Äkkilähdöt alkaen 62 EUR

Äkkilähdöt alkaen 62 EUR

Yli 462527 matkatarjousta !
Säästä jopa  87%
Aurinko- ja rantaloma alkaen 62 EUR

Aurinko- ja rantaloma alkaen 62 EUR

Lomat etelään villiin hintoihin
Säästä jopa  85%
Kesäloma alkaen 339 EUR

Kesäloma alkaen 339 EUR

Minne menet kesälomalle vuonna 2024?
Säästä jopa  48%
Kaupunkiloma alkaen 62 EUR

Kaupunkiloma alkaen 62 EUR

Vieraile kauniissa kaupungeissa
Säästä jopa  67%
Äkkilähdöt Turkkiin alkaen 77 EUR

Äkkilähdöt Turkkiin alkaen 77 EUR

Kaikille, jotka rakastavat lomaa Turkissa
Säästä jopa  77%
Viikonlopun aurinko alkaen 325 EUR

Viikonlopun aurinko alkaen 325 EUR

Viikonloppu aurinkoa ja rantaa varten
Edulliset matkat Kreikkaan alkaen 63 EUR

Edulliset matkat Kreikkaan alkaen 63 EUR

Sitten on pian taas Kreikan aika
Säästä jopa  82%
Lennä etelään alkaen 62 EUR

Lennä etelään alkaen 62 EUR

2831 suora charter -lento alhaiseen hintaan
Säästä jopa  87%
Suurkaupunkiviikonloppu alkaen 155 EUR

Suurkaupunkiviikonloppu alkaen 155 EUR

Koe upea iso kaupunki viikonloppuna
All inclusive -lomat alkaen 2852 EUR

All inclusive -lomat alkaen 2852 EUR

Rentoudu kokonaan, kun kaikki sisältyy
Säästä jopa  69%
5* loma alkaen 125 EUR

5* loma alkaen 125 EUR

Kun vain paras on tarpeeksi hyvä
Säästä jopa  58%

Usein Kysytyt Kysymykset - Matkavekka

Kuinka paljon viime hetken matkatarjous maksaa?

Tällä hetkellä löydät viime hetken matkatarjouksia alkaen 62 EUR. Parhaista tarjouksista löydät: Lentolippu alkaen 62 EUR, Lentokone ja hotelli alkaen 125 EUR, Lento ja määrittelemätön hotelli alkaen 169 EUR ja Lento ja hotelli all inclusivella alkaen 259 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mihin maihin voit matkustaa viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomia moniin maihin ympäri maailmaa. Tällä hetkellä suosituimmat maat, joihin viime hetken lomia voi ostaa, ovat: Espanja alkaen 165 EUR, Latvia alkaen 155 EUR, Turkki alkaen 77 EUR, Kreikka alkaen 63 EUR, Ruotsi alkaen 155 EUR, Tšekki alkaen 285 EUR, Saksa alkaen 245 EUR, Puola alkaen 125 EUR, Liettua alkaen 245 EUR ja Italia alkaen 68 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mihin kohteisiin voit matkustaa viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja moniin kohteisiin ympäri maailmaa. Tällä hetkellä suosituimmat viime hetken lomakohteet ovat: Gran Canaria alkaen 283 EUR, Riga alkaen 155 EUR, Turkin Riviera alkaen 77 EUR, Praha alkaen 285 EUR, Stockholm alkaen 155 EUR, Alanya alkaen 175 EUR, Kreeta alkaen 65 EUR, Berlin alkaen 245 EUR, Gdansk alkaen 125 EUR ja Rodos alkaen 68 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mistä matkatoimistoista voin varata viime hetken lomamatkat?

Voit varata viime hetken lomat useimmista matkatoimistoista. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia: TUI alkaen 62 EUR, Apollomatkat alkaen 95 EUR, Tjäreborg alkaen 95 EUR, TripX alkaen 125 EUR, Mixx Travel alkaen 159 EUR, Nazar alkaen 169 EUR, Aurinkomatkat alkaen 175 EUR, Aventours alkaen 464 EUR ja detur alkaen 476 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voin varata viime hetken lomamatkan?

Löydät viime hetken lomia useimmilta lentoasemilta. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joilta viime hetken lomamatkat kannattaa varata, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 62 EUR, Turku alkaen 68 EUR, Tampere alkaen 100 EUR, Vaasa alkaen 144 EUR, Kuopio alkaen 142 EUR, Oulu alkaen 78 EUR, Rovaniemi alkaen 481 EUR, Luleå alkaen 799 EUR ja Savonlinna alkaen 730 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Kuinka paljon viime hetken lomat maksavat eri hotelliluokissa?

Löydät viime hetken lomia 1-5 tähden hotelleihin. Tällä hetkellä eri hotelliluokkien hinnat ovat: 1 tähti alkaen 95 EUR, ½ tähteä alkaen 95 EUR, 1½ tähteä alkaen 125 EUR, 2 tähteä alkaen 125 EUR, 2½ tähteä alkaen 125 EUR, 3 tähteä alkaen 125 EUR, 3½ tähteä alkaen 125 EUR, 4 tähteä alkaen 125 EUR, 4½ tähteä alkaen 125 EUR ja 5 tähteä alkaen 125 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millaisia viime hetken lomia voit varata?

Löydät useita erilaisia viime hetken lomia. Tällä hetkellä voit löytää tarjouksia, kuten: Aurinko ja rantaloma alkaen 62 EUR, Vähintään viikon loma alkaen 62 EUR, Suurkaupunkiin alkaen 125 EUR, Viikonloppu loma alkaen 155 EUR ja Kesälomat 2024 alkaen 335 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millaisia ateriasuunnitelmia voit varata viime hetken lomille?

Löydät useita erilaisia ateriasuunnitelmia viime hetken lomalle. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia: Ei aterioita alkaen 125 EUR, Aamiainen alkaen 155 EUR, All Inclusive alkaen 259 EUR, Puolihoito alkaen 325 EUR ja Täysihoito alkaen 505 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Miksi sinun pitäisi ostaa viime hetken matka ?

Viime hetkinen loma tarjoaa monia etuja, joista voit nauttia. Niistä, tässä on muutamia: saat matkasta jännittäviä kokemuksia, jotka voit jakaa ystäviesi ja sukulaistesi kanssa. Säästät myös rahaa, koska viime hetken matkat voivat olla edullisempia kuin useimmissa muissa tapauksissa. Et myöskään tarvitse huolehtia siitä, että kaikki on ajoitettu ja varattu etukäteen, vaan voit ottaa aikaa ja nauttia täysin rentouttavasta ja stressittömästä lomasta.

Löydä halpa viime hetken matkasi täältä!

Jos etsit halpaa charter- tai pakettimatkaa - viime hetken - olet tullut oikeaan paikkaan!

Jos olet valmis pakkaamaan matkalaukkusi lyhyellä varoitusajalla, saat paljon enemmän lomaa rahoillesi täällä Last Minute Charterissa!

Last Minute Charter kerää aina parhaat tarjoukset charter- ja pakettimatkanjärjestäjiltä. Keräämme yli 2 00 000 matkaa päivittäin useimmilta matkatoimistoilta. Sen avulla on helppo muodostaa yleiskuva halpojen matkojen saatavuudesta ja toimia, kun oikea tarjous on saatavilla!

Täältä löydät edullisia charter-paluulippuja. Nämä ovat voittoja, jotka tilauslentoyhtiöt saavat lennosta. Tilauslentoyhtiön on parempi myydä ne alhaisella hinnalla ja kattaa jotkin kustannukset kuin ei ollenkaan. Muista, että joudut maksamaan ylimääräistä matkatavaroista, ruokailusta ja kuljetuksesta lentokentältä.

Määrittelemätön matka on matka, jossa charter-yhtiö päättää, missä he yöpyvät. Älä odota enempää kuin yhtä tai kahta tähteä – mutta saatat myös yllättyä. Charter-yritykset voivat ostaa ylimääräisiä hotellihuoneita paremmista hotelleista vain täyttyäkseen. Muista, että joudut maksamaan ylimääräistä matkatavaroista, ruokailusta ja kuljetuksesta lentokentältä.

Tietyllä lennolla ja hotellilla tiedät tarkalleen, mitä olet varannut, ja tämä koskee myös all inclusivea - et vain tiedä hotellia, vaan myös missä voit syödä koko loman ajan - kiinteään hintaan. Muista tarkistaa, joudutko maksamaan ylimääräistä matkatavaroista, aterioista ja kuljetuksista.

Oletko lähdössä lyhyelle lomalle? Sitten löydät sen myös täältä. Lähde kaupunkilomalle tai viikonloppuna nauttimaan auringosta ja rannasta. Täältä löydät parhaat tarjoukset!

Mutta milloin löydät parhaat viime hetken tarjoukset?

On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat reittimatkojen tarjontaan ja kysyntään, jotta voit löytää halvimmat viime hetken. Tässä on joitain vinkkejä.

Aikana, jolloin tilaustoimistot lisäävät tai vähentävät kapasiteettia, on viime hetken ylikuormitusta. Tämä tapahtuu yleensä viikkoina ennen lomakauden alkua ja lomakauden päättymisen jälkeisinä viikkoina. Pidä siis silmällä koulujen lomaa, kesälomaa, talvilomaa, syyslomaa, joulua/uutta vuotta ja pääsiäislomaa edeltäviä ja jälkeisiä viikkoja.

Hyvällä säällä Ruotsissa kysyntä on pienempi kuin jos sataa ja tuulee. Mitä pidemmät hyvät säät ovat, sitä halvemmat hinnat.

Kauden aikana ja sen jälkeen, tyypillisesti touko- ja syyskuussa, matkatoimistot voivat ostaa halvempia hotellihuoneita etelästä, mikä vaikuttaa myös viime hetken hintoihin.

Jos haluat järjestää hotellin itse, voit hyödyntää edullista loma-aikaa, etenkin sesonkien ulkopuolella. Mutta huomioi esimerkiksi, että halpa viime hetken lentolippu Italiaan elokuussa ei välttämättä ole hyvä tarjous - koska italialaisilla itsellään on loma tänä aikana.

On selvää, että mitä kauemmin odotat tilaamista, sitä halvemmaksi se tulee, mutta älä odota niin kauan, että viimeiset 100 DKK tarkoittaa, että et mene ollenkaan!

Älä missaa hyvää tarjousta!

Jos et halua missata hyvää tarjousta, rekisteröi sähköpostisi uutiskirjeemme tilaajaksi tai seuraa meitä Facebookissa tai Twitterissä.

Sitten saat parhaat tarjoukset joka päivä suoraan sähköpostiisi tai uutissyötteeseesi Facebookissa tai Twitterissä.

Millaiselle lomalle olet menossa?

Kenen kanssa haluat matkustaa?

Mihin maahan haluat matkustaa?

Minne haluat mennä?

Mistä aiot matkustaa?

Miten matkustat?

Kuinka monta tähteä lomallasi pitäisi olla?

Mitä aterioita pitäisi sisällyttää?

A LIETO INTERNATIONAL SITE