Sista minuten till San Gwann från 5325 SEK

Välj bland 4 sista minuten till San Gwann. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till San Gwann

San Gwann är en fantastisk destination för din nästa semesterresa. Denna idylliska plats belägen på ön Malta har mycket att erbjuda för resenärer i alla åldrar.

För det första är San Gwann känt för sina enastående stränder. De kristallklara vattnen och de mjuka, gyllene sandstränderna är perfekta för avkoppling och solbad. Oavsett om du föredrar att bara ligga och sola eller älskar att prova vattensporter som snorkling eller vattenskidor, kommer du att bli förvånad över kvaliteten på San Gwanns stränder.

Utöver sina fantastiska stränder har San Gwann också ett rikt historiskt arv. Staden är hem för flera imponerande historiska platser som erbjuder en glimt av Maltas kulturella förgångna. Besök det ikoniska Fort Tigne, som har fungerat som försvarsanläggning i århundraden och berättar historien om Maltas stridigheter. Du kan också utforska den gamla valfångststationen, ett fascinerande museum som ger dig inblick i den historiska valfångsten på ön.

För matälskare är San Gwann även en kulinarisk dröm. Staden är känd för sina många utsökta restauranger som serverar både traditionell maltesisk mat och internationella rätter. Missa inte chansen att smaka på lokal mat som den traditionella kaninrätten Fenek eller de färska lokala skaldjuren som fiskas upp direkt från vattnet.

För de äventyrliga erbjuder San Gwann också otaliga utomhusaktiviteter. Du kan prova på klättring, vandra i de vackra omgivningarna eller ta en cykeltur längs de natursköna vägarna. Staden erbjuder även möjlighet till båtturer där du kan utforska de närliggande öarna och uppleva ön Maltas natursköna skönhet från havet.

Så packa dina väskor och ge dig ut på en oförglömlig semester i San Gwann, Malta. Här kan du njuta av sol, hav, historia, kulinarisk njutning och äventyr, allt på en och samma plats. San Gwann kommer definitivt att överträffa dina förväntningar och erbjuda dig en minnesvärd semesterupplevelse.


Hotel Kappara


   Hotel Kappara
TripX

 Malta
Malta
San Gwann
Sol och strand
Dubbelrum twin (två sängar) med balkong/terrass
Frukost
2024-06-08
Köbenhamn
8 dagar
Hotel Kappara


   Hotel Kappara
TripX

 Malta
Malta
San Gwann
Sol och strand
Dubbelrum twin (två sängar) med balkong/terrass
Frukost
2024-06-24
Köbenhamn
8 dagar
Hotel Kappara


   Hotel Kappara
TripX

 Malta
Malta
San Gwann
Sol och strand
Dubbelrum twin (två sängar) med balkong/terrass
Frukost
2024-06-05
Köbenhamn
8 dagar
Urban Valley Resort & Spa


   Urban Valley Resort & Spa
Escape Away

 Malta
Malta
San Gwann
Sol och strand
Superior dubbelrum
Ej specificerat
2024-03-05
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till San Gwann på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till San Gwann från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till San Gwann : Köbenhamn från 5325 SEK och Arlanda från 5448 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för San Gwann på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till San Gwann?

Du kan köpa sista minuten till San Gwann från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till San Gwann med: TripX från 5325 SEK och Escape Away från 5448 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för San Gwann på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE