Reiser til Kapp Verde fra 6392 NOK

Velg mellom 10 reiser til Kapp Verde. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Flybillett tur/retur 2558893121


Flybillett tur/retur
TUI 2558893121

 Kapp Verde
Kapp Verde
Boavista
Sol og strand
14-01-2025
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2558883587


Flybillett tur/retur
TUI 2558883587

 Kapp Verde
Kapp Verde
Boavista
Sol og strand
19-11-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2558883610


Flybillett tur/retur
TUI 2558883610

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
27-11-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2558883633


Flybillett tur/retur
TUI 2558883633

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
05-12-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2558893136


Flybillett tur/retur
TUI 2558893136

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
22-01-2025
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2558893233


Flybillett tur/retur
TUI 2558893233

 Kapp Verde
Kapp Verde
Boavista
Sol og strand
11-03-2025
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2558883574


Flybillett tur/retur
TUI 2558883574

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
11-11-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2558893104


Flybillett tur/retur
TUI 2558893104

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
06-01-2025
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2558893213


Flybillett tur/retur
TUI 2558893213

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
03-03-2025
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2558883669


Flybillett tur/retur
TUI 2558883669

 Kapp Verde
Kapp Verde
Boavista
Sol og strand
13-12-2024
Gardermoen
8 Dager
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Reiser Kapp Verde. Reis på en billig ferie til Kapp Verde


10 gode grunner til å dra til Kapp Verde på din neste ferie

Kapp Verde, en vakker øygruppe utenfor Vest-Afrikas kyst, har raskt blitt en populær destinasjon for reisende som søker en autentisk og avslappende opplevelse. Med sine blendende strender, varme klima og unike kultur, er Kapp Verde definitivt verdt å utforske på din neste ferie.

En av de beste måtene å oppleve denne fantastiske øygruppen på er ved å bestille en restplass eller sydentur. Med et bredt utvalg av reiser tilgjengelig på markedet, kan du spare penger og dra på en uforglemmelig reise til Kapp Verde.

Så hvorfor bør du velge Kapp Verde som ditt neste reisemål? Her er 10 gode grunner som vil overtale deg:

 1. Utrolig vakre strender: Kapp Verde har uberørte og idylliske strender som er perfekte for soling, bading og vannsport. Du vil bli overrasket over de krystallklare vannene og hvite sandstrendene som strekker seg så langt øyet kan se.

 2. Unikt og variert landskap: Fra majestetiske vulkaner til vakre klippekystområder og frodige daler, byr Kapp Verde på et imponerende mangfold av landskap. Det er et paradis for eventyrlystne naturelskere.

 3. Spennende vannaktiviteter: Kapp Verde er et fantastisk sted for å prøve ut ulike vannaktiviteter som surfing, dykking, snorkling og fiske. Utforsk undervannslivet og føl adrenalinet mens du utforsker den bølgende Atlanterhavet.

 4. Unik kultur og musikk: Kapp Verde er kjent for sin rike kultur og musikktradisjon. Utforsk de sjarmerende landsbyene, hør på de tradisjonelle musikkrytmene og opplev den ekte gjestfriheten til de lokale innbyggerne.

 5. Fantastisk lokal mat: Gled ganen din med deilig kappverdisk mat som inkluderer fersk fisk, sjømat, tropiske frukter og krydrede retter. Kapp Verde byr på en autentisk og unik smaksopplevelse.

 6. Solrikt klima året rundt: Kapp Verde er kjent for sitt solrike klima, med behagelige temperaturer året rundt. Du trenger ikke å bekymre deg for regnsesonger eller kalde vintre - det er alltid en god tid å besøke.

 7. Vennlige og gjestfrie mennesker: Kappverdiske innbyggere er kjent for sin gjestfrihet og vennlighet. Du vil føle deg velkommen og som en del av lokalsamfunnet fra det øyeblikket du ankommer.

 8. Sikker og fredelig destinasjon: Kapp Verde er kjent for å være et trygt og fredelig reisemål. Du kan slappe av og nyte din ferie uten å bekymre deg for sikkerheten.

 9. Øyen Sal - Paradis for avslapning: Øya Sal er en av de mest populære øyene i Kapp Verde, med sine luksuriøse feriesteder, spa-tilbud og vakre strender. Det er det perfekte stedet for å slappe av og gjenoppbygge energien.

 10. Fremragende muligheter for å utforske: Kapp Verde består av totalt 10 øyer, hver med sin egen karakter og skjønnhet. Ved å besøke Kapp Verde får du muligheten til å utforske flere øyer og oppleve ulike kulturer.
Med alle disse fantastiske grunnene er det ikke rart at Kapp Verde får stadig flere reisende. Start med å finne den beste reisen, og gjør deg klar for en opplevelse fylt med sol, avslapning, spenning og autentisk kultur!

Opplev den fantastiske skjønnheten til Kapp Verde

Reiser gir deg muligheten til å oppdage nye og spennende destinasjoner, og en sydentur til Kapp Verde bør definitivt være på din reisebucketliste. Kapp Verde er en øygruppe som ligger utenfor kysten av Vest-Afrika, og er et paradis for solsultne reisende.

Beliggenheten til Kapp Verde er bemerkelsesverdig, da øyene strekker seg over en lengde på 600 kilometer. Med totalt 10 øyer å utforske, er det nok å se og gjøre for enhver eventyrlysten reisende. Øyene har et vakkert og variert landskap, som spenner fra hvite sandstrender til majestetiske vulkaner og frodige daler.

Geografisk sett befinner Kapp Verde seg utenfor vestkysten av Afrika, og er den perfekte destinasjonen for å unnslippe den kalde vinteren. Denne øygruppen er delt inn i to øykjeder: Barlavento (overvindene) og Sotavento (undervindene). Begge kjedene består av flere øyer som hver har sin egen unike sjarm og skjønnhet.

Med en befolkning på omtrent 550 000 mennesker er Kapp Verde en relativt tynnfolket destinasjon. Dette betyr at reisende kan oppleve fred og ro, i tillegg til varm gjestfrihet fra de lokale. Øyboernes vennlige og imøtekommende natur vil få deg til å føle deg velkommen, og deres unike kultur og musikk vil være en berikende opplevelse.

Hvert år tiltrekkes Kapp Verde en stadig økende mengde turister, og det er ikke uten grunn. Med sitt fantastiske klima, som byr på behagelige temperaturer og sol hele året, er det ikke rart at dette er et populært reisemål. I tillegg til sol og strand, kan besøkende også nyte aktiviteter som dykking, snorkling, fotturer og utforskning av UNESCO-vernede steder.

Så hvorfor vente? Ta en titt på reisene til Kapp Verde og gjør deg klar for en uforglemmelig reiseopplevelse. Utforsk de vakre øyene, opplev den lokale kulturen og nyt solen på denne vakre destinasjonen i Atlanterhavet. Kapp Verde venter på deg - ta sjansen og skap minner som varer livet ut!

Kapp Verde: 10 Sjarmerende 'Sydentur' Destinasjoner For Restplass-Reisende

Det rufsete og uberørte tropeparadiset Kapp Verde, en øygruppe utenfor vestkysten av Afrika, er kjent for sine vakre strender, krystallklart vann og solfylte klima. Med et imponerende utvalg av reiser, er det enkelt å finne en rimelig sydentur til disse hverdagslige øyene. Hvis du er ute etter en herlig og avslappende ferie, er det få steder som kan sammenligne seg med Kapp Verde.

Som et stadig mer populært turistmål, har Kapp Verde noe for enhver smak. Her er en liste over de ti mest populære destinasjonene for de som reiser med restplass til Kapp Verde, og hva som gjør dem til spesielle feriemål:

 1. Sal: Sal er en populær destinasjon for de som elsker vannaktiviteter. Den er kjent for sine fantastiske strender som Santa Maria Beach. Nyt soling, bading eller prøv deg på noen av de mange vannsportene som tilbys her.

 2. Boa Vista: Boa Vista er kjent for sine uberørte strender og ørkenlandskap. Hvis du er ute etter ro og fred, er dette det perfekte stedet å slappe av og nyte vakre solnedganger.

 3. Santiago: Santiago, den største øya i Kapp Verde, er hjemmet til landets hovedstad, Praia. Utforsk kulturen og historien i Praia, besøk lokale markeder eller oppdag de vakre fjellene og vulkanene i øyas indre.

 4. São Vicente: São Vicente er kjent som musikkens øy og er vertskap for den årlige musikkfestivalen Baia das Gatas. Utforsk den sjarmerende byen Mindelo og nyt det pulserende nattelivet her.

 5. Santo Antão: Santo Antão er et paradis for naturelskere. Den dramatiske landskapet og fjellene gjør dette til et ideelt sted for fotturer og terrengsykling.

 6. Fogo: Fogo er øya med den imponerende vulkanen Pico do Fogo. Ta turen til toppen av vulkanen og bli belønnet med fantastisk utsikt over øya og havet.

 7. Maio: Maio er en rolig og uberørt øy som tiltrekker seg reisende som ønsker fred og ro. Utforsk de ensomme strendene og nyt den avslappende atmosfæren.

 8. Brava: Øya Brava er den minste av Kapp Verdes øyer og er kjent for sitt vakre landskap og sine vakre fjellandsbyer. Ta deg tid til å utforske de pittoreske småbyene og opplev den rolige atmosfæren.

 9. Sal Rei: Sal Rei er en koselig fiskerlandsby på øya Boa Vista. Her kan du nyte fersk sjømat på en av de lokale restaurantene, eller slappe av på den vakre stranden Estoril.

 10. Praia da Chave: Praia da Chave, som ligger på øya Boa Vista, er kjent for sin hvite sand og krystallklart vann. Dette er det perfekte stedet å slappe av og nyte solen.
Kapp Verde er et land som har mye å tilby for de som reiser med restplass. Velg en av disse fantastiske destinasjonene for din neste sydentur og opplev den unike sjarmen og skjønnheten i denne tropiske øygruppen.

De 10 mest populære kulturelle attraksjonene, festivalene og arrangementene på Kapp Verde

Kapp Verde er en øygruppe utenfor vestkysten av Afrika, og er en skjult perle i Atlanterhavet. Med sin rike kultur, vakre strender og vennlige lokalbefolkning, har Kapp Verde blitt en stadig mer populær destinasjon for reisende som ønsker en annerledes opplevelse. Her er en liste over de 10 mest populære kulturelle attraksjonene, festivalene og arrangementene som gjør Kapp Verde til en unik attraksjon for besøkende fra hele verden.

1. Reiser på sydentur

En av de viktigste grunnene til å besøke Kapp Verde er de utmerkede reisene på tilbud til sydenturen. Det er en flott måte å oppleve øygruppens skjønnhet til en rimelig pris. Enten du er ute etter sol og strand eller eventyr og utforsking, så kan du finne et perfekt reisetilbud som passer din smak.

2. Mindelo Carnival

Mindelo Carnival er den største festivalen på Kapp Verde og tiltrekker seg tusenvis av besøkende hvert år. Festivalen kjennetegnes av fargerike parader, tradisjonell musikk, dans og fantastiske kostymer. Det er en mulighet til å oppleve øygruppens levende kultur og feire sammen med lokalbefolkningen.

3. Gamboa Music Festival

Gamboa Music Festival er en årlig musikkfestival som tiltrekker seg både lokale og internasjonale artister. Festivalen finner sted på øya Santiago og byr på en rekke musikalske sjangre som morna, coladeira, funaná og batuque. Det er en flott anledning til å oppleve Kapp Verdes unike musikkscene og danse til de tradisjonelle rytmer.

4. Sal's Full Moon Party

Hvis du er ute etter å feste og danse under månelyset, bør du delta på Sal's Full Moon Party. Arrangementet finner sted på den vakre øya Sal og byr på levende musikk, DJ-er og strandfester. Festen tiltrekker seg både lokalbefolkningen og reisende fra hele verden, og gir en uforglemmelig opplevelse i paradisiske omgivelser.

5. Festival de Baía das Gatas

Festival de Baía das Gatas er en årlig musikkfestival som holdes på øya São Vicente. Festivalen varer i tre dager og byr på musikk fra ulike sjangre som afrobeat, reggae og afro-house. Den vakre beliggenheten ved stranden gjør festivalen ekstra spesiell, og gir mulighet for både avslapping og festing under åpen himmel.

6. Cidade Velha Festival

Cidade Velha Festival er en feiring av historien og kulturarven til Cidade Velha, en gammel by som står på UNESCOs verdensarvliste. Festivalen inkluderer konserter, teaterforestillinger, kunstutstillinger og tradisjonelle markeder. Det er en flott mulighet til å lære mer om Kapp Verdes fascinerende historie og utforske de historiske bygningene.

7. Espargos Music Festival

Espargos Music Festival er en musikkfestival som finner sted i byen Espargos på øya Sal. Festivalen byr på både lokale og internasjonale artister innen ulike musikksjangre, og tilbyr en flott atmosfære og gode konserter. Det er en flott måte å oppleve levende musikk og den lokale musikkscenen på Kapp Verde.

8. Sal Rei Music Festival

Sal Rei Music Festival er en årlig musikkfestival som finner sted på øya Boa Vista. Festivalen byr på et bredt spekter av musikkstiler og inkluderer både lokale og internasjonale artister. Det er en flott mulighet til å oppleve Boa Vistas musikalske talenter og nyte musikken under stjernene.

9. Festival Internacional de Santa Maria

Festival Internacional de Santa Maria er en årlig musikkfestival som finner sted i byen Santa Maria på øya Sal. Festivalen tiltrekker seg artister fra hele verden og byr på musikk fra forskjellige sjangre som reggae, pop og afrikansk musikk. Det er en flott mulighet til å oppleve mangfoldet i musikkverdenen og nyte de livlige konsertene.

10. Tarrafal Hiking Festival

Tarrafal Hiking Festival er en utendørs begivenhet som feirer den vakre naturen på øya Santiago. Festivalen inkluderer guidede fjellturer, campingopplevelser og forskjellige utendørsaktiviteter som kajakkpadling og rappellering. Det er en flott måte å oppleve øyas naturlige skjønnhet og få en adrenalinpumpende opplevelse i naturen.

Enten du er interessert i musikk, historie eller utendørsaktiviteter, så har Kapp Verde noe å tilby for alle. Øygruppen er et ideelt reisemål for de som ønsker å oppleve en unik blanding av kultur, naturlig skjønnhet og gjestfrihet. Besøk Kapp Verde og oppdag sjarmen ved dette afrikanske paradiset!

Utforsk de 10 mest populære naturattraksjonene på Kapp Verde

Kapp Verde, en vakker øygruppe utenfor Afrikas vestkyst, har et utrolig mangfold av naturlige underverk som vil ta pusten fra deg. Fra majestetiske fjell og frodige daler til fortryllende kystlandskap og vulkaner, er disse naturattraksjonene det perfekte reisemålet for naturelskere og eventyrlystne reisende.

1. São Vicente - Dune de Praia
Den blendende hvite sanddynen ved Praia-stranden på øya São Vicente er en fantastisk synsopplevelse. Finn deg en komfortabel plass og nyt den fantastiske utsikten over Atlanterhavet, mens du blir omgitt av denne naturlige skjønnheten.

2. Santo Antão - Paul Valley
Den frodige og fruktbare dalen Paul på Santo Antão er et paradis for fotturister. Utforsk de naturlige fossefallene, grønne åkrene og imponerende fjellformasjonene i dalen, og nyt den fantastiske utsikten underveis.

3. Santiago - Cidade Velha
Cidade Velha, en tidligere portugisisk koloni, er en UNESCO-verdensarv og et viktig historisk og kulturelt sted på Santiago. Utforsk de historiske ruinene i denne sjarmerende byen og oppdag dens fascinerende fortid.

4. Boa Vista - Praia de Santa Monica
Praia de Santa Monica er kjent som en av de vakreste strendene på Kapp Verde, med sin blendende hvite sand og det krystallklare vannet. Ta en avslappende spasertur langs stranden eller prøv deg på vannsportsaktiviteter.

5. Fogo - Pico do Fogo
Den imponerende vulkanen Pico do Fogo på øya Fogo er en naturattraksjon som tar pusten fra deg. Utforsk det månelignende landskapet og nyt den spektakulære utsikten fra toppen av vulkanen.

6. Sal - Buracona Blue Eye
Buracona Blue Eye, en naturlig sjøvannsgrotte på øya Sal, er en fascinerende attraksjon. Det turkise vannet inne i denne gjemte skatten gir en fantastisk visuell opplevelse og er et populært sted for snorkling.

7. Maio - Morro
Øya Maio, den minste bebodde øya på Kapp Verde, er kjent for sitt rolige og uberørte landskap. Besøk Morro, en imponerende sandsteinsklippe som stiger fra havet, og nyt den fredelige atmosfæren og kystutsikten.

8. São Nicolau - Monte Gordo
Monte Gordo er et majestetisk fjell på São Nicolau med fantastisk utsikt over øya. Ta en fottur til toppen og la deg imponere av det spektakulære landskapet og den friske luften.

9. Brava - Fajã d'Água
Den uberørte øya Brava er kjent for sine dramatiske klipper og uberørte landskap. Utforsk det vakre kystområdet Fajã d'Água og bli fortryllet av den naturlige skjønnheten og det krystallklare vannet.

10. Santa Luzia - Deserted Island
Santa Luzia, en ubebodd øy, er et perfekt reisemål for de som søker isolasjon og avskjerming. Utforsk de øde strendene og nyt den uberørte naturen på denne spesielle øya.

Hver eneste av disse naturattraksjonene på Kapp Verde har sin egen unike sjarm og skjønnhet som vil tilfredsstille reiselystne sjeler. Utforsk reiser til Kapp Verde, og bli fortryllet av landets naturlige vidundere som vil bringe deg nærmere naturen og dets magi.

De 10 mest populære fritidsaktivitetene på Kap Verde - Opplev paradisets mangfold

Kap Verde, et av Afrikas vakreste øyparadis, er et reisemål som har mye å tilby for de eventyrlystne. Med sine vakre sandstrender, krystallklart vann og en unik kultur, har Kap Verde blitt et populært reisemål for de som ønsker å nyte sol, avslapping og spennende opplevelser. Her er en liste over de 10 mest populære fritidsaktivitetene på Kap Verde, som garantert vil gi deg minner for livet.

1. Utforsk pittoreske byer og landsbyer:
Ta en spasertur gjennom de sjarmerende gatene i byene Mindelo og Praia, eller besøk de tradisjonelle landsbyene som har bevart sin autentiske sjarm. Utforsk lokal kultur, smak på deilige lokale retter og bli kjent med de vennlige menneskene som bor her.

2. Oppdag fantastiske strender:
Kap Verde er kjent for sine fantastiske strender. Fra de uberørte sanddynene på øyen Boa Vista til de pittoreske buktene på Sal, vil du finne strender som er perfekte for avslapning, soling og vannaktiviteter som snorkling og dykking.

3. Dra på hvalsafari:
En av de mest fantastiske opplevelsene på Kap Verde er å dra på hvalsafari. Se majestetiske hvaler svømme fritt i havet, og la deg imponere av deres storslåtte skjønnhet. Dette er en opplevelse du sent vil glemme.

4. Prøv kitesurfing og windsurfing:
Kap Verde er kjent for sine perfekte vindforhold, noe som gjør det til et populært reisemål for kitesurfere og windsurfere. Slipp deg løs og fly over vannet mens du prøver disse adrenalinfylte vannsportene.

5. Dra på fisketur:
Kap Verde er et paradis for sportsfiskere. Bli med på en fisketur og prøv å fange en av de berømte marlinene eller tunfisken. Dette er en spennende og minneverdig opplevelse for de som elsker havet.

6. Utforsk nasjonalparkene:
Kap Verde har flere nasjonalparker som er verdt å utforske. Besøk f.eks. Fogo National Park og oppdag den imponerende vulkanen Pico do Fogo, eller ta en tur til Monte Gordo naturreservat for å se det unike fuglelivet.

7. Dykk ned i det rike undervannslivet:
Kap Verde er omgitt av et rikt undervannsliv. Dykkere kan utforske korallrev, grotter og skipsvrak, og oppdage fargerike fisker, skilpadder og andre sjødyr som gjør havet her til et sant paradis for dykkere.

8. Opplev livemusikk og dans:
Musikk og dans er en integrert del av kappverdisk kultur. Opplev spennende liveopptredener av tradisjonell kappverdisk musikk som morna og coladeira, og la deg rive med av den pulserende rytmen som får deg til å danse.

9. Ta en tur på quad-sykkel:
Utforsk øyene på en morsom og spennende måte ved å leie en quad-sykkel. Kjør gjennom sanddyner, langs kystveier og opplev den vakre naturen på Kap Verde på en ny og spennende måte.

10. Nyt solnedgangene:
Kap Verde byr på noen av de vakreste solnedgangene du noensinne vil oppleve. Finn en avsidesliggende strand, slapp av og nyt det magiske synet av solen som senker seg ned i havet mens himmelen farges i varme og fargerike nyanser. Dette er den perfekte avslutningen på en dag fylt med opplevelser.

Uansett hvilken fritidsaktivitet du velger å delta i, vil Kap Verde garantert gi deg en uforglemmelig opplevelse. Ta en restplass, bestill din sydentur og oppdag alt Kap Verde har å tilby - et ekte paradis du ikke vil gå glipp av!

De 10 mest populære matopplevelsene på Kapp Verde

Kapp Verde er ikke bare kjent for sine vakre strender og varme solfylte klima. Dette afrikanske øyriket er også en kulinarisk glede for besøkende. Den unike matkulturen på Kapp Verde er en blanding av afrikanske, europeiske og karibiske smaker, som skaper spennende og smakfulle retter som vil tilfredsstille enhver gane.

Reiser er ofte tilgjengelige for de som er på jakt etter en fantastisk sydentur til Kapp Verde. Du kan finne gode tilbud på reiser til øyene, og samtidig nyte den lokale maten som vil gi deg en nytelse for smaksløkene. Her er de 10 mest populære matopplevelsene du bør prøve på Kapp Verde:

1. Cachupa: En nasjonalrett på Kapp Verde og en av de mest elskede rettene blant lokalbefolkningen. Denne deilige gryten er laget med mais, bønner, poteter, søtpoteter, grønnsaker og forskjellige typer kjøtt eller fisk. Cachupa er en fullstappet og mettende rett som er perfekt for å prøve autentisk kappverdisk mat.

2. Lagosta grelhada: Hvis du er en sjømatelsker, vil du elske denne grillede hummeren. Den grilles perfekt og serveres med en deilig saus laget av hvitløk, koriander og sitron. Lagosta grelhada er en eksklusiv og smakfull delikatesse som bør prøves.

3. Pastel com diabo dentro: Direkte oversatt betyr denne retten bakervarer med djevelen inni. Denne smådeigen er fylt med et krydret sausaktig kjøttfyll og stekt til perfeksjon. Det er en populær gatefooderfaring som er rask og velsmakende.

4. Cuscuz: En tradisjonell rett laget med semulegryn, grønnsaker og forskjellige typer kjøtt eller fisk. Cuscuz er en nydelig rett som er enkel, men likevel full av smak. Den lokale varianten av cuscuz på Kapp Verde er noe du ikke bør gå glipp av.

5. Queijo de Cabra: Denne herlige geitosten er en av de mest populære ostene på øyene. Queijo de Cabra er mild og kremet, og kan nytes alene eller på brød. Prøv den sammen med lokalt produsert honning for en smakfull kombinasjon.

6. Grogue: Dette er en lokal romvariant som er produsert på Kapp Verde. Grogue er en sterk og aromatisk drikk som kan nytes alene eller brukes som ingrediens i forskjellige cocktailer. Det er en autentisk smak av øyene som bør prøves.

7. Espetada: En tradisjonell grillspyd laget med marinert kjøtt, grønnsaker og krydder. Espetada er en populær rett som tilberedes på mange restauranter og street food-steder over hele øyene. Den grillede smaken og krydderne gjør dette til en spesiell godbit.

