Sista minuten till San Remo från 4931 SEK

Välj bland 3 sista minuten till San Remo. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till San Remo

Det finns många anledningar till varför du bör resa till det turistmagnetiska resmålet San Remo i Italien. Denna vackra stad på den italienska rivieran erbjuder något för alla typer av resenärer.

San Remo är mest känd för sin charmiga atmosfär och sitt milda Medelhavsklimat som lockar besökare året runt. Här kan du njuta av soliga dagar och underbara stränder längs den vackra kustlinjen, perfekt för avkoppling och en paus från vardagens stress.

Förutom sin naturliga skönhet har San Remo också en rik historia och kultur att upptäcka. Staden är känd för att vara hem för den berömda San Remo-festivalen, en årlig musiktävling som lockar besökare från hela världen. Här kan du uppleva spännande musikevenemang och kanske rentav få chansen att se några av de största namnen inom musikvärlden.

San Remo är även känt som en destination för gastronomiska upplevelser. I stadens mysiga gränder hittar du ett brett utbud av restauranger och caféer där du kan prova på genuint italienska rätter och specialiteter. Varför inte testa på några av stadens egna delikatesser som färsk fisk och lokala produkter?

För naturälskare finns det även möjligheter till utomhusaktiviteter som vandring eller cykling längs de omgivande kullarna och bergen. Ta en utflykt till det närliggande nationalparken Rocchetta Nervina och upplev den fantastiska naturen och vattenfallen som omger området.

Sist men inte minst erbjuder San Remo också fantastiska shoppingmöjligheter. Staden är känt för sina eleganta butiker och designerkläder. Här kan du spendera dagarna med att utforska de trendiga butikerna och marknaderna och ta med dig unika italienska souvenirs hem.

Sammanfattningsvis, San Remo är en destination som har något för alla. Oavsett om du är intresserad av kultur, sol och strand, matupplevelser eller outdooraktiviteter, kommer San Remo att fylla dina semesterdagar med minnen för livet. Så varför inte ge dig av till denna underbara plats och upplev allt som San Remo har att erbjuda?


Grand Hotel Londra


   Grand Hotel Londra
Solfaktor

 Italien
Italien
San Remo, Ligurien
Sol och strand
Dubbelrum
Ej specificerat
2024-10-06
Köbenhamn
8 dagar
Grand Hotel Londra


   Grand Hotel Londra
Solfaktor

 Italien
Italien
San Remo, Ligurien
Sol och strand
Dubbelrum
Ej specificerat
2024-04-05
Köbenhamn
8 dagar
Grand Hotel Londra


   Grand Hotel Londra
Solfaktor

 Italien
Italien
San Remo, Ligurien
Sol och strand
Dubbelrum
Ej specificerat
2024-06-12
Köbenhamn
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till San Remo på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till San Remo från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till San Remo : Köbenhamn från 4931 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för San Remo på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till San Remo?

Du kan köpa sista minuten till San Remo från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till San Remo med: Solfaktor från 4931 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för San Remo på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE