GÅ IKKE GLIPP AV ET GODT REISETILBUD!  ABONNER PÅ NYHETSBREV ELLER SOSIALE MEDIER
annonse

Reiser til Polis fra 5140 NOK

Velg mellom 1 reiser til Polis. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Mariela Studio Hotel


   Mariela Studio Hotel
Solfaktor

 Kypros
Kypros
Polis, Paphos
Sol og strand
Studio
Ingen måltider
18-05-2024
Gardermoen
8 Dager
annonse
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Hva slags ferie skal du på?

Hvem vil du reise med?

Hvilket land vil du reise til?

Hvor vil du gå ?

Hvor skal du reise fra?

Hvordan vil du reise?

Hvor mange stjerner bør ferien ha?

Hvilke måltider bør du ha?

Reis på en billig ferie til Polis

Polis, på den vakre øya Kypros, er en fantastisk reisemål som bør være høyt på listen for dine ferieplaner. Dette idylliske stedet har noe for enhver reisende, enten du er ute etter avslapning ved havet eller ønsker å utforske regionens rike historie.

Polis er kjent for sin spektakulære natur. Den ligger ved foten av det vakre Akamas-halvøya, som er et område med uberørt skjønnhet og spektakulære strender. Med det krystallklare Middelhavet som omgir området, er det ingen grenser for å nyte bading, vannsport og avslappende soling på de gyldne sandstrendene som Coral Bay og Latchi.

For natur- og tur-elskere er Polis et paradis. Akamas-halvøya er kjent for sine mange turstier som tar deg gjennom uberørte landskap, frodige daler og imponerende klipper. Utforsk den fargerike floraen og faunaen mens du går på tur, og nyt den fantastiske utsikten over havet og fjellene rundt. Hvis du er heldig, kan du til og med få øye på sjeldne dyrearter som sjøskildpadder og forskjellige fugler.

Polis er også berømt for sin rike historie og kultur. I den sjarmerende bykjernen finner du tradisjonelle kaféer, restauranter og butikker. Utforsk den historiske Arkhangelos Mikhail- (St. Michaels) kirken og beundre dens unike bysantinske arkitektur. Besøk det arkeologiske området Marion-Arsnoe hvor du kan oppdage restene av gamle bosetninger og gravsteder fra den romerske perioden.

Et annet must-see-sted er Aphrodite-bassenget, som ifølge gresk mytologi er fødestedet til gudinnen Aphrodite. Legenden sier at hvis du bader i dette naturlige bassenget, vil du bli velsignet med skjønnhet og evig kjærlighet. Det er en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Polis er også et fantastisk utgangspunkt for å utforske mer av øya Kypros. Du kan besøke historiske steder som ruinene av Kato Pafos, utforske den kosmopolitiske byen Limassol eller oppdage en annen perle, Larnaca.

Uavhengig av hva du leter etter i en ferie, har Polis alt for å tilfredsstille dine behov. Fra fantastiske strender til imponerende fjellandskaper og en rik kulturarv, vil du bli forelsket i dette vakre reisemålet. Opplev den autentiske gresk-kypriotiske gastfriheten og skap minner som varer livet ut ved å besøke Polis på Kypros!

Ofte stilte spørsmål

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Polis på reiser?

Du kan finne reiser til Polis fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille reiser til Polis : Gardermoen fra 5140 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Polis på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger reiser til Polis?

Du kan kjøpe reiser til Polis fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill reiser til Polis med: Solfaktor fra 5140 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Polis på lastminutecharter.eu
annonse
Last Minute CharterVåre brukere gir lastminutecharter.eu
4.8
  
4.8 av 5 stjerner basert på 361836 vurderinger.

Last Minute Charter Danmark
Last Minute Charter Netherlands
Last Minute Charter Norge
Last Minute Charter Polska
Last Minute Charter Suomi
Last Minute Charter Sverige

Travel with jens
Last Minute Holiday Homes
Travolo
Lieto International
A LIETO INTERNATIONAL SITE