Billige reiser til Sardinia fra 1800 NOK. Spare til 37%

Velg blant mange til Sardinia. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her
Flybillett tur/retur 2951007905


Flybillett tur/retur
TUI 2951007905

 Italia
Italia
Alghero, Sardinia
Sol og strand
07-08-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2951007828


Flybillett tur/retur
TUI 2951007828

 Italia
Italia
Alghero, Sardinia
Sol og strand
31-07-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2951007836


Flybillett tur/retur
TUI 2951007836

 Italia
Italia
Alghero, Sardinia
Sol og strand
31-07-2024
Gardermoen
15 Dager
Residence Le Pavoncelle 2948470128


   Residence Le Pavoncelle
Solfaktor 2948470128

 Italia
Italia
Santa Teresa Gallura, Sardinia
Sol og strand
Studio
Ingen måltider
15-10-2024
Gardermoen
8 Dager
Residence Cristal Blu 2948470129


   Residence Cristal Blu
Solfaktor 2948470129

 Italia
Italia
Santa Teresa Gallura, Sardinia
Sol og strand
Studio
Ingen måltider
15-10-2024
Gardermoen
8 Dager
Residence I Mirti Bianchi 2948470127


   Residence I Mirti Bianchi
Solfaktor 2948470127

 Italia
Italia
Santa Teresa Gallura, Sardinia
Sol og strand
Dobbeltrom
Ingen måltider
15-10-2024
Gardermoen
8 Dager
Residence Bouganvillage 2948475771


   Residence Bouganvillage
Solfaktor 2948475771

 Italia
Italia
Tanaunella, Sardinia
Sol og strand
Leilighet (1 soverom)
Ingen måltider
15-10-2024
Gardermoen
8 Dager
Riviera 2948332053


   Riviera
Solfaktor 2948332053

 Italia
Italia
Alghero, Sardinia
Sol og strand
Dobbeltrom
Ingen måltider
15-10-2024
Gardermoen
8 Dager
Alghero Vacanze 2948332054


   Alghero Vacanze
Solfaktor 2948332054

 Italia
Italia
Alghero, Sardinia
Sol og strand
Dobbeltrom
Ingen måltider
15-10-2024
Gardermoen
8 Dager
Hotell Rina 2951473221

Spare 37%

   Hotell Rina
TUI 2951473221

 Italia
Italia
Alghero, Sardinia
Sol og strand
Halvpensjon
31-07-2024
Gardermoen
8 Dager
Blu Hotel Morisco Village 2948643990


   Blu Hotel Morisco Village
Allinc 2948643990

 Italia
Italia
Arzachena, Sardinia
Sol og strand
Twin/double room - standard
Halvpensjon
19-10-2024
Gardermoen
8 Dager
Tenuta Su Vrau 2948576379


   Tenuta Su Vrau
Allinc 2948576379

 Italia
Italia
Posada, Sardinia
Sol og strand
Dobbeltrom (dobbeltseng)
Halvpensjon
19-10-2024
Gardermoen
8 Dager
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Reis på en billig ferie til Sardinia


Hvorfor du bør reise på ferie til turistdestinasjonen Sardinia (Italia)?

Sardinia er et fantastisk reisemål som bør være øverst på listen din når du planlegger ferien. Med sin vakre natur, krystallklare strender og rik kultur har øya mye å tilby besøkende. Her er noen grunner til hvorfor du bør vurdere å reise til Sardinia.

Først og fremst er Sardinias strender et syn for øyet. Med hvit sand og turkist vann vil du føle deg som om du er i paradis. Øya har utrolig mange strender å velge mellom, enten du ønsker en privat bukt eller en livlig, sosial atmosfære. Costa Smeralda er særlig kjent for sitt luksuspregede badeområde og er et ideelt sted å slappe av og nyte solen.

Sardinia er også hjemmet til flere fantastiske naturområder. Med sin uberørte og varierte landskap, er øya perfekt for naturelskere og eventyrlystne sjeler. Utforsk de pittoreske fjellene, dyptgående grotter og grønne skoger som Sardinia har å by på. Du vil oppdage frodige daler og fjelltopper som tar pusten fra deg.

For de som er fascinert av historie og kultur, er Sardinia et mekka. Øya har en rik arv fra sin lange historie, fra prehistoriske tider til romerske, bysantinske og spansk dominans. Utforsk de gamle byene som Alghero, Cagliari og Sassari, hvor du finner imponerende historiske bygninger, museer og arkeologiske utgravninger.

Sardinia er også kjent for sin deilige mat og lokale retter. Prøv øyas autentiske retter som porcedu, som er grillet villsvin, eller fregola, en type pasta med skalldyr. Sardinisk vin er også kjent for sin kvalitet, så ikke glem å smake på vinen ved besøk til vingårder.

Sardinia er virkelig en drømmedestinasjon for både strand- og naturtilhengere. Øya imponerer med sin unike kultur og historie. Uansett hva du er interessert i, vil Sardinia definitivt få deg til å lengte etter mer. Utforsk øyas skjulte hjørner, nyt solen og sanden, og lev livet på italiensk vis!

Reis på en billig ferie til Sardinia

Ofte stilte spørsmål - Billige reiser til Sardinia

What can I save on a last minute holiday to Sardinia ?

Right now you can save up to 34% on last minute holidays to Sardinia. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Sardinia på billige reiserr?

Du kan finne billige reiserr til Sardinia fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille billige reiserr til Sardinia : . Du finner alle de gode tilbudene for Sardinia på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger billige reiserr til Sardinia?

Du kan kjøpe billige reiserr til Sardinia fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill billige reiserr til Sardinia med: . Du finner alle de gode tilbudene for Sardinia på lastminutecharter.eu

Hvordan er ferieværet i Sardinia?

Sardinia har deilig vær året rundt, og er et perfekt reisemål for de som elsker sol og varme. Sommermånedene juli og august har gjennomsnittstemperaturer på rundt 30 grader Celsius, og kan bli ganske varme. Selv om været er fortsatt behagelig om våren og høsten, med temperaturer mellom 20-25 grader Celsius. Vinteren er også mild, med temperaturer som sjelden faller under 10 grader Celsius. Uansett når du velger å besøke Sardinia, kan du forvente deg mye sol og fantastisk vær for å utforske øyas vakre strender og landskap.

Hvorfor skal du reise på ferie til Sardinia ?

Det er mange grunner til å velge Sardinia som neste reisemål. Den italienske øya byr på et imponerende landskap med vakre strender, klart blått hav og spektakulære fjellandskap. Sardinia er også kjent for sitt gode kjøkken, med deilig sjømat, ferske grønnsaker og lokalproduserte oster og viner.

I tillegg til den fantastiske naturen og maten, tilbyr Sardinia også en rik kultur og historie. Besøk de sjarmerende landsbyene med sine karakteristiske steinhus og smale brosteinsgater, eller utforsk de imponerende arkeologiske ruinene som forteller historiene om øyas fortid.

Enten du vil slappe av på en av de idylliske strendene, utforske øyas vakre naturen eller oppleve den lokale kulturen og historien, så er Sardinia et perfekt reisemål for en avslappende og minneverdig ferie. Så hvorfor ikke planlegge din neste ferie til denne fantastiske øya?

Hvilke 5 severdigheter bør du se i Sardinia?

Sardinia er en fantastisk reisemål med utallige severdigheter å oppleve. Her er de fem mest besøkte attraksjonene du bør få med deg:

1. Costa Smeralda - Denne vakre kyststrekningen er kjent for sine krystallklare vann, hvite sandstrender og luksuriøse feriesteder. Her kan du slappe av på stranden, dra på båttur eller utforske de sjarmerende landsbyene langs kysten.

2. Nuraghe Su Nuraxi - Dette imponerende nuragiske tårnet er en av Sardinias mest kjente arkeologiske steder. Bygget av steinblokker uten bruk av mørtel, gir dette stedet et fascinerende innblikk i øyens historie og kultur.

3. La Maddalena-øyene - Ta en båttur til La Maddalena-øyene og bli fortryllet av det krystallklare vannet, de vakre strendene og det pittoreske landskapet. Dette øyparadiset er perfekt for bading, snorkling og avslapning.

4. Castello di Serravalle - Dette godt bevarte slottet ligger i den sjarmerende landsbyen Bosa og tilbyr spektakulær utsikt over elven Temo og det omkringliggende landskapet. Utforsk slottet og opplev middelalderens atmosfære i denne historiske perlen.

5. Grotta di Nettuno - Denne fantastiske marina-hulen ligger ved Capo Caccia og kan kun nås via trappene som fører ned fra klippene. Utforsk de imponerende stalaktittene og stalagmittene inne i hulen og nyt den spektakulære utsikten over havet fra inngangen.

Sardinia har så mye å by på, enten du er interessert i historie, natur eller bare ønsker å slappe av på vakre strender. Disse fem attraksjonene vil definitivt gi deg minner for livet og vise deg hvorfor du bør besøke denne fantastiske øya.

Hvilke 5 turistaktiviteter og kulturelle begivenheter er mest populære i Sardinia?

Sardinia er en fantastisk øy i Middelhavet som byr på utallige spennende aktiviteter og kulturelle arrangementer for turister. Her er de fem mest populære tingene å gjøre når du besøker øya:

1. Utforsk de vakre strendene: Sardinia er kjent for sine krystallklare vann og hvite sandstrender. Ta deg en dagstur til Costa Smeralda eller La Maddalena-øyene for å nyte det beste av det italienske paradiset.

2. Besøk arkeologiske steder: Sardinia har en rik historie som strekker seg tilbake til oldtiden. Besøk steder som Nuraghe Su Nuraxi eller Tharros for å lære mer om øyas fascinerende fortid.

3. Delta på lokale festivaler: Sardinske folk elsker å feire, og øya er vertskap for en rekke kulturelle arrangementer og festivaler gjennom året. Gå ikke glipp av den fargerike karnevalen i Oristano eller den tradisjonelle Cavalcata Sarda i Sassari.

4. Smak på det sardinske kjøkkenet: Sardinia er kjent for sitt deilige mat, som fersk sjømat, saftige oster og lokale viner. Besøk en agriturismo for å prøve autentiske retter laget av ferske råvarer.

5. Vandring i fjellene: Øya har også fantastiske fjellområder som er perfekte for fotturer og terrengsykling. Utforsk Supramonte eller Gennargentu nasjonalpark for å oppleve Sardins naturskjønnhet på sitt beste.

Uansett hva du velger å gjøre på Sardinia, vil du garantert få en minneverdig opplevelse fylt med spenning og kultur.

Hva er de 5 mest populære rettene du kan få servert i Sardinia ?

1. Porceddu - Porceddu er en deilig matrett fra Sardinia som består av langsomt stekt helgris over et åpent bål. Kjøttet blir saftig og mørt, og smaker fantastisk med en enkel krydderblanding av rosmarin, hvitløk og sitron.

2. Malloreddus - Denne populære pastaretten fra Sardinia er laget av små, bøllete pastaplater som er formet som små ormer. Malloreddus serveres ofte med en deilig saus laget av tomater, salsiccia (italiensk pølse) og safran.

3. Culurgiones - Culurgiones er en annen deilig pastarett fra Sardinia som består av fersk pastadeig fylt med en blanding av poteter, ost, mynte og hvitløk. Retten serveres vanligvis med smeltet smør og revet pecorinoost.

4. Pane Carasau - Dette tynne, sprø brødet er en spesialitet fra Sardinia og er en perfekt følgesvenn til en rekke italienske retter. Pane Carasau er vanligvis laget av durumhvete og bakes til det blir sprøtt og skjørt.

5. Seadas - Seadas er en deilig sardinsk dessertrrett laget av friterte pastadeigplater fylt med søt mynt og honning. Retten er sprø utenpå og myk på innsiden, og smaker fantastisk når den serveres varm og drysset med litt sitronskall.

A LIETO INTERNATIONAL SITE