8. Bolo de Mel: En lokal kake laget av honning, melasse, nøtter og krydder. Bolo de Mel er en søt og krydret kake som er perfekt til en kopp kaffe eller te. Denne tradisjonelle kaken er en del av den kappverdiske kulturen og en må-prøve.

9. Catchupa Rica: En mer sofistikert versjon av cachupa, denne rike retten er full av smak og serveres vanligvis ved spesielle anledninger. Den inneholder en kombinasjon av kjøtt, fisk, grønnsaker og krydder, og kokes lenge for å utvikle komplekse smaker.

10. Frango de Churrasco: Denne grillede kyllingen er perfekt tilberedt og krydret for å gi en fantastisk smak. Frango de Churrasco er en favoritt blant lokale og besøkende, og kan nytes med forskjellige sauser og sideretter.

Den unike blandingen av smaker og krydder gjør de kappverdiske matopplevelsene virkelig spesielle. Når du besøker Kapp Verde, bør du ikke gå glipp av muligheten til å smake på disse kulinariske skattene. Reiser og gode tilbud på sydenturer gjør det enkelt å utforske øyriket og nyte de mange fantastiske matopplevelsene det har å by på.

Oppdag den fantastiske ferieværet på Kapp Verde

Vurderer du å ta en restplass til den varme solfylte destinasjonen Kapp Verde? Da vil du helt sikkert vite mer om været på øygruppen! Kapp Verde er kjent for sitt seductively vakre vær året rundt, med behagelige temperaturer og solrike dager. La oss ta en titt på hvordan været er over året og i forskjellige regioner.

Generelt har Kapp Verde et subtropisk ørkenklima, noe som betyr at det er veldig lite nedbør og mye sol. Øyene ligger utenfor kysten av Vest-Afrika og er velsignet med behagelige temperaturer som holder seg mellom 25 og 30 grader Celsius store deler av året. Selv om det er enkelte forskjeller fra øy til øy, er det fortsatt en konsekvent behagelig varme.

Sal

Sal er en av de mest populære øyene på Kapp Verde for sydenturentusiaster, og det er lett å forstå hvorfor. Øya har et mildt klima med gjennomsnittstemperaturer rundt 25 grader Celsius i vintermånedene og 30 grader Celsius om sommeren. Det er omtrent ingen nedbør i løpet av året, noe som gjør Sal til en fantastisk destinasjon for de som søker sol og varme.

Boa Vista

Boa Vista er kjent for sine uberørte strender og vakre landskap. Her kan du nyte en avslappende ferie med perfekt vær. Temperaturene på Boa Vista er lignende til Sal, med gjennomsnittlig 25 grader Celsius om vinteren og 30 grader Celsius om sommeren. Nedbøren er minimal, noe som betyr at sol og blå himmel vil være din faste følgesvenn under oppholdet.

Santiago

Santiago er den største øya på Kapp Verde og dens klima er litt annerledes enn de mindre øyene. På grunn av øyas beliggenhet er klimaet varmere og det er litt mer nedbør. Gjennomsnittstemperaturene ligger vanligvis mellom 25 og 30 grader Celsius, men kan variere litt mer gjennom året. Du kan forvente litt regn i de tidlige vintermånedene, men ellers vil du oppleve hyggelig vær med mye sol.

Uansett hvilken øy du velger å besøke på Kapp Verde, kan du være trygg på at du vil bli møtt av strålende solskinn og varme temperaturer. Det er ingen tvil om at denne øygruppen er en perfekt destinasjon for de som ønsker å unnslippe vinterkulden og oppleve litt paradis.

Så hvorfor vente? Bestill dine reiser og gjør deg klar for en uforglemmelig reise til Kapp Verde!

Sydentur til Kapp Verde: En guide til offentlig transport

Når man planlegger en spennende sydentur, er det viktig å tenke på hvordan man skal komme seg rundt på destinasjonen. På øygruppen Kapp Verde, som tilbyr fantastiske strender, rik kultur og enestående naturopplevelser, er offentlig transport et utmerket alternativ for å utforske øyene på et budsjett. La oss ta en titt på hvordan du kan dra nytte av buses og tog for å oppleve alt Kapp Verde har å by på.

Bussene på Kapp Verde er det vanligste transportmiddelet for både lokalbefolkningen og turister. De er pålitelige, rimelige og tilbyr et nettverk som dekker de fleste deler av øyene. De viktigste bussrutene går mellom større byer og turistområder, og det er vanligvis et stort utvalg av avganger gjennom hele dagen. Det er enkelt å finne busstopp langs hovedveiene, og det er vanligvis en informasjonstavle som viser rutetider og destinasjoner.

For å benytte deg av bussene på Kapp Verde, er det vanligvis ikke nødvendig å forhåndsbestille billetter. Du kan enkelt kjøpe billetter om bord, og prisen avhenger vanligvis av reisedistansen. Reiser er ofte tilgjengelige, spesielt på mindre populære ruter eller utenfor høysesongen, noe som gir deg muligheten til å sikre deg en enda billigere reise.

I tillegg til busser finnes det også et begrenset jernbanenettverk på noen av øyene på Kapp Verde. Disse togene er hovedsakelig ment for transport av varer og er ikke like utbredt som busser. Imidlertid kan de være et unikt og spennende alternativ for turister som ønsker å oppleve øyene på en annerledes måte. Det kan være lurt å sjekke rutetabeller og tilgjengelighet på forhånd, da det er færre avganger og begrensede reisemuligheter på togene.

Uansett om du velger buss eller tog, kan offentlig transport på Kapp Verde gi deg muligheten til å utforske øyene i ditt eget tempo og oppdage skjulte perler som kanskje ikke er tilgjengelige med mer kommersielle former for transport. Det kan være lurt å sjekke lokale transportmyndigheter eller turistkontorer for oppdatert informasjon om rutetider og alternative transportmuligheter.

Planlegg din neste sydentur til Kapp Verde og dra nytte av de rimelige reisene og reiserbillettene som er tilgjengelige. Utforsk øyenes mangfold i offentlig transport, og nyt den autentiske opplevelsen av å reise blant lokalbefolkningen. Kapp Verde venter på å bli oppdaget - klar til å ta deg med på en uforglemmelig reise!

