Sista minuten till Porto Heli från 5785 SEK

Välj bland 1 sista minuten till Porto Heli. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Porto Heli

Porto Heli i Grekland är en fantastisk turistdestination som erbjuder allt man kan önska sig på en semester. Med sin vackra kuststad, omgiven av klart, turkost vatten och dramatisk naturskönhetslandskap, är Porto Heli en pärla som inte får missas.

En av de största anledningarna till varför man bör resa till Porto Heli är för att njuta av de underbara stränderna. Den gyllene sanden och det kristallklara vattnet skapar en perfekt miljö för avkoppling och för att solbada. Dessutom finns det många ställen att utforska längs kusten, som den kända stranden Hinitsa eller Kounoupi stranden, där man kan simma och snorkla bland färgglada korallrev.

Förutom de fantastiska stränderna erbjuder Porto Heli också möjlighet till olika vattensporter, såsom vattenskidor, paddling och segling. Det är den perfekta destinationen för äventyrslystna resenärer som vill prova på något nytt och uppleva spänningen av att vara i det öppna havet.

Porto Heli är också känt för sin historia och kulturella betydelse. Det finns flera arkeologiska sevärdheter att besöka i området, som det antika fortet i Epidauros, där man kan beundra imponerande ruiner och lära sig mer om regionens rika historia. Dessutom finns det många traditionella grekiska byar runt omkring Porto Heli, där man kan uppleva den autentiska grekiska kulturen, prova på traditionell mat och dansa till traditionell musik.

Utöver allt detta finns det också fantastiska möjligheter till båtutflykter och utforskning av de omgivande öarna, såsom Hydra och Spetses. Att segla runt bland dessa öar är en upplevelse i sig och ger en chans att upptäcka dolda vikar och ännu mer otroliga stränder.

Sammanfattningsvis är Porto Heli en perfekt plats för en solig och avkopplande semester. Med sin natursköna skönhet, history, kultur och aktiviteter, finns det något för alla. Så packa dina badkläder och ge dig av till Porto Heli, Greklands gömda pärla på Peloponnesos halvön!


Aloe Luxury Apartments and Suites


   Aloe Luxury Apartments and Suites
Escape Away

 Grekland
Grekland
Porto Heli, Pelopones
Sol och strand
Studio
Ej specificerat
2024-06-01
Köbenhamn
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Porto Heli på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Porto Heli från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Porto Heli : Köbenhamn från 5779 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Porto Heli på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Porto Heli?

Du kan köpa sista minuten till Porto Heli från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Porto Heli med: Escape Away från 5779 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Porto Heli på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE