Fra rustikk og tradisjonell til unik og lokalt elsket, disse rettene vil garantert forlate ganen din fornøyd.

Restplasser til Finland. Hvor vil du gå ?

A LIETO INTERNATIONAL SITE