Taxialternativer på Kapp Verde: Kostnader, bestilling og tilgjengelige apper

Reiser har gjort det enklere enn noensinne å ta en sydentur til fantastiske Kapp Verde. Men når du først er på denne vakre øygruppen, må du vite hvordan du kommer deg rundt. Mens offentlig transport kan være en alternativ mulighet, kan det noen ganger være ønskelig å finne en mer bekvemmelig og pålitelig transportmåte. Der kommer taxiene inn!

På Kapp Verde er taxiene et populært reisealternativ, spesielt for reisende som ønsker å oppleve øyenes skjønnhet og kultur på en fleksibel måte. Men hvor mye koster en taxiservice? Hvordan bestiller du en taxi? Og finnes det noen taxiapper tilgjengelig? Vi skal ta en nærmere titt på disse spørsmålene.

Når det gjelder kostnader ved en taxitur på Kapp Verde, kan prisen variere avhengig av distansen og tidspunktet på dagen. Generelt sett er imidlertid taxiene rimelige og mer kostnadseffektive enn i mange andre populære turistmål. Du kan forvente å betale omtrent [X beløp per kilometer], men prisen kan også forhandles litt med sjåføren. Det anbefales likevel å avtale prisen på forhånd for å unngå overraskelser.

For å bestille en taxi på Kapp Verde, er det flere alternativer tilgjengelig. Du kan enkelt få tak i en taxi ved å stoppe en av de mange ledige taxiene som kjører rundt i byene og på turistområdene. En annen metode er å ringe et lokalt taxiselskap for å bestille en taxi. Sjåføren vil deretter hente deg på avtalt tid og sted. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være begrenset tilgjengelighet på travle tider, så det kan være lurt å bestille på forhånd hvis du har en tidsplan å følge.

Dessuten er det nå også mulig å bruke moderne teknologi for å bestille en taxi på Kapp Verde. Flere taxiapper har blitt introdusert som gjør bestillingsprosessen enda enklere og mer praktisk. Ved å laste ned en av disse appene på smartphone-en din, kan du enkelt bestille en taxi med bare noen få tastetrykk. Noen av de populære taxiappene på Kapp Verde inkluderer [navn på appene]. Disse appene lar deg også spore ankomsttidspunktet til taxi og gi deg en oversikt over kostnadene på forhånd.

Så neste gang du er på Kapp Verde og trenger en mer fleksibel og pålitelig transportmåte, bør du vurdere å ta en taxi. Med rimelige priser, enkel bestilling og moderne apper tilgjengelig, kan du oppleve øyenes skjønnhet uten bekymringer. Gjør turen din til Kapp Verde enda mer uforglemmelig ved å velge en taxi som ditt foretrukne transportmiddel!

Hvor kan du finne mer informasjon om ferier på Kapp Verde?

Planlegging av ferien kan være en spennende og utfordrende oppgave. Enten du er ute etter en avslappende sydentur eller en spennende reise med masse aktiviteter, er det viktig å få all nødvendig informasjon for å gjøre riktig valg. Når det gjelder ferier på Kapp Verde, er det flere kilder du kan sjekke ut for å få mer informasjon om reiser og reisemuligheter.

1. Reisenettsteder: Det finnes mange reisenettsteder som tilbyr detaljert informasjon om Kapp Verde, fra hoteller og ferieanlegg til spennende aktiviteter og severdigheter på øyene. Populære nettsteder inkluderer TripAdvisor, Expedia og Booking.com. Disse nettstedene gir deg muligheten til å lese anmeldelser fra tidligere reisende, finne gode tilbud på reiser og sydenturer, og sammenligne priser og fasiliteter.

2. Reiseapper: I dagens digitale verden har reiseapper blitt svært populære blant reisende. Apper som TripIt, Skyscanner, Kayak og Airbnb gir deg tilgang til all relevant informasjon du trenger når du planlegger ferien på Kapp Verde. Disse appene gir deg muligheten til å bestille flybilletter, hotell og aktiviteter, samt få anbefalinger fra lokale reiseeksperter og oppdatert informasjon om reiser og sydenturer.

3. Reisemagasiner og -bøker: Selv om online kilder er enkelt tilgjengelige, undervurder ikke verdien av tradisjonelle reisemagasiner og -bøker. Reisemagasiner som National Geographic Traveler og Lonely Planet, samt spesifikke guider om Kapp Verde, kan gi deg dypere innsikt i destinasjonen og gi deg inspirasjon til aktiviteter og opplevelser du kanskje ikke har vurdert. Disse kildene er ofte fylt med vakre bilder og personlige erfaringer som kan bidra til å forme din ferieplanlegging.

Uansett hvilken kilde du velger å bruke, er det alltid lurt å sammenligne informasjonen og sjekke flere kilder for å få et mer balansert bilde av det du kan forvente på ferien din. Planlegging er en viktig del av reisen, så bruk disse kildene til din fordel og få mest mulig ut av ferien på Kapp Verde.

Anmeldelser av Kap Verde som feriedestinasjon: En drømmereise med reiser

Kapp Verde: En paradisøy for drømmereisen din

Drømmer du om paradisiske strender, azurblått hav og en solrik ferie utenom det vanlige? Da er Kapp Verde øygruppen akkurat det du leter etter. Enten du er en eventyrlysten reisende eller ønsker å slappe av på de vakre strendene, vil en sydentur til Kapp Verde garantert gi deg en minneverdig opplevelse. Ikke la bekymringer om kostnader forhindre deg i å nyte denne fantastiske destinasjonen - med reiser er det enkelt å planlegge og betale for din drømmereise.

Mange fornøyde reisende har allerede delt sine positive opplevelser av Kapp Verde som en feriedestinasjon. En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved denne destinasjonen er kvaliteten. Øygruppen blir ofte beskrevet som et paradis for natur- og solelskere. Med nydelige strender, krystallklart hav og en imponerende fjellrik natur, er det ingen tvil om at dette stedet er en perle i Atlanterhavet.

Været på Kapp Verde er en annen attraksjon som trekker til seg reisende hele året. Med et mildt og behagelig klima, kan du forvente solskinn og gode temperaturer uansett når du besøker. Her kan du kvitte deg med vinterbluesen og nyte den varme solen mot huden din. Myk bris fra havet gir en behagelig temperatur, og sørger for at du kan slappe av og nyte ferien din til fulle.

