GÅ IKKE GLIPP AV ET GODT REISETILBUD!  ABONNER PÅ NYHETSBREV ELLER SOSIALE MEDIER
annonse

Reiser til Paralimni fra 7055 NOK

Velg mellom 3 reiser til Paralimni. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Tsokkos Gardens Hotel


   Tsokkos Gardens Hotel
TripX

 Kypros
Kypros
Paralimni, Larnaca
Sol og strand
Standard dobbeltrom med balkong/terrasse
Halvpensjon
07-05-2024
Gardermoen
8 Dager
Tsokkos Gardens Hotel


   Tsokkos Gardens Hotel
TripX

 Kypros
Kypros
Paralimni, Larnaca
Sol og strand
Standard dobbeltrom med balkong/terrasse
Halvpensjon
14-05-2024
Gardermoen
8 Dager
Tsokkos Gardens Hotel


   Tsokkos Gardens Hotel
TripX

 Kypros
Kypros
Paralimni, Larnaca
Sol og strand
Standard dobbeltrom med balkong/terrasse
Halvpensjon
11-05-2024
Gardermoen
8 Dager
annonse
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Hvem vil du reise med?

Hvilket land vil du reise til?

Hvor vil du gå ?

Hvor skal du reise fra?

Hva slags ferie skal du på?

Hvordan vil du reise?

Hvor mange stjerner bør ferien ha?

Hvilke måltider bør du ha?

Reis på en billig ferie til Paralimni

Hvorfor du bør reise på ferie til Paralimni, Kypros

Paralimni er en fantastisk turistdestinasjon som ligger på øya Kypros. Dette stedet tiltrekker seg besøkende fra hele verden på grunn av sin naturlige skjønnhet, historie og gjestfrihet. Hvis du er ute etter en uforglemmelig ferieopplevelse, bør Paralimni definitivt være øverst på listen din.

En av de viktigste grunnene til å besøke Paralimni er dens fantastiske strender. Med det krystallklare vannet og den myke, gylne sanden er dette stedet et sant paradis for strandelskere. Enten du foretrekker avslappende soling eller spennende vannaktiviteter, vil du finne alt her. Mange av strendene i Paralimni har også blitt tildelt det blå flagget, som garanterer renslighet og høy kvalitet.

For historieentusiaster er Paralimni et vidunderland. Byen er hjemsted for flere historiske monumenter, inkludert Agios Georgios kirke, som er et av de mest ikoniske landemerkene i området. Gå på en tur rundt i byen og oppdag de mange små kapellene, tradisjonelle husene og de pittoreske smugene som vil ta deg tilbake i tid.

Maten i Paralimni fortjener også en spesiell omtale. Du kan glede deg over autentiske kypriotiske retter som souvlaki, stifado og halloumi-ost. I tillegg er Paralimni kjent for sine pittoreske tavernaer og fiskevær, hvor du kan nyte fersk sjømat med utsikt over det vakre Middelhavet.

Paralimni er også et ideelt utgangspunkt for å utforske resten av Kypros. Store byer som Larnaka og Ayia Napa ligger innen kort avstand, og du kan dra på dagsturer for å utforske deres unike attraksjoner.

Sluttresultatet er at Paralimni har noe for enhver smak. Uansett om du er ute etter avslapning, kultur, naturopplevelser eller gastronomiske eventyr, vil du finne alt i denne fantastiske turistdestinasjonen.ø

Ofte stilte spørsmål

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Paralimni på reiser?

Du kan finne reiser til Paralimni fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille reiser til Paralimni : Gardermoen fra 7225 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Paralimni på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger reiser til Paralimni?

Du kan kjøpe reiser til Paralimni fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill reiser til Paralimni med: TripX fra 7225 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Paralimni på lastminutecharter.eu
annonse
Last Minute CharterVåre brukere gir lastminutecharter.eu
4.8
  
4.8 av 5 stjerner basert på 361832 vurderinger.

Last Minute Charter Danmark
Last Minute Charter Netherlands
Last Minute Charter Norge
Last Minute Charter Polska
Last Minute Charter Suomi
Last Minute Charter Sverige

Travel with jens
Last Minute Holiday Homes
Travolo
Lieto International
A LIETO INTERNATIONAL SITE