GÅ IKKE GLIPP AV ET GODT REISETILBUD!  ABONNER PÅ NYHETSBREV ELLER SOSIALE MEDIER
annonse

Billige reiser til Marmaris fra 4804 NOK

Velg mellom 2 billige reiserr til Marmaris. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Sun Apartments


   Sun Apartments
Solfaktor

 Tyrkia
Tyrkia
Marmaris, Egeerhavets kyst
Sol og strand
Studio
Ingen måltider
25-05-2024
Gardermoen
8 Dager
Green Nature Resort & Spa


   Green Nature Resort & Spa
Solfaktor

 Tyrkia
Tyrkia
Marmaris, Egeerhavets kyst
Sol og strand
Club dobbeltrom (utsikt over hagen) med balkong
All Inclusive
25-05-2024
Gardermoen
8 Dager
annonse
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Hva slags ferie skal du på?

Hvem vil du reise med?

Hvilket land vil du reise til?

Hvor vil du gå ?

Hvor skal du reise fra?

Hvordan vil du reise?

Hvor mange stjerner bør ferien ha?

Hvilke måltider bør du ha?

Reis på en billig ferie til Marmaris

I Marmaris, Tyrkia, finner du en utrolig destinasjon som passer perfekt for ferieopplevelser. Fra de krystallklare strendene til den rike kulturen og spennende aktivitetene, er det mange grunner til å utforske dette turistmålet.

La oss først snakke om Marmaris' fantastiske strender. Med det azurblå Middelhavet som bakteppe vil du finne hvite sandstrender som er perfekte for avslapning og soling. Du kan leie solsenger eller nyte en forfriskende svømmetur i det varme vannet. Marmaris er også kjent for å være vert for mange vannsportaktiviteter, som jetski, parasailing og snorkling. Enten du er en eventyrlysten sjel eller bare ønsker å slappe av, vil Marmaris' strender tilfredsstille dine behov.

Ikke bare er Marmaris et strandparadis, men det er også et sted rikt på historie og kultur. Utforsk Marmaris borg, som dominerer byens skyline og gir fantastisk panoramautsikt over havnen og gamlebyen. Når du går gjennom de sjarmerende brosteinsbelagte gatene i den gamle bydelen, vil du oppdage historiske moskeer, tradisjonelle tehus og lokal håndverk. Det er en unik opplevelse å slentre rundt og suge opp tyrkisk kultur.

For de som leter etter mer action, er Marmaris et populært reisemål for båtturer og yachtcharter. Du kan utforske kystlinjen, besøke fascinerende grotter og ta en tur innom de nærliggende øyene. Det finnes også mange organiserte turer til de fantastiske Dale-vassfallene eller den antikke byen Efesos, som begge bare er en kort kjøretur unna Marmaris. Disse ekstraordinære opplevelsene vil ta deg med på en unik reise gjennom Tyrkias naturlige og historiske underverk.

Når det gjelder mat, vil Marmaris ikke skuffe. Nyt deilige tyrkiske retter med robuste smaker og ferske lokale ingredienser. Prøv tradisjonelle grillretter som kebab, eller nyt fersk sjømat i en av de mange restaurantene som ligger langs havnen. Tyrkia er også kjent for sin søte bakverk, så ikke glem å smake på de berømte tyrkiske godbitene som baklava.

Avslutningsvis tilbyr Marmaris alt en reisende kan ønske seg: vakre strender, rik kultur, spennende aktiviteter og smakfull mat. Uansett om du reiser som par, familie eller vennegjeng, vil Marmaris sørge for minnerike og fantastiske ferieopplevelser. Dra dit og oppdag Tyrkias skjulte skatter i dette fantastiske reisemålet.

Ofte stilte spørsmål

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Marmaris på billige reiserr?

Du kan finne billige reiserr til Marmaris fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille billige reiserr til Marmaris : Gardermoen fra 4804 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Marmaris på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger billige reiserr til Marmaris?

Du kan kjøpe billige reiserr til Marmaris fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill billige reiserr til Marmaris med: Solfaktor fra 4804 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Marmaris på lastminutecharter.eu
annonse
Last Minute CharterVåre brukere gir lastminutecharter.eu
4.8
  
4.8 av 5 stjerner basert på 361837 vurderinger.

Last Minute Charter Danmark
Last Minute Charter Netherlands
Last Minute Charter Norge
Last Minute Charter Polska
Last Minute Charter Suomi
Last Minute Charter Sverige

Travel with jens
Last Minute Holiday Homes
Travolo
Lieto International
A LIETO INTERNATIONAL SITE