Hotellene på Kapp Verde blir ofte bemerket for deres luksus og gjestfrihet. Reisende har gitt gode tilbakemeldinger på rommene, som ofte er store og komfortable, med utsikt over det vakre landskapet. De ansatte på hotellene blir også veldig anerkjent for deres vennlighet og hjelpsomhet. Uansett hvilket hotell du velger, kan du være sikker på at du blir behandlet som en konge eller dronning for hele oppholdet ditt.

I tillegg til å slappe av på strendene eller i hotellene, er det mange spennende aktiviteter å utforske på Kapp Verde. Dykking og snorkling er populære aktiviteter, der du kan oppleve den fantastiske undervannsverdenen. Øygruppen tilbyr også flotte turstier som tar deg gjennom frodig natur og pittoreske landskap. Hvis du er interessert i kultur og historie, kan du besøke de sjarmerende fiskerlandsbyene og bli kjent med de lokale tradisjonene.

Når det gjelder mat, vil du bli bortskjemt på Kapp Verde. Det maten her er kjent for sin variasjon og smak. Kombinasjonen av spennende krydder og ferske råvarer gir deg en smaksopplevelse du sent vil glemme. Fisk- og sjømatretter er spesielt populære, men det finnes et bredt utvalg av retter som vil tilfredsstille enhver gane.

Konklusjonen er enkel: Kapp Verde er en feriedestinasjon du ikke vil gå glipp av. Med reiser er reisen enklere og rimeligere enn noengang. Ta turen til dette paradiset og opplev det vakre landskapet, det fantastiske været, den utrolige gjestfriheten og den herlige maten. Kapp Verde vil garantert overgå alle dine forventninger, og gi deg en minnerik opplevelse du kan ta med deg resten av livet.

10 gode råd for å velge et land for din neste ferie

Reiser, sydentur, reise, og restplass er ord som kan vekke reiselysten i de fleste av oss. Å velge et nytt land for ferien kan være en spennende oppgave, og det er mye å tenke på før man tar avgjørelsen. Her er 10 gode råd for å hjelpe deg med å velge det perfekte landet for din neste ferie:

1. Budgett: Sett en realistisk økonomisk ramme for ferien, inkludert kostnader for flybilletter, overnatting, mat og aktiviteter. Dette vil hjelpe deg med å filtrere ut land som er utenfor ditt budsjett.

2. Interesser: Tenk på hvilke interesser og hobbyer du har. Hvis du elsker vannaktiviteter, kan et land med vakre strender være ideelt for deg. Hvis du er interessert i historie, bør du vurdere land med rik kulturarv.

3. Reisetid: Bestem hvor lenge du vil være borte og hvor lang reisetid du er villig til å akseptere. Lange flyreiser kan være krevende, spesielt hvis du reiser med barn.

4. Vær og klima: Velg et land med et klima som passer dine preferanser. Hvis du elsker varmt vær og solskinn, bør du vurdere land med tropisk eller middelhavsklima.

5. Kultur og språk: Tenk på hvilken kultur og språk du er interessert i å utforske. Å besøke et land med en annerledes kultur kan være en berikende opplevelse.

6. Sikkerhet og stabilitet: Sjekk reiseråd eller anbefalinger for de forskjellige landene du vurderer. Velg et land som er kjent for å være trygt og stabilt for turister.

7. Mat og drikke: Er du en foodie? Velg et land med en mat- og drikkekultur du vil utforske. Hvis du elsker eksotiske retter eller vin, kan det være lurt å velge et land som er kjent for dette.

8. Aktiviteter og attraksjoner: Finn ut om det er spesifikke aktiviteter eller attraksjoner du ønsker å oppleve. Noen land er kjent for bestemte utendørsaktiviteter eller unike landemerker.

9. Transport: Vurder tilgjengeligheten av offentlig transport og infrastrukturen i landet. Dette kan ha betydning for hvor enkelt det er å komme seg rundt og besøke forskjellige steder.

10. Anbefalinger fra andre: Snakk med venner, familie eller kolleger som har vært på ferie i forskjellige land. Deres personlige erfaringer og anbefalinger kan hjelpe deg med å ta et informert valg.

Å velge et land for din neste ferie er en viktig beslutning, og det er viktig å vurdere alle faktorer for å sikre en fantastisk opplevelse. Bruk disse 10 rådene som en veiledning til å finne det perfekte reisemålet for deg. God tur!

Reiser Kapp Verde. Reis på en billig ferie til Kapp Verde

Ofte stilte spørsmål - Reiser til Kapp Verde

Hvilke feriedestinasjoner kan jeg kjøpe reiser til på Kapp Verde?

Du kan finne reiser til mange feriedestinasjoner på Kapp Verde. Akkurat nå er de mest populære feriedestinasjonene med reiser på Kapp Verde : Sal fra 6650 NOK og Boavista fra 6392 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Kapp Verde på lastminutecharter.eu

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Kapp Verde på reiser?

Du kan finne reiser til Kapp Verde fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille reiser til Kapp Verde : Gardermoen fra 6392 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Kapp Verde på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger reiser til Kapp Verde?

Du kan kjøpe reiser til Kapp Verde fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill reiser til Kapp Verde med: TUI fra 6392 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Kapp Verde på lastminutecharter.eu

Hvordan er ferieværet på Kapp Verde ?

Kapp Verde er kjent for sitt vakre, solfylte vær året rundt, noe som gjør det til et ideelt reisemål for de som lengter etter en pause fra det kjølige klimaet. Uansett hvilken tid på året du besøker, kan du forvente behagelige temperaturer og solskinnsdager.

Vinteren på Kapp Verde er mild med gjennomsnittlige temperaturer på rundt 20-25 grader Celsius. Dette betyr at du kan nyte de gylne sandstrendene og ta en forfriskende dukkert i det krystallklare vannet uten å fryse. Det er også flott for vannsportaktiviteter som dykking eller snorkling.

Våren bringer med seg enda varmere vær, med temperaturer som kan stige opp til 30 grader Celsius. Dette er den perfekte tiden å utforske øyene og gå på turer i den frodige naturen. Du vil oppleve blomstringen av fargerike blomster og en duft av tropisk aroma som fyller luften.

Sommeren på Kapp Verde byr på en tropisk varme, med gjennomsnittlige temperaturer på rundt 30-35 grader Celsius. Dette er høysesongen for solslikkere og strandentusiaster, da øyene byr på en ubegrenset forsyning av sol og lyse, lange dager. Det er også perfekt for bading og vannaktiviteter som surfing og seiling.

Høsten er starten på regntiden på Kapp Verde, men det er fortsatt varmt og behagelig å være ute. Temperaturene kan variere fra 25-30 grader Celsius, og øyene blir enda grønnere og mer fruktbare på grunn av nedbøren. Dette er også en flott tid å utforske lokal kultur og delta i spennende festivaler og arrangementer.

Uansett når du velger å besøke Kapp Verde, kan du være trygg på at du vil oppleve fantastisk vær og behagelige temperaturer. Øyene ønsker deg velkommen med solskinnsdager og evig sommerstemning, noe som gjør det til en drømmedestinasjon for dine ferieeventyr!

Hva er de 5 mest populære turistmålene på Kapp Verde?

Kapp Verde er en vakker øygruppe i Atlanterhavet, og her finnes det mange fantastiske turistmål som tiltrekker seg reisende fra hele verden. Her er de fem mest besøkte turistdestinasjonene på Kapp Verde og hvorfor du bør besøke dem:

1. Sal: Sal er den mest populære øya på Kapp Verde, takket være sine vakre strender og det varme, klare vannet. Her kan du nyte solen og slappe av på de fantastiske sandstrendene som Santa Maria og Shark Bay. I tillegg kan du prøve deg på vindsurfing, dykking og snorkling i det krystallklare vannet. Sal er også et flott sted å oppleve den lokale kulturen og smake på deilig fersk sjømat, mens du hører på tradisjonell musikk.

2. Boa Vista: Boa Vista er en annen fantastisk øy på Kapp Verde, kjent for sine utrolige sanddyner og uberørte strender. Hvis du er en naturelsker, vil du sette pris på uberørt naturlandskap, som ørkener, vulkanske fjell og steder hvor havskildpadder legger egg. Boa Vista er også et populært sted for kitesurfing og windsurfing, takket være de sterke vindene som blåser langs kysten.

3. Santiago: Santiago er den største øya på Kapp Verde og tilbyr en fascinerende blanding av kultur og historie. Her kan du utforske hovedstaden Praia, hvor du finner fargerike bygninger, sjarmerende markeder og historiske monumenter. Santiago er også hjemmet til Cidade Velha, en gammel portugisisk koloni som står på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du besøke ruiner av gamle kirker, festninger og et slavefengsel, og lære om øyas komplekse historie.

4. São Vicente: For de som er interessert i musikk og natteliv, er São Vicente det rette valget. Hovedstaden Mindelo er kjent som hjemstedet til den kjente sangeren Cesária Évora og er en livlig by med mange musikk- og festivalarrangementer. São Vicente er også kjent for sin vakre naturlige havn, tradisjonelle handelsbygninger og lokale kunst.

5. Santo Antão: Hvis du er en eventyrlysten utforsker, bør du definitivt besøke Santo Antão. Denne øya er kjent for sin storslåtte natur og fantastiske turstier. Her kan du vandre gjennom frodige daler, langs dramatiske klipper og oppdage vakre fossefall. Santo Antão er også kjent for sin landbruksproduksjon, og du kan utforske grønne landsbyer og prøve deilig lokal mat.

Uansett hvilken øy du velger å besøke på Kapp Verde, er du garantert en fantastisk opplevelse. Enten du er ute etter avslapning på stranden, spennende vannsport, kulturelle opplevelser eller eventyrlige naturstier, vil Kapp Verde imøtekomme dine behov og ønsker.

Hva er de 5 mest populære matrettene du må smake på Kapp Verde ?

Kapp Verde er et øyrike utenfor kysten av Afrika som er kjent for sin rike matkultur. Her er de 5 mest populære matrettene du må prøve når du besøker denne tropiske destinasjonen:

1. Cachupa: Dette er Kapp Verdes nasjonalrett og en absolutt favoritt blant lokalbefolkningen. Cachupa er en smakfull gryterett laget av mais, bønner, grønnsaker og forskjellige typer kjøtt eller fisk. Denne retten blir ofte kokt i timevis, noe som gir den en ekstraordinær smak.

2. Pastel com diablo dentro: En annen populær matrett er pastel com diablo dentro, eller havfruekaker på norsk. Dette er fylte blader med degersjømat, inkludert blekksprut, reker og annen sjømat. Retten er stekt til den blir sprø og serveres vanligvis som forrett eller snacks.

3. Cachupa rica: Dette er en mer sofistikert versjon av den tradisjonelle cachupa-retten. Cachupa rica er en luksuriøs! +versjon med mer mangfoldig kjøtt, som kylling, pølse og svin. Den serveres ofte i festlige anledninger og er en smaksopplevelse du ikke vil gå glipp av.

4. Lagosta grelhada: Kapp Verde ligger ved havet og derfor er fisk og sjømat en viktig del av deres matkultur. Lagosta grelhada er en enkel, men deilig rett som består av grillet hummer med sprø skall. Hummeren er vanligvis marinert med urter og servert med ris eller brød, sammen med en deilig sitron- eller hvitløksaus.

5. Bolo de caco: Til slutt må du prøve denne klassiske Kapp Verdiske retten. Bolo de caco er en rund brødrett, som ligner på en pannekake, men er mye tykkere. Den er laget av søtpotetdeig og stekt på en varm steinplate. Dette saftige brødet serveres vanligvis med hvitløksmarinert smør, og det er en perfekt følgesvenn til enhver måltid.

Så når du er på ferie i Kapp Verde, sørg for å prøve cachupa, pastel com diablo dentro, cachupa rica, lagosta grelhada og bolo de caco. Disse matrettene vil garantert gi deg en autentisk smak av øyrikets kultur og kulinariske arv.

Reiser til Kapp Verde. Hvor vil du gå ?

A LIETO INTERNATIONAL SITE