Äkkilähdöt alkaen 95 EUR

Äkkilähdöt alkaen 95 EUR

Yli 472945 matkatarjousta !
Säästä jopa  84%
Aurinko- ja rantaloma alkaen 95 EUR

Aurinko- ja rantaloma alkaen 95 EUR

Lomat etelään villiin hintoihin
Säästä jopa  83%
Kesäloma alkaen 260 EUR

Kesäloma alkaen 260 EUR

Minne menet kesälomalle vuonna 2024?
Säästä jopa  65%
Kaupunkiloma alkaen 95 EUR

Kaupunkiloma alkaen 95 EUR

Vieraile kauniissa kaupungeissa
Säästä jopa  50%
Äkkilähdöt Turkkiin alkaen 95 EUR

Äkkilähdöt Turkkiin alkaen 95 EUR

Kaikille, jotka rakastavat lomaa Turkissa
Säästä jopa  56%
Viikonlopun aurinko alkaen 225 EUR

Viikonlopun aurinko alkaen 225 EUR

Viikonloppu aurinkoa ja rantaa varten
Edulliset matkat Kreikkaan alkaen 95 EUR

Edulliset matkat Kreikkaan alkaen 95 EUR

Sitten on pian taas Kreikan aika
Säästä jopa  66%
Lennä etelään alkaen 95 EUR

Lennä etelään alkaen 95 EUR

2553 suora charter -lento alhaiseen hintaan
Säästä jopa  84%
Suurkaupunkiviikonloppu alkaen 145 EUR

Suurkaupunkiviikonloppu alkaen 145 EUR

Koe upea iso kaupunki viikonloppuna
All inclusive -lomat alkaen 2995 EUR

All inclusive -lomat alkaen 2995 EUR

Rentoudu kokonaan, kun kaikki sisältyy
Säästä jopa  45%
5* loma alkaen 165 EUR

5* loma alkaen 165 EUR

Kun vain paras on tarpeeksi hyvä
Säästä jopa  48%

Usein Kysytyt Kysymykset - Lomamatkat

Kuinka paljon viime hetken matkatarjous maksaa?

Tällä hetkellä löydät viime hetken matkatarjouksia alkaen 95 EUR. Parhaista tarjouksista löydät: Lentolippu alkaen 95 EUR, Lentokone ja hotelli alkaen 125 EUR, Lento ja määrittelemätön hotelli alkaen 239 EUR ja Lento ja hotelli all inclusivella alkaen 325 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mihin maihin voit matkustaa viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomia moniin maihin ympäri maailmaa. Tällä hetkellä suosituimmat maat, joihin viime hetken lomia voi ostaa, ovat: Espanja alkaen 95 EUR, Kreikka alkaen 95 EUR, Latvia alkaen 135 EUR, Tšekki alkaen 245 EUR, Turkki alkaen 95 EUR, Ruotsi alkaen 175 EUR, Saksa alkaen 215 EUR, Puola alkaen 125 EUR, Italia alkaen 145 EUR ja Liettua alkaen 245 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mihin kohteisiin voit matkustaa viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja moniin kohteisiin ympäri maailmaa. Tällä hetkellä suosituimmat viime hetken lomakohteet ovat: Gran Canaria alkaen 336 EUR, Riga alkaen 135 EUR, Praha alkaen 245 EUR, Turkin Riviera alkaen 95 EUR, Stockholm alkaen 175 EUR, Berlin alkaen 215 EUR, Kreeta alkaen 95 EUR, Puerto Rico alkaen 555 EUR, Playa del Ingles alkaen 545 EUR ja Gdansk alkaen 125 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mistä matkatoimistoista voin varata viime hetken lomamatkat?

Voit varata viime hetken lomat useimmista matkatoimistoista. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia: TUI alkaen 95 EUR, Apollomatkat alkaen 95 EUR, Tjäreborg alkaen 95 EUR, Mixx Travel alkaen 109 EUR, TripX alkaen 125 EUR, Nazar alkaen 239 EUR, Aurinkomatkat alkaen 352 EUR, Aventours alkaen 461 EUR ja detur alkaen 461 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voin varata viime hetken lomamatkan?

Löydät viime hetken lomia useimmilta lentoasemilta. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joilta viime hetken lomamatkat kannattaa varata, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 95 EUR, Turku alkaen 125 EUR, Tampere alkaen 145 EUR, Vaasa alkaen 95 EUR, Kuopio alkaen 95 EUR, Oulu alkaen 95 EUR, Rovaniemi alkaen 527 EUR, Kittila alkaen 275 EUR, Luleå alkaen 769 EUR ja Savonlinna alkaen 730 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Kuinka paljon viime hetken lomat maksavat eri hotelliluokissa?

Löydät viime hetken lomia 1-5 tähden hotelleihin. Tällä hetkellä eri hotelliluokkien hinnat ovat: 1 tähti alkaen 95 EUR, ½ tähteä alkaen 95 EUR, 1½ tähteä alkaen 125 EUR, 2 tähteä alkaen 125 EUR, 2½ tähteä alkaen 125 EUR, 3 tähteä alkaen 125 EUR, 3½ tähteä alkaen 135 EUR, 4 tähteä alkaen 135 EUR, 4½ tähteä alkaen 145 EUR ja 5 tähteä alkaen 165 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millaisia viime hetken lomia voit varata?

Löydät useita erilaisia viime hetken lomia. Tällä hetkellä voit löytää tarjouksia, kuten: Vähintään viikon loma alkaen 95 EUR, Aurinko ja rantaloma alkaen 95 EUR, Suurkaupunkiin alkaen 125 EUR, Viikonloppu loma alkaen 145 EUR ja Kesälomat 2024 alkaen 260 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millaisia ateriasuunnitelmia voit varata viime hetken lomille?

Löydät useita erilaisia ateriasuunnitelmia viime hetken lomalle. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia: Ei aterioita alkaen 109 EUR, Aamiainen alkaen 135 EUR, Puolihoito alkaen 315 EUR, All Inclusive alkaen 325 EUR ja Täysihoito alkaen 445 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Miksi sinun pitäisi ostaa viime hetken matka ?

Viime hetkinen loma tarjoaa monia etuja, joista voit nauttia. Niistä, tässä on muutamia: saat matkasta jännittäviä kokemuksia, jotka voit jakaa ystäviesi ja sukulaistesi kanssa. Säästät myös rahaa, koska viime hetken matkat voivat olla edullisempia kuin useimmissa muissa tapauksissa. Et myöskään tarvitse huolehtia siitä, että kaikki on ajoitettu ja varattu etukäteen, vaan voit ottaa aikaa ja nauttia täysin rentouttavasta ja stressittömästä lomasta.

Löydä halpa viime hetken matkasi täältä!

Jos etsit halpaa charter- tai pakettimatkaa - viime hetken - olet tullut oikeaan paikkaan!

Jos olet valmis pakkaamaan matkalaukkusi lyhyellä varoitusajalla, saat paljon enemmän lomaa rahoillesi täällä Last Minute Charterissa!

Last Minute Charter kerää aina parhaat tarjoukset charter- ja pakettimatkanjärjestäjiltä. Keräämme yli 2 00 000 matkaa päivittäin useimmilta matkatoimistoilta. Sen avulla on helppo muodostaa yleiskuva halpojen matkojen saatavuudesta ja toimia, kun oikea tarjous on saatavilla!

Täältä löydät edullisia charter-paluulippuja. Nämä ovat voittoja, jotka tilauslentoyhtiöt saavat lennosta. Tilauslentoyhtiön on parempi myydä ne alhaisella hinnalla ja kattaa jotkin kustannukset kuin ei ollenkaan. Muista, että joudut maksamaan ylimääräistä matkatavaroista, ruokailusta ja kuljetuksesta lentokentältä.

Määrittelemätön matka on matka, jossa charter-yhtiö päättää, missä he yöpyvät. Älä odota enempää kuin yhtä tai kahta tähteä – mutta saatat myös yllättyä. Charter-yritykset voivat ostaa ylimääräisiä hotellihuoneita paremmista hotelleista vain täyttyäkseen. Muista, että joudut maksamaan ylimääräistä matkatavaroista, ruokailusta ja kuljetuksesta lentokentältä.

Tietyllä lennolla ja hotellilla tiedät tarkalleen, mitä olet varannut, ja tämä koskee myös all inclusivea - et vain tiedä hotellia, vaan myös missä voit syödä koko loman ajan - kiinteään hintaan. Muista tarkistaa, joudutko maksamaan ylimääräistä matkatavaroista, aterioista ja kuljetuksista.

Oletko lähdössä lyhyelle lomalle? Sitten löydät sen myös täältä. Lähde kaupunkilomalle tai viikonloppuna nauttimaan auringosta ja rannasta. Täältä löydät parhaat tarjoukset!

Mutta milloin löydät parhaat viime hetken tarjoukset?

On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat reittimatkojen tarjontaan ja kysyntään, jotta voit löytää halvimmat viime hetken. Tässä on joitain vinkkejä.

Aikana, jolloin tilaustoimistot lisäävät tai vähentävät kapasiteettia, on viime hetken ylikuormitusta. Tämä tapahtuu yleensä viikkoina ennen lomakauden alkua ja lomakauden päättymisen jälkeisinä viikkoina. Pidä siis silmällä koulujen lomaa, kesälomaa, talvilomaa, syyslomaa, joulua/uutta vuotta ja pääsiäislomaa edeltäviä ja jälkeisiä viikkoja.

Hyvällä säällä Ruotsissa kysyntä on pienempi kuin jos sataa ja tuulee. Mitä pidemmät hyvät säät ovat, sitä halvemmat hinnat.

Kauden aikana ja sen jälkeen, tyypillisesti touko- ja syyskuussa, matkatoimistot voivat ostaa halvempia hotellihuoneita etelästä, mikä vaikuttaa myös viime hetken hintoihin.

Jos haluat järjestää hotellin itse, voit hyödyntää edullista loma-aikaa, etenkin sesonkien ulkopuolella. Mutta huomioi esimerkiksi, että halpa viime hetken lentolippu Italiaan elokuussa ei välttämättä ole hyvä tarjous - koska italialaisilla itsellään on loma tänä aikana.

On selvää, että mitä kauemmin odotat tilaamista, sitä halvemmaksi se tulee, mutta älä odota niin kauan, että viimeiset 100 DKK tarkoittaa, että et mene ollenkaan!

Älä missaa hyvää tarjousta!

Jos et halua missata hyvää tarjousta, rekisteröi sähköpostisi uutiskirjeemme tilaajaksi tai seuraa meitä Facebookissa tai Twitterissä.

Sitten saat parhaat tarjoukset joka päivä suoraan sähköpostiisi tai uutissyötteeseesi Facebookissa tai Twitterissä.

Millaiselle lomalle olet menossa?

Kenen kanssa haluat matkustaa?

Mihin maahan haluat matkustaa?

Minne haluat mennä?

Mistä aiot matkustaa?

Miten matkustat?

Kuinka monta tähteä lomallasi pitäisi olla?

Mitä aterioita pitäisi sisällyttää?

A LIETO INTERNATIONAL SITE