GÅ IKKE GLIPP AV ET GODT REISETILBUD!  ABONNER PÅ NYHETSBREV ELLER SOSIALE MEDIER
annonse

Reiser til Sahl Hasheesh fra 19890 NOK

Velg mellom 2 reiser til Sahl Hasheesh. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Old Palace Resort


   Old Palace Resort
Amisol

 Egypt
Egypt
Sahl Hasheesh, Hurghada
Sol og strand
Rom for 2-3 pers.
All Inclusive
11-02-2024
Gardermoen
14 Dager
Tropitel Sahl Hasheesh


   Tropitel Sahl Hasheesh
Amisol

 Egypt
Egypt
Sahl Hasheesh, Hurghada
Sol og strand
Rom for 2-3 pers.
All Inclusive
11-02-2024
Gardermoen
14 Dager
annonse
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Hva slags ferie skal du på?

Hvem vil du reise med?

Hvilket land vil du reise til?

Hvor vil du gå ?

Hvor skal du reise fra?

Hvordan vil du reise?

Hvor mange stjerner bør ferien ha?

Hvilke måltider bør du ha?

Reis på en billig ferie til Sahl Hasheesh

Hvorfor bør du reise på ferie til turistdestinasjonen Sahl Hasheesh (Egypt)?

Hvis du leter etter den perfekte feriedestinasjonen som kombinerer eksotisk skjønnhet, historisk rikdom og luksuriøs avslapning, bør du definitivt vurdere å reise til Sahl Hasheesh i Egypt. Denne fantastiske reisemålet har mye å tilby, enten du ønsker å utforske antikke severdigheter, nyte sol og strandliv eller bare unne deg en avslappende ferie med spa og luksuriøse fasiliteter.

Sahl Hasheesh ligger ved den majestetiske Rødehavskysten, og den glitrende blå sjøen vil umiddelbart fange oppmerksomheten din. Med vakre korallrev og et rikt marineliv er snorkling og dykking et must for eventyrlystne reisende. Utforsk de fargerike korallhagene og svøm blant tropiske fisker, havskilpadder og sjøstjerner. Du vil bli overrasket over hvor levende og spektakulært undervannsverdenen er her.

I tillegg til det fantastiske marine livet, har Sahl Hasheesh også en rik historie og kultur å utforske. Ta en tur til de gamle pyramidene i Giza eller oppdag de gamle templene i Luxor. Historiens vingeslag vil omfavne deg når du står ansikt til ansikt med disse utrolige bygningsverkene fra antikken. Egypt er også hjem til Nilen, verdens lengste elv, og en elvecruise vil gi deg et unikt perspektiv på landets naturlige skjønnhet og historie.

Når det gjelder overnatting, vil du bli bortskjemt med luksusen Sahl Hasheesh har å tilby. Reisemålet er kjent for sine eksklusive resorts og hoteller som tilbyr førsteklasses fasiliteter og service. Du kan velge mellom et bredt utvalg av overnattingstilbud, fra femstjerners luksushoteller til private villaer med utsikt over havet. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at du vil bli behandlet som en konge eller dronning under oppholdet ditt.

For de som ønsker en mer avslappende ferie, tilbyr Sahl Hasheesh også et bredt utvalg av spa- og velværefasiliteter. Slapp av med en massasje ved stranden eller nyt en forfriskende ansiktsbehandling på et av de eksklusive spaene. Denne feriebyen er virkelig et paradis for de som ønsker å komme seg bort fra den hektiske hverdagen og virkelig skjemme seg selv bort.

Samlet sett er Sahl Hasheesh en unik feriedestinasjon som har noe for enhver smak. Enten du er ute etter spennende eventyr, en dykk- og snorkleopplevelse eller en avslappende ferieopplevelse med fantastisk luksus og velvære, vil du finne alt og mer i dette vakre hjørnet av Egypt. Så pak kofferten din og gjør deg klar for å utforske det fantastiske Sahl Hasheesh på din neste ferie!

Ofte stilte spørsmål

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Sahl Hasheesh på reiser?

Du kan finne reiser til Sahl Hasheesh fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille reiser til Sahl Hasheesh : Gardermoen fra 19938 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Sahl Hasheesh på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger reiser til Sahl Hasheesh?

Du kan kjøpe reiser til Sahl Hasheesh fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill reiser til Sahl Hasheesh med: Amisol fra 19938 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Sahl Hasheesh på lastminutecharter.eu
annonse
Last Minute CharterVåre brukere gir lastminutecharter.eu
4.8
  
4.8 av 5 stjerner basert på 361838 vurderinger.

Last Minute Charter Danmark
Last Minute Charter Netherlands
Last Minute Charter Norge
Last Minute Charter Polska
Last Minute Charter Suomi
Last Minute Charter Sverige

Travel with jens
Last Minute Holiday Homes
Travolo
Lieto International
A LIETO INTERNATIONAL SITE