Billige reiser til Sal fra 6650 NOK

Velg mellom 7 billige reiserr til Sal. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Flybillett tur/retur 2603450941


Flybillett tur/retur
TUI 2603450941

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
27-11-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2603450964


Flybillett tur/retur
TUI 2603450964

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
05-12-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2603460241


Flybillett tur/retur
TUI 2603460241

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
22-01-2025
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2603460354


Flybillett tur/retur
TUI 2603460354

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
19-03-2025
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2603450908


Flybillett tur/retur
TUI 2603450908

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
11-11-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2603451040


Flybillett tur/retur
TUI 2603451040

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
06-01-2025
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2603460311


Flybillett tur/retur
TUI 2603460311

 Kapp Verde
Kapp Verde
Sal
Sol og strand
03-03-2025
Gardermoen
8 Dager
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Reis på en billig ferie til Sal


Sal er en fantastisk turistdestinasjon som bør være øverst på listen for ferieplanlegging! Dette vakre stedet i Kapp Verde er virkelig et paradis for dem som ønsker å unnslippe hverdagens stress og nyte en avslappende og eksotisk ferie.

En av de mest fremragende grunnene til å velge Sal som reisemål er det fantastiske klimaet året rundt. Øya er velsignet med solskinn og varme temperaturer, noe som gjør den til et ideelt sted for alle som ønsker å nyte sol og varme, selv om vinteren. Det milde klimaet skaper også perfekte forhold for vannsport, som er en av Sal's høydepunkter.

Sal er berømt for sine utrolige strender. Den mest kjente er Santa Maria Beach, en lang strand med hvit sand og krystallklart vann. Denne stranden er virkelig en drømmedestinasjon for avslapping, soling, og nyte den vakre utsikten. I tillegg er Santa Maria også et fantastisk sted for vannsport som surfing, windsurfing og kitesurfing.

For de som er interessert i natur og dyreliv, er Sal også et flott sted å besøke. Øyas naturlige skjønnhet er enestående, og den marine biologien er spesielt imponerende. Du kan ta en båttur for å utforske det rike marine livet, inkludert snorkling og dykking for å oppdage fargerike korallrev og en utrolig mengde eksotiske fisker.

Kulturell opplevelse er en annen grunn til å velge Sal som reisemål. Øyas befolkning er svært gjestfrie, og man kan oppleve den lokale kulturen ved å besøke små landsbyer, smake lokal mat og oppleve tradisjonelle musikk- og danseshow. Sal har også et godt utvalg av restauranter, hvor du kan smake delikate lokale retter.

Uansett om du reiser alene, med partneren din eller med familien, er Sal et fantastisk reisemål som har noe for alle. Så ikke nøl med å pakke kofferten og planlegge din neste feriehit til Sal, for å oppleve alt dette paradiset har å tilby. Du vil ikke bli skuffet!


Ofte stilte spørsmål - Billige reiser til Sal

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Sal på billige reiserr?

Du kan finne billige reiserr til Sal fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille billige reiserr til Sal : Gardermoen fra 6650 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Sal på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger billige reiserr til Sal?

Du kan kjøpe billige reiserr til Sal fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill billige reiserr til Sal med: TUI fra 6650 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Sal på lastminutecharter.eu

Hvordan er ferieværet i Sal?

Været på feriestedet Sal er fantastisk året rundt! Øya er kjent for sitt milde klima og behagelige temperaturer som gir deg en ekte feriefølelse. Enten du besøker Sal om sommeren eller vinteren, kan du forvente solfylte dager og en behagelig bris som blåser fra havet.

Om sommeren, som er fra juni til september, kan du glede deg over varme temperaturer som vanligvis ligger mellom 25°C og 30°C. Denne årstiden er perfekt for å slappe av på de vakre strendene på øya. Vannet er også behagelig og varmt, slik at du kan nyte de mange vannaktivitetene som tilbys, som snorkling, dykking og brettseiling.

Høsten på Sal er mild og behagelig. Temperaturene synker litt, men holder seg fortsatt rundt 20°C til 25°C. Dette er en flott tid å utforske øyas vakre natur og oppleve den lokale kulturen. Du kan besøke sjarmerende fiskerlandsbyer, smake på deilige lokale retter og nyte den avslappende atmosfæren.

Vinteren på Sal er mild og behagelig, med gjennomsnittstemperaturer på rundt 20°C. Dette gjør øya til et perfekt reisemål for de som ønsker å unnslippe kulden i nord. Du kan glede deg over lange solskinnsdager og utforske øyas mange aktiviteter, som windsurfing, kitesurfing og turstier.

Om våren på Sal kan du forvente varme temperaturer som gradvis øker fra rundt 20°C til 25°C. Dette er en flott tid å besøke for å unngå sommermassene og oppleve øyas naturlige skjønnhet i sin fulle prakt. Utforsk de vakre sanddynene på øya, utforsk fargerike korallrev og nyt de lokale festivalene som feires på dette tidspunktet.

Uansett når du planlegger å besøke Sal, vil det fantastiske, året rundt-været garantert gi deg en minneverdig ferieopplevelse. Finn din perfekte tid for å nyte dette fantastiske reisemålet og alt det har å tilby!

Hvorfor skal du reise på ferie til Sal ?

Hvorfor du bør dra på ferie til Sal

Sal er en av øyene som utgjør øygruppen Kapp Verde, og den er absolutt verdt et besøk. Hvis du er på jakt etter sol, sjø og avslapning, er Sal det ideelle reisemålet for deg.

For det første, været på Sal er fantastisk året rundt. Øya har et behagelig og varmt klima med lite nedbør, noe som gjør det til et perfekt reisemål for sol- og strandelskere. Den årlige gjennomsnittstemperaturen er rundt 25 grader Celsius, og du kan nyte mange solfylte timer på de vakre strendene.

Sal er spesielt kjent for sine utrolige strender, og de er virkelig et syn for øyet. Den mest berømte stranden er uten tvil Santa Maria Beach, som har hvit korallsand og krystallklart vann. Den er perfekt for late dager med soling, svømming og vannsportaktiviteter som snorkling og dykking for å utforske det fascinerende undervannslivet.

I tillegg er Sal populært blant surfere fra hele verden. Vinden her er konstant, og det er mange surfeskoler som tilbyr timer og utleie av utstyr. Enten du er en erfaren surfer eller en nybegynner, vil du ha muligheten til å prøve deg på bølgene og oppleve spenningen ved å surfe.

Når det gjelder kultur og lokal mat, har Sal mye å by på. Øya har en blanding av afrikanske, europeiske og søramerikanske innflytelser, noe som gjenspeiles i maten. Du bør ikke gå glipp av muligheten til å prøve lokale delikatesser som cachupa (en tradisjonell rett laget av mais, bønner og kjøtt) og fersk sjømat som blekksprut, hummer og fisk. Det finnes også flere restauranter og barer hvor du kan nyte en romantisk middag eller fest med levende musikk.

For naturelskere er det også muligheter for å utforske det spektakulære og unike landskapet på Sal. Bli med på en ørkenutflukt og se de imponerende saltslettene som strekker seg så langt øyet kan se. Du kan også ta en båttur til øya Fogo, hvor du kan besøke den majestetiske vulkanen.

Alt i alt er Sal et paradis for dem som ønsker å slappe av på vakre strender, oppleve spennende vannaktiviteter, smake på deilige lokale retter og utforske en unik kultur og natur. Det er virkelig et reisemål som har alt, og du vil definitivt nyte ferien din her.

Hvilke 5 severdigheter bør du se i Sal?

Velkommen til Sal, en vakker øy i Kapp Verde! Hvis du planlegger en tur hit, vil jeg gjerne dele de fem mest besøkte severdighetene og hvorfor du bør besøke dem.

1. Buracona Cove - Buracona Cove, også kjent som Blue Eye, er et fantastisk naturlig basseng med kristallklart vann og et fascinerende optisk fenomen. Sollyset reflekteres gjennom en åpning i hulen og skaper et spektakulært blått lys inne i grotten. Dette er et perfekt sted for en avslappende svømmetur og for å ta fantastiske bilder.

2. Santa Maria Beach - Santa Maria-stranden er en av de mest populære strendene i Sal. Her kan du tilbringe late dager med soling og bading i det turkise vannet. Stranden er også kjent for sine fantastiske surfevilkår, så hvis du er en surfer, er dette stedet for deg! Du kan også nyte deilige lokale retter på strandkaféene her.

3. Pedra de Lume Salt Mines - Pedra de Lume er en tidligere saltgruve og en annen populær attraksjon på øya. Her kan du ta en forfriskende dukkert i de gamle saltgruvene som nå fungerer som naturlige badebassenger. Den høye saltkonsentrasjonen i vannet gjør deg utrolig flytekyndig. Etter badet kan du dekke deg selv med mineralsk saltslam og slappe av. Dette er virkelig en unik opplevelse!

4. Shark Bay - Shark Bay, eller Shark Beach, er et fascinerende sted verdt å besøke. Navnet kan virke litt skremmende, men ikke bekymre deg - det er ingen farer her! Dette er et perfekt sted for å snorkle og oppdage en fargerik verden under vannoverflaten. Du vil møte forskjellige fisker, koraller og hvis du er heldig, kan du til og med se noen skilpadder og små haier.

5. Palmeira - Palmeira er en sjarmerende fiskerlandsby som absolutt er verdt et besøk. Utforsk de typiske fargerike husene langs havnen og nyt den autentiske atmosfæren. Du kan også ta en båttur herfra og oppleve fantastisk havfiske eller bare nyte panoramaet over det klare blå havet.

Sal har så mye å tilby for enhver reisende. Med sin naturlige skjønnhet, fantastiske strender og unike severdigheter, er det et sikkert valg for din neste ferie. Så pakke kofferten din og oppdag den fantastiske øya Sal!

Hvilke 5 turistaktiviteter og kulturelle begivenheter er mest populære i Sal?

Sal er en vakker øy i Kapp Verde-øygruppen som har mye å tilby for reisende. Her er de 5 mest populære aktivitetene og kulturelle arrangementene som turister kan delta på i Sal.

1. Kite- og windsurfing: Sal er kjent som et paradis for vannsportentusiaster. Med konstante vindforhold og vakre strender, er øya et av de beste stedene i verden for kite- og windsurfing. Turister kan nyte den spennende opplevelsen av å lære å mestre brettet eller fly drakene på det krystallklare vannet.

2. Salinas de Pedra de Lume: Dette er et imponerende saltslett som en gang var et viktig saltsenter for øygruppen. Saltsletten er nå et populært turistmål, hvor besøkende kan ta en svømmetur i de naturlige saltlagunene. Dette unike stedet gir en avslappende og terapeutisk opplevelse, og det er også en flott mulighet til å ta noen fantastiske bilder.

3. Santa Maria strand: Den vakre Santa Maria stranden er et av høydepunktene på Sal. Med sin hvite sand, turkise vann og en fantastisk solnedgang er det ikke rart at stranden tiltrekker seg tusenvis av besøkende hvert år. Enten du ønsker å sole deg, svømme eller prøve vannaktiviteter som snorkling eller dykking, vil Santa Maria stranden ikke skuffe deg.

4. Festival del Mar: Dette er en årlig festival som feirer øyenes sterke bånd til havet. Festivalen inkluderer tradisjonelle musikk- og dansopptredener, båtturer, sportsarrangementer som fiskekonkurranser og regattaer. Festival del Mar er en flott mulighet til å oppleve den lokale kulturen og ha det gøy samtidig.

5. Espargos marked: Espargos er øyas hovedstad, og her finner du et travelt og fargerikt marked. Markedet er et flott sted å oppleve den lokale atmosfæren og bli kjent med øyas kultur. Du kan handle ferske råvarer, tradisjonelle håndverksprodukter og suvenirer. Det er også en flott mulighet til å smake på deilige lokale spesialiteter og prøve typiske retter fra Kapp Verde.

Enten du er en vannsportentusiast, kultur- og festivalentusiast eller bare ønsker å slappe av på vakre strender, vil Sal definitivt imøtekomme dine behov. Øya er en perle i Atlanterhavet, og den vil garantert gi deg minner for livet.

Hva er de 5 mest populære rettene du kan få servert i Sal ?

Sal er en vakker øy i Kapp Verde, og maten her er like fantastisk som landskapet. I denne artikkelen vil jeg introdusere deg for de fem mest populære matrettene på øya.

1. Cachupa: Cachupa er en nasjonalrett i Kapp Verde, og det er en must-å-smake rett når du er på Sal. Denne deilige gryteretten er laget av mais, bønner, veggies, og forskjellige typer kjøtt. Det finnes to versjoner av Cachupa - en tørr versjon og en mer suppete. Uansett hvilken variant du velger, vil du bli forelsket i den rike smaken.

2. Lagosta Grelhada: Hvis du er en sjømatelsker, må du prøve Lagosta Grelhada på Sal. Denne retten er en grillet hummer, servert med smør og hvitløk. Kombinasjonen av de saftige hummerkjøttet og de smakfulle krydderne gjør dette til en uforglemmelig smaksopplevelse.

3. Morreia Frita: Dette er en av de mest populære gatematrettene på Sal. Morreia Frita er en stekt blekksprut og blir servert med lime og krydret saus. Den sprø teksturen og den friske smaken av blekkspruten vil garantert tilfredsstille smaksløkene dine.

4. Espetada: Espetada er en tradisjonell kjøttrett som er veldig populær på Sal. Denne retten består av marinert biff eller svinekjøtt, som blir stekt på en spidd over åpen flamme. Den saftige og møre kjøttet kombinert med de spesielle marinaden gir denne retten en unik smak.

5. Bolo de Caco: Bolo de Caco er en tradisjonell brødrett fra Kapp Verde, og Sal er kjent for å ha noen av de beste. Dette brødet er laget av hvete, søtpotet og hvitløk. Bolo de Caco serveres vanligvis som en siderett til forskjellige hovedretter, og det er spesielt godt når det er varmt og nystekt.

Når du besøker Sal, må du sørge for å prøve disse fantastiske matrettene. De vil virkelig gi deg smaken av øya og etterlate deg med en uforglemmelig matopplevelse.

A LIETO INTERNATIONAL SITE