Sista minuten till Paros från 5071 SEK. Spara till 36%

Välj bland 3 sista minuten till Paros. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Paros

Paros är en fantastisk turistdestination som du definitivt bör överväga för din nästa semester. Den här grekiska ön erbjuder allt du kan önska dig och lite till. Här är några anledningar till varför Paros är ett måste för ditt nästa äventyr.

För det första är Paros känt för sina vackra stränder. Med kristallklart turkost vatten och mjuk sand kommer du att känna dig som om du har kommit till paradiset. Oavsett om du föredrar långa sträckor av öde stränder eller livliga strandklubbar finns det något för alla här.

Förutom sina stränder är Paros rik på kultur och historia. Utforska de charmiga byarna och beundra de traditionella kalkstenshusen med blå dörrar och fönsterluckor. Besök det lokala arkeologiska museet för att upptäcka rester från den antika tiden och lär dig mer om öns spännande förflutna.

Paros har också en levande nattlivsscen som inte lämnar någon besviken. Utforska de smala gränderna i Parikia och Naoussa för att hitta barer, klubbar och restauranger som passar alla smaker. Oavsett om du vill dansa hela natten eller njuta av en avkopplande middag vid havet, kommer Paros att ge dig den perfekta upplevelsen.

Om du älskar äventyr och friluftsliv kommer Paros inte att besvikta. Vindsurfing och kiteboarding är populära aktiviteter här tack vare de konstanta vindarna och den perfekta kustlinjen. Utforska också den vackra landsbygden genom vandring eller cykling och njut av panoramautsikten över det ägaiska havet.

Sist men inte minst är öns mat något du inte får missa. Prova de typiska grekiska rätterna som moussaka, souvlaki och färsk fisk och skaldjur i de lokala tavernorna. Paros är också känd för sina utsökta vitviner och traditionella sötsaker som baklavas.

Sammanfattningsvis är Paros en oslagbar destination för en spännande och avkopplande semester. Med sina vackra stränder, rika kultur, livliga nattliv och spännande utomhusaktiviteter kommer Paros att erbjuda dig minnen för livet. Så packa dina väskor och upptäck denna underbara ö i Grekland!


Pandrossos

spara 36%

   Pandrossos
Apollo

 Grekland
Grekland
Paros
Sol och strand
Dubbelrum
Frukost
2024-05-18
Landvetter
8 dagar
Captain Nicolas

spara 34%

   Captain Nicolas
Apollo

 Grekland
Grekland
Paros
Sol och strand
Enrumslägenhet
Ingen pension
2024-05-18
Landvetter
8 dagar
Pandrossos

spara 23%

   Pandrossos
Apollo

 Grekland
Grekland
Paros
Sol och strand
Dubbelrum
Frukost
2024-06-08
Landvetter
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

What can I save on a last minute holiday to Paros ?

Right now you can save up to 36% on last minute holidays to Paros. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Från vilka flygplatser kan du resa till Paros på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Paros från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Paros : Landvetter från 5071 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Paros på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Paros?

Du kan köpa sista minuten till Paros från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Paros med: Apollo från 5071 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Paros på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE