Billige reiser til Burgas fra 3298 NOK

Velg mellom 11 billige reiserr til Burgas. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Flybillett tur/retur 2896506670


Flybillett tur/retur
Apollo 2896506670

 Bulgaria
Bulgaria
Burgas, Burgas Region
Sol og strand
06-08-2024
Stavanger
8 Dager
Flybillett tur/retur 2896744344


Flybillett tur/retur
Apollo 2896744344

 Bulgaria
Bulgaria
Burgas, Burgas Region
Sol og strand
06-08-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2896697124


Flybillett tur/retur
Apollo 2896697124

 Bulgaria
Bulgaria
Burgas, Burgas Region
Sol og strand
06-08-2024
Trondheim
8 Dager
Flybillett tur/retur 2896506587


Flybillett tur/retur
Apollo 2896506587

 Bulgaria
Bulgaria
Burgas, Burgas Region
Sol og strand
30-07-2024
Stavanger
8 Dager
Flybillett tur/retur 2896744236


Flybillett tur/retur
Apollo 2896744236

 Bulgaria
Bulgaria
Burgas, Burgas Region
Sol og strand
30-07-2024
Gardermoen
15 Dager
Flybillett tur/retur 2896506588


Flybillett tur/retur
Apollo 2896506588

 Bulgaria
Bulgaria
Burgas, Burgas Region
Sol og strand
30-07-2024
Stavanger
15 Dager
Flybillett tur/retur 2896744237


Flybillett tur/retur
Apollo 2896744237

 Bulgaria
Bulgaria
Burgas, Burgas Region
Sol og strand
30-07-2024
Gardermoen
8 Dager
Flybillett tur/retur 2896697064


Flybillett tur/retur
Apollo 2896697064

 Bulgaria
Bulgaria
Burgas, Burgas Region
Sol og strand
30-07-2024
Trondheim
8 Dager
Flybillett tur/retur 2896697065


Flybillett tur/retur
Apollo 2896697065

 Bulgaria
Bulgaria
Burgas, Burgas Region
Sol og strand
30-07-2024
Trondheim
15 Dager
Sunny Beach Club - Adults Only 2888369137


   Sunny Beach Club - Adults Only
Allinc 2888369137

 Bulgaria
Bulgaria
Burgas, Burgas Region
Sol og strand
Dobbeltrom (dobbeltseng) - mot havsiden
Frokost
14-09-2024
Gardermoen
6 Dager
Sunny Beach Club - Adults Only 2888369136


   Sunny Beach Club - Adults Only
Allinc 2888369136

 Bulgaria
Bulgaria
Burgas, Burgas Region
Sol og strand
Double room - standard
Frokost
14-09-2024
Gardermoen
8 Dager
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Reis på en billig ferie til Burgas


Burgas er en flott turistdestinasjon som har mye å tilby for de som ønsker å reise på ferie. Dette vakre stedet, som ligger ved Svartehavet, er kjent for sitt fantastiske klima og brede strender. Med solrike dager og kjølige netter er Burgas det perfekte stedet å slappe av og nyte ferien.

En av de viktigste grunnene til å besøke Burgas er den utrolige skjønnheten i regionen. Byen er omgitt av fantastiske naturlandskap, inkludert Burgas-bukten og den vakre Atanasovsko-sjøen hvor du kan observere mange sjeldne fuglearter. Disse naturlige skjønnhetene gir en fredelig og avslappende atmosfære som vil gjøre ferien din helt uforglemmelig.

Ikke bare er naturen fantastisk, men Burgas har også en rik historie og kultur å utforske. Gamlebyen i Burgas er et must-see, med sjarmerende brosteinsbelagte gater og historiske bygninger. Her kan du oppdage spennende museer og kunstgallerier som vil gi deg et innblikk i byens rike arv.

For de som liker å sole seg og bade, er Burgas det perfekte reisemålet. Byen har flere strender, både travle og avsidesliggende, hvor du kan slappe av og nyte det krystallklare vannet. Med et bredt utvalg av vannaktiviteter som dykking og vindsurfing, er det også mange muligheter for de som ønsker litt spenning.

Burgas er også kjent for sitt pulserende natteliv, med et bredt utvalg av restauranter, barer og nattklubber. Her kan du nyte deilige lokale retter og prøve forskjellige lokale drikker, alt mens du blir underholdt av livlig musikk og dans. Enten du er ute etter en avslappende kveld på en strandbar eller å danse hele natten på en nattklubb, vil Burgas definitivt ikke skuffe deg.

Sist men ikke minst, er prisene i Burgas veldig rimelige sammenlignet med mange andre europeiske turistdestinasjoner. Du kan bo på flotte hoteller til overkommelige priser og nyte deilig mat uten å tømme lommeboken. Dette gjør Burgas til et ideelt reisemål for de som ønsker å oppleve en fantastisk ferie uten å måtte bruke for mye penger.

Alt i alt er Burgas en fantastisk turistdestinasjon som har noe for enhver smak. Enten du er interessert i naturlig skjønnhet, historie og kultur, vannaktiviteter eller et livlig natteliv, vil du finne alt dette og mer i Burgas. Utforsk det varierte landskapet, opplev den rike historien og nyt en avslappende ferie ved dette vakre stedet ved Svartehavet.


Ofte stilte spørsmål - Billige reiser til Burgas

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Burgas på billige reiserr?

Du kan finne billige reiserr til Burgas fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille billige reiserr til Burgas : Stavanger fra 3298 NOK, Gardermoen fra 4126 NOK og Trondheim fra 4298 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Burgas på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger billige reiserr til Burgas?

Du kan kjøpe billige reiserr til Burgas fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill billige reiserr til Burgas med: Apollo fra 3298 NOK og Allinc fra 5417 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Burgas på lastminutecharter.eu

Hvordan er ferieværet i Burgas?

Å beskrive været i Burgas året rundt for en reiseblogg:

Burgas er en herlig ferieby som byr på et behagelig klima gjennom året. Denne bulgarske perlen tiltrekker seg besøkende fra hele verden, takket være sitt fantastiske vær og vakre strender.

Om sommeren, fra juni til august, kan man forvente varme temperaturer og solrike dager i Burgas. Gjennomsnittstemperaturen ligger rundt 25-30 grader Celsius, så det er definitivt badevær. Stranden er den perfekte destinasjonen for sol og avslapping, mens det krystallklare vannet er ideelt for å prøve vannsportaktiviteter som vindsurfing og dykking.

Høsten, fra september til november, er også en flott tid å besøke Burgas på. Temperaturene begynner å avta litt, og det blir mer behagelig for å utforske byen til fots. Det er fortsatt mulig å nyte solfylte dager, men det kan også være noe regn i denne perioden. Ta med en paraply eller en lett regnjakke for å være forberedt.

Vinteren i Burgas, fra desember til februar, er mild sammenlignet med andre europeiske destinasjoner. Gjennomsnittstemperaturen kan ligge rundt 5-10 grader Celsius, men det er sjelden snø. Hvis du er ute etter å unnslippe den kalde vinteren, er Burgas et flott alternativ med en sjarmerende gammelby og koselige kafeer som holder deg varm.

Våren, fra mars til mai, er en fantastisk tid å besøke Burgas. Naturen våkner til liv, og det blir grønt og blomstrende overalt. Temperaturene stiger gradvis, og gjennomsnittet ligger rundt 15-20 grader Celsius. Utforsk parker og hager i byen, og nyt den vakre naturen rundt Burgas.

Uansett hvilken tid på året du besøker Burgas, vil du oppleve et variert og behagelig klima som passer for ulike aktiviteter. Forbered deg på solfylte dager om sommeren, behagelige temperaturer om høsten og våren, samt en mild vinter. Burgas er en flott destinasjon som kombinerer kultur, historie og naturlig skjønnhet, med været som en ekstra bonus.

Hvorfor skal du reise på ferie til Burgas ?

Hvorfor du bør dra på ferie til Burgas!

Burgas, eller Bourgas som det også er kjent som på norsk, er en fantastisk destinasjon som har noe for enhver reisende. Dette vakre havnebyen i Bulgaria har mye å tilby, fra fantastiske strender til spennende kultur og gastronomi.

En av de største attraksjonene i Burgas er uten tvil de vakre strendene som strekker seg langs kysten av Svartehavet. Her kan du nyte deilige solfylte dager, slappe av på myk sand og ta en forfriskende dukkert i det krystallklare vannet. Burgas-stranden er kjent for sin rene og rolige atmosfære, og den er et populært valg blant både lokale og internasjonale turister.

For de som er interessert i kultur, har Burgas en rekke museer og gallerier å utforske. En av de mest populære attraksjonene er Arkeologimuseet, hvor du kan lære mer om regionens rike historie og oppdage spennende utstillinger og artefakter. Byen har også en sjarmerende gamleby med vakre brosteinsbelagte gater og historiske bygninger.

Hvis du er en matentusiast, vil Burgas ikke skuffe deg. Byen har et bredt utvalg av restauranter og spisesteder som serverer både lokal og internasjonal mat. Du kan prøve deilige bulgarske retter som banitsa (en type filo-pai fylt med ost eller kjøtt) eller sarmi (vegetabilske dolmas). Det er også flere fiskerestauranter langs kysten hvor du kan nyte fersk sjømat.

Burgas er også et godt utgangspunkt for å utforske andre vakre destinasjoner i nærheten. Du kan ta en kort båttur til den vakre øya Sozopol, kjent for sitt sjarmerende gamlebyområde og vakre strender. Nessebar, som er en UNESCOs verdensarvliste, er en annen fantastisk by som er verdt et besøk. Her kan du beundre middelalderske kirker og utforske brosteinsbelagte smug.

Samlet sett er Burgas en perle ved Svartehavet som tilbyr en unik blanding av sol, sjø, kultur og god mat. Enten du er ute etter en avslappende strandferie eller ønsker å utforske historiske attraksjoner, er Burgas et ideelt feriested. Så hvorfor ikke pakke kofferten og dra på et uforglemmelig eventyr til denne vakre bulgarske byen?

Hvilke 5 severdigheter bør du se i Burgas?

Burgas er en fantastisk destinasjon som har mye å tilby turister. Hvis du planlegger å besøke denne vakre byen, bør du absolutt vurdere å utforske følgende fem mest besøkte severdigheter:

1. Strandpromenaden: Burgas har en enestående strandpromenade som er verdt å utforske. Du kan spasere langs den vakre stranden, nyte den friske sjøluften og beundre det spektakulære landskapet. Det er også mange kafeer og restauranter hvor du kan slappe av og nyte en deilig bulgarsk matrett mens du beundrer utsikten.

2. Havnen: Burgas havn er et viktig handelsknutepunkt og et fantastisk sted å besøke. Du kan se på de majestetiske skipene som seiler inn og ut av havnen, eller ta en båttur for å utforske området og oppdage naturskjønne landskaper. Havnen er også et flott sted for å ta bilder og oppleve atmosfæren av et pulserende maritimt samfunn.

3. Gamlebyen: Burgas byr på en pittoresk og velbevart gamleby. Med sine brosteinsgater, historiske bygninger og sjarmerende butikker er det et flott sted å utforske og oppleve den autentiske bulgarske kulturen. Du kan besøke gamlekirker, museer og kunstgallerier, eller bare nyte den unike atmosfæren og arkitekturen.

4. Arkeologisk museum: Dersom du er interessert i historie og kultur, bør du besøke det arkeologiske museet i Burgas. Museet huser en imponerende samling av gamle kunstverk, gjenstander og arkeologiske funn fra regionen. Du kan lære om Bulgarias rike historie og utforske utstillingene som spenner fra antikken til middelalderen.

5. Burgas sjøhage: Denne vakre parken er et populært reisemål, spesielt for familier og naturlivsentusiaster. Burgas sjøhage tilbyr en rekke aktiviteter og attraksjoner, inkludert en zoologisk hage, lekeplasser, treningsområder og vakre hageområder. Du kan slappe av i solen, ta en piknik eller ta en rolig spasertur mens du nyter den fortryllende naturen.

Burgas har noe for enhver smak, enten du er ute etter avslapning på stranden, historiske og kulturelle opplevelser, eller en familievennlig atmosfære. Så pakke kofferten din og opplev alle disse ikoniske severdighetene i Burgas!

Hvilke 5 turistaktiviteter og kulturelle begivenheter er mest populære i Burgas?

Burgas er en fantastisk destinasjon for turister som er fulle av kulturelle aktiviteter. Her er de 5 mest populære aktivitetene og kulturelle arrangementene som turister kan delta på i Burgas:

1. Besøk på Burgas sjøhage: Dette er en av de mest populære attraksjonene i byen. Sjøhagen er et vakkert sted å tilbringe en avslappende dag, med vakre blomsterbed, sjeldne planter og et mangfold av fugler. Du kan også nyte den vakre utsikten over Svartehavet mens du spaserer langs promenaden.

2. Utforsk gamlebyen: Burgas gamleby er full av historie og kultur. Her kan du besøke den gamle kirken St. Anastasia, som er en av de eldste bygningene i byen. Du kan også spasere rundt i de brosteinsbelagte gatene og utforske de tradisjonelle bulgarske husene.

3. Delta på lokale festivaler: Burgas er kjent for sine livlige og fargerike festivaler. En av de mest populære er Rosenfestivalen, som feires hvert år i juni. Her kan du oppleve den tradisjonelle bulgarske kulturen gjennom musikk, dans og mat. Det er også andre festivaler gjennom året, som vin- og matfestivalen.

4. Besøk på Regionalhistorisk museum: Hvis du er interessert i historie, bør du definitivt besøke Regionalhistorisk museum i Burgas. Museet viser et bredt spekter av arkeologiske og etnografiske gjenstander som illustrerer regionens rike kulturarv. Dette er en flott måte å lære mer om Burgas og Bulgarias historie.

5. Nyt sol og sand på Burgas strender: Burgas har mange vakre strender som tiltrekker sol- og sjøelskere fra hele verden. Du kan slappe av på de gyldne sandstrendene, bade i det krystallklare vannet eller prøve ulike vannsportsaktiviteter som jetski og parasailing. Dette er den perfekte måten å nyte det beste av Svartehavet på!

Uansett hva dine preferanser er, vil disse 5 aktivitetene og kulturelle arrangementene i Burgas bidra til å gjøre ditt besøk minneverdig. Så hvorfor ikke planlegge din neste reise til denne vakre bulgarske byen?

Hva er de 5 mest populære rettene du kan få servert i Burgas ?

Burgas, en sjarmerende by sørøst i Bulgaria, byr på en overflod av deilige matopplevelser. Her er de fem mest populære rettene du må prøve når du besøker denne fantastiske destinasjonen:

1. Shopska-salat: Shopska-salat er en av de mest ikoniske rettene i Bulgaria og en favoritt blant bulgarere og turister. Den består av friske grønnsaker som tomater, agurker og paprika, i tillegg til hakket hvit ost og olivenolje. Denne fargerike og smakfulle salaten er en perfekt forrett eller sidesalat til hovedretten.

2. Shkembe chorba: Dette er en tradisjonell bulgarsk suppe laget av oksetripe, hvitløk, eddik og krydder. Shkembe chorba blir vanligvis servert med brød og er som regel en populær valg blant lokalbefolkningen. Den er kjent for sin rike smak og antas å være en god kur for tømmermenn.

3. Manastirska kavarma: En ekte bulgarsk festrett er manastirska kavarma. Denne retten består av langsomt kokt svinekjøtt eller storfekjøtt, grønnsaker og krydder. Kombinasjonen av mørt kjøtt og rik smak gjør denne retten til et must når du besøker Burgas.

4. Kebapche: Ingen besøk til Bulgaria er komplett uten å prøve kebapche. Dette er grillede kjøttpølser laget av hakket svinekjøtt og krydder. Kebapche serveres vanligvis med pommes frites eller salat, og er et populært valg for både lunsj og middag.

5. Banitsa: For de med en søt tann er banitsa en perfekt dessert eller en deilig frokostrett. Denne bulgarske bakverket er laget av flere lag av filodeig, fylt med en blanding av ost, egg og yoghurt. Banitsa blir vanligvis bakt og deretter skåret i trekantformede biter. Den er både søt og salt på samme tid, og er en uforglemmelig smaksopplevelse.

Når du besøker Burgas, sørg for å prøve disse populære rettene for å utforske den rike bulgarske matkulturen. Du vil ikke bli skuffet!

A LIETO INTERNATIONAL SITE