Lomamatkat Malcecine alkaen 647 EUR

Valitse 7 viime hetken matkasta Malcecine. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Peler 2245710896


   Peler
Aurinkomatkat 2245710896

 Italia
Italia
Malcecine, Gardajärvi
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
01-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Peler 2245736807


   Peler
Aurinkomatkat 2245736807

 Italia
Italia
Malcecine, Gardajärvi
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
19-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Peler 2245716291


   Peler
Aurinkomatkat 2245716291

 Italia
Italia
Malcecine, Gardajärvi
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
05-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
San Marco 2245736808


   San Marco
Aurinkomatkat 2245736808

 Italia
Italia
Malcecine, Gardajärvi
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
19-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Peler 2245800637


   Peler
Aurinkomatkat 2245800637

 Italia
Italia
Malcecine, Gardajärvi
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
19-06-2024
Rovaniemi
8 päivää
Peler 2245761896


   Peler
Aurinkomatkat 2245761896

 Italia
Italia
Malcecine, Gardajärvi
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
19-06-2024
Oulu
8 päivää
Peler 2245809160


   Peler
Aurinkomatkat 2245809160

 Italia
Italia
Malcecine, Gardajärvi
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
31-05-2024
Vaasa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Malcecine


Malcesine on viehättävä pieni kylä Gardajärven rannalla Italiassa, joka on täydellinen lomakohde monipuolisten nähtävyyksiensä ja aktiviteettiensa ansiosta.

Ensinnäkin, Malcesinellä on upea historiallinen keskusta, jossa voit vaeltaa kapeilla kujilla ja ihailla kauniita rakennuksia. Voit myös vierailla Castello Scaligeron linnassa, josta on upeat näkymät järvelle ja ympäröiville vuorille.

Lisäksi Malcesinen ympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoilulle ja seikkailuille. Voit esimerkiksi patikoida Monte Baldo -vuorelle tai kokeilla purjelautailua tai vesihiihtoa Gardajärvellä.

Malcesine on myös tunnettu herkullisesta ruoastaan ja viineistään, joten voit nauttia maistuvista aterioista ja rentoutua paikallisissa viinitiloissa.

Kaiken kaikkiaan Malcesine on täydellinen lomakohde kaikille, jotka haluavat rentoutua kauniissa ympäristössä, nauttia hyvästä ruoasta ja kokea monipuolisia aktiviteetteja. Tervetuloa Malcesineen!


Usein Kysytyt Kysymykset - Lomamatkat Malcecine

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Malcecine viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Malcecine useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Malcecine, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 647 EUR, Rovaniemi alkaen 885 EUR, Oulu alkaen 900 EUR ja Vaasa alkaen 940 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Malcecine?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Malcecine useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Malcecine: Aurinkomatkat alkaen 647 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Malcecine?

Malcesine sijaitsee Gardajärven rannalla Pohjois-Italiassa, ja siellä vallitsee leuto ilmasto ympäri vuoden. Kesäisin lämpötilat voivat kivuta jopa yli 30 asteen, mutta läheisen järven viilentävä vaikutus tekee kesästä miellyttävän. Talvisin Malcesinessa saattaa satunnaisesti sataa lunta, mutta yleisesti ottaen talvet ovat leutoja ja aurinkoisia. Syksyllä ja keväällä sää on miellyttävän viileä ja sopii hyvin ulkoilma-aktiviteetteihin. Minkä tahansa vuodenajan valitset Malcesinen lomakohteeksi, voit odottaa nauttivasi kauniista säistä ja upeista maisemista.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Malcecine ?

Malcesine on viehättävä pikkukaupunki Gardajärven rannalla, joka tarjoaa upeat näkymät vuorille ja järvelle. Malcesine on täydellinen lomakohde niille, jotka haluavat rentoutua kauniissa ympäristössä ja nauttia hyvästä ruoasta.

Kaupungin vanhassa keskustassa voit vaeltaa kapeilla kujilla, tutkia paikallisia putiikkeja ja maistella paikallisia herkkuja. Malcesinen linna tarjoaa upeat näkymät ympäröivälle alueelle ja on ehdoton vierailukohde lomallasi.

Aktiivisille matkailijoille Malcesine tarjoaa mahdollisuuksia vaellukseen, maastopyöräilyyn ja vesilajeihin Gardajärvellä. Voit myös ottaa hissin ylös Monte Baldo -vuorelle ja ihailla upeita maisemia.

Malcesineen kannattaa ehdottomasti suunnata lomallasi, jos haluat rentoutua kauniissa ympäristössä, nauttia herkullisesta ruoasta ja kokea monipuolisia aktiviteetteja. Tämä viehättävä pikkukaupunki Gardajärven rannalla on loistava kohde rentouttavaan lomaan Italiassa.

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Malcecine?

Malcesine on viehättävä pikkukaupunki Gardajärven rannalla, joka tarjoaa upeita nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Tässä viisi suosituinta nähtävyyttä, jotka kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa Malcesinessa:

1. Malcesinen linna: Malcesinen linna on kaupungin tunnetuin maamerkki ja tarjoaa upeat näkymät Gardajärvelle. Linna on loistava paikka tutustua alueen historiasta ja nauttia upeista maisemista.

2. Monte Baldo köysirata: Monte Baldo on alueen korkein vuori ja köysirata tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Voit nousta vuorelle ihailemaan upeita maisemia tai harrastaa erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja.

3. Limone sul Garda: Limone sul Garda on viehättävä kylä lähellä Malcesinea, joka tunnetaan upeista sitruunapuutarhoistaan. Kylässä voit tutustua perinteiseen italialaiseen kulttuuriin ja nauttia paikallisista herkuista.

4. Scaligeri Castle: Scaligeri Castle on toinen vaikuttava linnoitus alueella, joka tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja järvelle. Linnoitus on hyvä paikka tutustua alueen historiaan ja arkkitehtuuriin.

5. Palazzo dei Capitani: Palazzo dei Capitani on kaunis rakennus Malcesinen keskustassa, joka toimii nykyisin museona. Voit tutustua alueen taiteeseen ja kulttuuriin sekä ihailla upeaa arkkitehtuuria.

Nämä viisi nähtävyyttä tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Malcesineen ja sen ympäristöön. Kannattaa ehdottomasti vierailla näissä kohteissa, jos suunnittelet matkaa Gardajärven alueelle!

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Malcecine?

Malcesine, located on Lake Garda in Italy, offers a variety of activities and cultural events for tourists to enjoy. Here are the 5 most popular options:

1. Vist to Scaliger Castle - This medieval castle is a popular tourist attraction in Malcesine. Visitors can explore its historic rooms, towers, and courtyards while enjoying panoramic views of the lake and surrounding mountains.

2. Cable car ride to Monte Baldo - The Malcesine-Monte Baldo cable car takes visitors to the top of Monte Baldo, offering breathtaking views of Lake Garda and the Italian Alps. Once at the summit, tourists can go hiking, biking, or simply relax and enjoy the scenery.

3. Water sports on Lake Garda - Malcesine is a popular destination for water sports enthusiasts. Visitors can try their hand at windsurfing, sailing, or stand-up paddleboarding on the crystal-clear waters of Lake Garda.

4. Wine tasting at local vineyards - The Malcesine region is known for its excellent wines, particularly the Bardolino and Valpolicella varieties. Tourists can visit local vineyards for wine tastings and learn about the winemaking process.

5. Cultural events and festivals - Malcesine hosts a variety of cultural events throughout the year, including music festivals, art exhibitions, and traditional Italian celebrations. One popular event is the Malcesine Music Festival, which features performances by local and international musicians.

Overall, Malcesine offers a perfect combination of outdoor activities, cultural experiences, and stunning scenery, making it a must-visit destination for tourists in Italy.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Malcecine ?

Malcesine on pieni kaupunki Gardajärven rannalla, ja se tarjoaa vierailijoilleen monia herkullisia ruokaelämyksiä. Tässä on viisi suosituinta ruokaa, joita kannattaa ehdottomasti maistaa Malcesinessä:

1. Risotto al Garda: Tämä paikallinen erikoisuus on tehty Gardajärven kalasta, kuten ahvenesta tai siikasta, ja se on täydellinen valinta meren antimista pitäville ruokailijoille.

2. Polenta e Luganega: Perinteinen italialainen ruoka, joka koostuu maissipolentasta ja paikallisesta makkarasta. Tämä ruoka on täyttävä ja täynnä makua.

3. Spaghetti alla Nerano: Tämä herkullinen pasta-annos on tehty tuoreista hedelmistä ja erityisesti zucchinista. Neranon salaista reseptiä pidetään erittäin arvostettuna Malcesinessä.

4. Stracotto: Tämä hitaasti kypsytetty häränliharuoka on suosittu valinta paikallisissa ravintoloissa. Liha on mureaa ja täynnä makua, ja se tarjoillaan yleensä paikallisen viinin kera.

5. Gelato: Mikään matka Italiaan ei ole täydellinen ilman aitoa italialaista jäätelöä. Malcesinessä voit kokeilla monia herkullisia makuja, kuten tiramisua, pistachioa ja limoncelloa.

Nämä ovat vain muutamia maukkaita vaihtoehtoja, joita voit maistaa Malcesinessä. Muista kokeilla myös paikallisia viinejä ja muita herkkuja, jotka tekevät vierailustasi ikimuistoisen ruokamatkan Gardajärven rannalla.

A LIETO INTERNATIONAL SITE