Reiser til Dublin fra 3425 NOK

Velg mellom 3 reiser til Dublin. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Academy Plaza Hotel 2554641199


   Academy Plaza Hotel
TripX 2554641199

 Irland
Irland
Dublin
Stor by
Standard økonomi
Ingen måltider
12-01-2025
Gardermoen
5 Dager
easyHotel Dublin City Centre 2554564602


   easyHotel Dublin City Centre
TripX 2554564602

 Irland
Irland
Dublin
Stor by
Standard twinrom
Ingen måltider
17-11-2024
Gardermoen
5 Dager
The Samuel 2554641198


   The Samuel
TripX 2554641198

 Irland
Irland
Dublin
Stor by
Deluxe queenrom
Ingen måltider
12-01-2025
Gardermoen
5 Dager
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Reis på en billig ferie til Dublin


Hvorfor du bør reise på ferie til turistdestinasjonen Dublin (Irland)

Dublin, hovedstaden i Irland, er en fantastisk turistdestinasjon som garantert vil overraske og fengsle deg. Byen er kjent for sin rike historie, kulturelle arv og den berømte irske gjestfriheten. Her er noen av grunnene til hvorfor du bør reise på ferie til Dublin.

Først og fremst er Dublin en historisk by som kombinerer gammel og moderne arkitektur på en unik måte. Du kan vandre gjennom smale brosteinsgater og oppdage byens eldste puber og historiske bygninger. Pass på å besøke det berømte Dublin Castle og Trinity College, hvor du kan beundre det gamle biblioteket og den vakre Book of Kells.

Dublin er også et paradis for musikkelskere. Byen er kjent for sin vibrerende musikkscene, med utallige puber og spillesteder hvor du kan oppleve autentisk irsk musikk. Du kan til og med få sjansen til å nyte en tradisjonell irsk folkedansoppvisning, kalt Riverdance.

For ølentusiaster er Dublin et mekka. Byen er hjem til det verdensberømte Guinness-bryggeriet, hvor du kan lære om bryggeprosessen og smake på den ikoniske drikken mens du nyter panoramautsikten over byen fra Gravity Bar.

Dublin har også et livlig natteliv. Temple Bar-området er kjent for sine mange puber, restauranter og nattklubber, hvor du kan oppleve den unike atmosfæren av tradisjonell irsk musikk og dans. Det er også et flott sted å stifte bekjentskap med lokalbefolkningen og få en smak av ekte irsk festlighet.

Dublin er en by som er lett å utforske til fots eller med sykkel. Du kan rusle langs elven Liffey, besøke vakre parker som St. Stephen's Green og Phoenix Park, eller ta en båttur langs kanalene som krysser byen.

Til slutt er det verdt å nevne den varme og vennlige atmosfæren som Dublin og dens innbyggere gir. Irlands hovedstad er kjent for sin gjestfrihet og åpenhet, og du vil føle deg velkommen fra første øyeblikk. Uansett om du er interessert i historie, kultur, musikk eller bare ønsker å oppleve den irske livsstilen, vil Dublin definitivt ikke skuffe deg.

Så hvorfor vente? Pakk kofferten din og utforsk den fantastiske byen Dublin for din neste ferie. Du vil helt sikkert bli overveldet av sjarmen, skjønnheten og den unike opplevelsen som denne irske perlen har å tilby.


Ofte stilte spørsmål - Reiser til Dublin

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Dublin på reiser?

Du kan finne reiser til Dublin fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille reiser til Dublin : Gardermoen fra 3425 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Dublin på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger reiser til Dublin?

Du kan kjøpe reiser til Dublin fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill reiser til Dublin med: TripX fra 3425 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Dublin på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE