Sista minuten till Port Ghalib från 8932 SEK. Spara till 27%

Välj bland 1 sista minuten till Port Ghalib. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Port Ghalib

Port Ghalib i Egypten är en fantastisk turistdestination som alla bör besöka under sin semester. Med sina vackra sandstränder, kristallklara hav och en rad spännande aktiviteter finns det något för alla att njuta av här.

En av de främsta anledningarna till att resa till Port Ghalib är naturligtvis det milda klimatet. Med solsken året runt kan du njuta av ditt äventyr oavsett när du besöker. Det finns inget bättre sätt att koppla av och ladda batterierna än att öka D-vitaminet medan du slappnar av på en av de pittoreska stränderna.

För äventyrslystna resenärer erbjuder Port Ghalib många spännande aktiviteter. Du kan prova på dykning eller snorkling i Röda havet och upptäcka dess rika marina liv. Det finns otaliga korallrev och färgglada fiskar som väntar på att utforskas. Du kan också ta en båttur och upptäcka den magnifika skönheten i havet och dess omgivningar.

För dem som tycker om historia och kultur är Port Ghalib också en utmärkt destination. Här kan du besöka antika tempel och ruiner, som till exempel den vackra och välbevarade staden Luxor. Beundra de imponerande faraoniska monumenten och lär dig mer om Egyptens fascinerande historia.

När det gäller boende finns det ett brett utbud av lyxiga resorter och hotell i Port Ghalib. Du kommer att bli bortskämd med förstklassig service och bekvämligheter. Många av resorterna har också fantastiska spa-anläggningar där du kan unna dig en avkopplande massage eller behandling efter en dag fylld med aktiviteter.

Ett annat viktigt skäl att välja Port Ghalib som din nästa resmål är dess närhet till andra populära platser i Egypten. Du kan enkelt ta en dagsutflykt till den ikoniska staden Kairo och se de berömda pyramiderna eller besöka det imponerande Antikmuseet. Dessutom kan du utforska de vackra öarna i närheten, som t.ex. Marsa Alam, och uppleva naturens underverk.

I Port Ghalib kommer du att uppleva en perfekt kombination av sol, sjöliv, kultur och historia. Oavsett om du reser med familjen, med din partner eller ensam, är det en destination som erbjuder något för alla smaker. Så packa dina väskor och ge dig av på ett oförglömligt äventyr i Port Ghalib, Egypten!


Three Corners Fayrouz Plaza Beach

spara 27%

   Three Corners Fayrouz Plaza Beach
TUI

 Egypten
Egypten
Port Ghalib, Marsa Alam area
Sol och strand
Hotel
All Inclusive
2024-03-21
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

What can I save on a last minute holiday to Port Ghalib ?

Right now you can save up to 26% on last minute holidays to Port Ghalib. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Från vilka flygplatser kan du resa till Port Ghalib på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Port Ghalib från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Port Ghalib : Landvetter från 8874 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Port Ghalib på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Port Ghalib?

Du kan köpa sista minuten till Port Ghalib från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Port Ghalib med: TUI från 8874 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Port Ghalib på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE