Vi fant ingen reiser for deg

Å nei – vi fant ingen restplasser for deg!

Men ikke bekymre deg, det er mange andre reiser for deg.

Prøv å søke på nytt - eller velg blant de mange alternativene nedenfor.
Her finner du enkelt linker til reiser fra f.eks. de enkelte reisebyråene, hver avgangsflyplass og til bestemte land.

Vi er sikre på at du finner et godt tilbud på en reise. Vi håper du finner det du leter etter og får en fantastisk ferie.

Reis på en billig ferie til Krabi


Krabi er en fantastisk turistdestinasjon og bør være det neste reisemålet på listen over feriedestinasjoner. Beliggende i det vakre Thailand, har Krabi alt en reisende kan ønske seg.

En av hovedattraksjonene i Krabi er de fantastiske strendene. Med kritthvit sand, krystallklart vann og imponerende kalksteinklipper, kan du slappe av og nyte solen eller ta en forfriskende dukkert i havet. Øya Koh Phi Phi, som er kjent fra filmen The Beach, er et must-see når du er i Krabi. Det er en idyllisk øy med utrolig naturlig skjønnhet og et yrende undervannsliv perfekt for snorkling eller dykking.

For de som liker eventyr og utforske naturen, byr Krabi på mange spennende muligheter. Du kan ta en båttur rundt de berømte Fire Islands, som inkluderer Koh Poda, Chicken Island, Tup Island og Phranang Cave Beach. Her kan du nyte vakre skjulte laguner, snorkle med fargerike fisker og oppdage en unik marineverden. Du kan også besøke Khao Khanab Nam-hulene, som består av to imponerende kalksteinsformasjoner og byr på fantastisk naturskjønnhet.

Krabi er også et paradis for klatrere. Klippene i Railay Beach er verdenskjente blant klatreentusiaster, med et utall ruter og vanskelighetsgrader å velge mellom. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, vil du kunne finne utfordrende klatreruter og utrolig utsikt over Krabis naturlige landskap.

Mat og kultur er en viktig del av en reiseopplevelse, og Krabi skuffer ikke på dette området. Gatemarkedet i Ao Nang byr på et bredt utvalg av ferske og velsmakende retter, inkludert deilig thailandsk gatekjøkken og lokale spesialiteter. Du kan også besøke Tiger Cave Temple, en buddhistisk helligdom, og oppleve den rolige atmosfæren og den fantastiske utsikten over byen.

Uansett om du er en strandløve, en eventyrlysten sjel eller en klatreentusiast, vil Krabi overgå forventningene dine. Thailand har mye å tilby, og Krabi er en av de mest populære turistdestinasjonene med god grunn. Så hvorfor ikke pakke kofferten og dra til Krabi for en uforglemmelig ferie?


Ofte stilte spørsmål - lastminutecharter.eu

What can I save on a last minute holiday to Krabi ?

Right now you can save up to 7% on last minute holidays to Krabi. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Krabi på reiser?

Du kan finne reiser til Krabi fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille reiser til Krabi : . Du finner alle de gode tilbudene for Krabi på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger reiser til Krabi?

Du kan kjøpe reiser til Krabi fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill reiser til Krabi med: . Du finner alle de gode tilbudene for Krabi på lastminutecharter.eu

Hvordan er ferieværet i Krabi?

Krabi er en fantastisk reisemål for å oppleve helårs ferievær. Dette tropiske paradiset i Thailand er velsignet med en konstant behagelig temperatur og mildt klima hele året, som gjør det til en drømmedestinasjon for strandelskere og utendørsentusiaster.

Vintermånedene, fra november til februar, er kjent for å være den beste tiden å besøke Krabi på. Temperaturen ligger vanligvis rundt 25-30 grader Celsius, og solen skinner uavbrutt. Det er tørt, og det er minimalt med nedbør i denne perioden, noe som gjør det ideelt for å utforske de solfylte strendene og gå på eventyr i de vakre nasjonalparkene.

Mars til mai er preget av varmere temperaturer, med gjennomsnittlig 30-35 grader Celsius. Det er fortsatt solfylt og varmt, men fuktigheten øker gradvis. Selv om det er litt varmt, kan man fortsatt nyte det turkise havet og slappe av på de pittoreske strendene. Det er viktig å huske å drikke nok vann for å holde seg hydrert i det varme været.

Monsonsesongen starter rundt juni og varer til oktober, og dette er den våteste perioden i Krabi. Regnbyger kan forekomme, spesielt i juli og august, men de er vanligvis korte og intense. Noen reisende velger fortsatt å besøke Krabi i løpet av denne perioden, da det er færre turister og hotellprisene kan være lavere. Selv om været kan være ustabilt, er det fortsatt mulig å nyte aktiviteter som kajakkpadling, fjellklatring og utforske de majestetiske regnskogene.

Uansett hvilken tid på året du besøker Krabi, er det viktig å huske på at været kan variere. Så det anbefales alltid å sjekke værmeldingen før avreise og ta med passende klær og solbeskyttelse. Uansett om du ønsker å sole deg på strendene i vintermånedene, oppleve det varme tropiske været om sommeren eller utforske rainy season, vil Krabi definitivt imøtekomme alle dine ferieønsker.

Hvorfor skal du reise på ferie til Krabi ?

Krabi er det perfekte reisemålet for en avslappende ferie! Med sine fantastiske strender, turkisblått hav og vakre natur, vil Krabi garantert imponere deg.

En av hovedattraksjonene i Krabi er de utrolige øyene og øygruppene som ligger utenfor kysten. Du kan utforske Phi Phi-øyene og oppleve den spektakulære Maya Bay, som er kjent fra filmen The Beach. Her kan du snorkle, dykke eller bare slappe av på de hvite sandstrendene og nyte den fargerike undervannsverdenen.

Krabis fastland er like imponerende. Du kan ta en båttur langs den vakre kysten og beundre de majestetiske kalksteinklippene som stiger opp av havet. Området er også kjent for sitt rike dyreliv, så hold øynene åpne for aper og eksotiske fuglearter.

For de som liker å utforske, er det mange muligheter for fotturer og jungelturer i Krabi. Du kan besøke vakre fossefall, utforske grotter eller til og med prøve deg på klatring i de imponerende klippene.

Krabis kultur er også vel verdt å utforske. Du kan besøke lokale fiskelandsbyer, oppleve autentisk thai-mat og bli kjent med de vennlige lokalbefolkningen.

Krabi er også et populært reisemål for wellness og avslapning. Her finner du mange flotte spa- og yogasentre hvor du kan skjemme bort deg selv og nyte avslappende behandlinger.

Uansett hva du er ute etter i en ferie, har Krabi noe å tilby. Fra avslapning på paradisiske strender til eventyrlige utflukter i vakker natur - Krabi vil gi deg minner for livet. Så hvorfor ikke pakke kofferten og oppleve dette spektakulære reisemålet selv?

Hvilke 5 severdigheter bør du se i Krabi?

Velkommen til Krabi! Dette turistmålet i Thailand er fylt med fantastiske attraksjoner. Her er de 5 mest besøkte severdighetene som du bare må få med deg, og hvorfor du bør besøke hver og en av dem:

1. Railay Beach: Railay Beach er kjent for sin blendende naturlige skjønnhet, omgitt av pittoreske kalksteinsklipper og azurblått hav. Dette er et paradis for klatreentusiaster, og strendene er perfekte for soling og avslapping. Her kan du også nyte spennende vannaktiviteter som kajakkpadling og dykking.

2. Phi Phi-øyene: Phi Phi-øyene, spesielt Phi Phi Don og Phi Phi Leh, er kjent for sin spektakulære skjønnhet og krystallklare vann. Utforsk den verdensberømte Maya Bay, hvor The Beach med Leonardo DiCaprio ble filmet. Her kan du snorkle i de fantastiske korallrevene, sole deg på de hvite sandstrendene og nyte vakre solnedganger.

3. Krabi Town Night Market: Ta en tur til Krabi Town Night Market for en autentisk thailandsk opplevelse. Utforsk de fargerike boder som tilbyr deilige matvarer og lokale produkter. Smak på en rekke tradisjonelle retter som pad thai, grilled satay og fersk fruktshake. Dette er også et flott sted å oppleve lokal kultur og se tradisjonelle danser og musikkopptredener.

4. Tiger Cave Temple: Hvis du er ute etter en åndelig opplevelse, bør du besøke Tiger Cave Temple (Wat Tham Sua). Her kan du klatre opp 1237 trappetrinn for å nå toppen av fjellet. Der vil du bli belønnet med panoramautsikt over Krabi by og omkringliggende naturlandskap. I tempelet kan du beundre imponerende buddhistisk arkitektur og et gammelt bortgjemt tempelhule.

5. Four Islands: Ta en båttur til Four Islands, noe som er et must når du er i Krabi. Disse fire øyene - Koh Poda, Koh Gai (Chicken Island), Koh Tub og Koh Mor - er kjent for sine uberørte strender, klare turkise vann og rike marineliv. Utforsk øyene på egen hånd eller bli med på en øyhoppingtur for å snorkle og oppdage de vakre korallrevene og fiskene i området.

Krabi er en fantastisk destinasjon som tilbyr en blanding av naturlig skjønnhet, adrenalinpumpende aktiviteter, lokale matopplevelser og en fengslende kultur. Ikke gå glipp av disse 5 mest besøkte severdighetene - de vil definitivt gjøre turen din til Krabi uforglemmelig!

Hvilke 5 turistaktiviteter og kulturelle begivenheter er mest populære i Krabi?

Krabi, en av Thailands mest pittoreske destinasjoner, tilbyr et mangfold av spennende aktiviteter og kulturelle arrangementer for turister. Her er de fem mest populære aktivitetene og kulturelle begivenhetene du kan delta på i Krabi:

1. Øyhopping: Krabi er kjent for sine fantastiske øyer og kalksteinklipper, og øyhopping er en favoritt blant turister. Du kan besøke øyer som Phi Phi Island, Chicken Island og Hong Island, og nyte krystallklart vann, snorkling, dykking og avslappende på de hvite sandstrendene.

2. Besøk Krabis varme kilder: Den naturlige varmekilden i Klong Thom er en av de mest berømte attraksjonene i Krabi. Ta en avslappende dukkert i de varme kildene og nyt en naturlig massasje mens du ser på påfugler og andre tropiske fugler som streifer rundt.

3. Utforsk Emerald Pool og Blue Pool: Disse naturlige bassengene er omgitt av tropisk regnskog og tilbyr en forfriskende dukkert etter en lang dag med utforskning. Emerald Pool er kjent for sin klare, turkise farge, mens Blue Pool har et dypere og mer intenst blått vann.

4. Delta i tradisjonelle Thai-kokekurs: En av de beste måtene å forstå en kultur på er gjennom maten. Meld deg på et tradisjonelt Thai-kokekurs i Krabi og lær å lage autentiske thailandske retter som pad thai, grønn curry og tom yum suppe. Dette er en aktivitet som både inkluderer morsom læring og smakfulle opplevelser.

5. Krabis Lysfestival: Å delta i Krabis Lysfestival, også kjent som Loy Krathong, er en minneverdig opplevelse. Festivalen arrangeres på den første fulle månen i november. Flytende lykter laget av bananblader og bambus sendes ut på elver og hav for å bringe lykke og rense sjelen.

Enten du er ute etter naturopplevelser, kulturelle begivenheter eller kulinariske eventyr, har Krabi noe å tilby for enhver smak. Utforsk denne fantastiske destinasjonen og skap minner som varer livet ut.

Hva er de 5 mest populære rettene du kan få servert i Krabi ?

Krabi er en destinasjon som har mye å tilby, og maten er intet unntak. Her er de fem mest populære matrettene i Krabi som du ikke bør gå glipp av:

1. Pad Thai: Denne klassiske thailandske retten er en favoritt blant både lokalbefolkningen og besøkende. Pad Thai er en smaksrik wokrett med risnudler, egg, scampi og en rekke grønnsaker. Den er vanligvis toppet med ristet peanøtter og limesaft, og serveres ofte med ferske urter på siden.

2. Tom Yum: Tom Yum er en populær suppe som er kjent for sin sterke, sure og krydrete smak. Den er vanligvis laget med sjømat som reker eller fisk, kombinert med sitrongress, galangal, limeblader, chili og limejuice. Denne suppen er perfekt for å varme deg opp etter en lang dag med aktiviteter.

3. Green Curry: Grønn curry er en av de mest kjente og smakfulle thailandske curryrettene. Den er laget med kokosmelk, grønn currypasta, kylling eller sjømat, og et utvalg av grønnsaker som bambusskudd, aubergine og thai-basilikum. Den serveres vanligvis med ris og er en eksplosjon av smaker som absolutt vil tilfredsstille smaksløkene dine.

4. Som Tam: Som Tam, eller papayasalat på norsk, er en frisk og sprø salat som er laget med grønne umodne papayaer. Salaten er krydret med limejuice, fiskesaus, sukker, chili og noen ganger tørket rekepulver. Den er perfekt som en forrett eller et lett måltid på en varm sommerdag.

5. Massaman Curry: Massaman curry er en unik rett som blander thailandsk og indisk krydder. Den er laget med et utvalg av mørt kjøtt som lam, kylling eller biff, samt poteter, løk, koriander og peanøtter. Denne kremete og velsmakende curryretten serveres ofte med ris og er verdt å prøve når du er i Krabi.

Krabi er en kulinarisk opplevelse uten sidestykke, og disse fem matrettene gir deg en smak av den autentiske thailandske matkulturen. Så følg nesen din og nyt matfesten i Krabi!

A LIETO INTERNATIONAL SITE