Sista minuten till Paceco från 4513 SEK

Välj bland 3 sista minuten till Paceco. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Paceco

Varför ska man välja att resa på semester till turistdestinationen Paceco i Italien? Det finns många skäl att utforska denna charmiga stad vid Siciliens kust.

Paceco är beläget i den vackra regionen Trapani och är en idyllisk plats för en avkopplande och solig semester. Dess naturliga skönhet omges av en pittoresk landsbygd, som inkluderar sitt berömda saltpannor och härliga grönskande vingårdar. För naturälskare är detta en fröjd för ögat.

Besökarna kan också njuta av den historiska och kulturella rikedomen hos denna destination. Staden erbjuder charmiga historiska byggnader och arkitektur, inklusive den magnifika kyrkan Matrice och det medeltida tornet Torre di Nubia. Utforska gatorna och de små butikerna och upptäck stadens rika historia.

Matälskare kommer att älska den autentiska sicilianska maten som Paceco har att erbjuda. Smaka på läckerheter såsom pasta alla Norma, arancini och cannoli, tillsammans med utsökta lokala viner. Plocka upp några färska råvaror på stadens marknad och njut av en picknick med utsikt över de vackra omgivningarna.

För strandälskare är Paceco den perfekta destinationen. Dess närhet till de vackra sandstränderna vid Stagnone di Marsala och Lido Marausa gör det till en idealisk plats för sol och bad. Även vattensportentusiaster kommer att hitta något som passar, från kitesurfing till snorkling.

Slutligen är Paceco strategiskt beläget för att utforska andra fascinerande platser i närheten. Gör en dagsutflykt till den historiska staden Trapani och dess vackra hamn eller besök de fantastiska ruinerna vid Segesta. En resa till de spektakulära Eoliska öarna kan också vara en otrolig upplevelse.

Sammanfattningsvis har Paceco allt som en resenär kan önska sig: naturskönhet, historia, kultur, mat och avkoppling vid havet. Besök denna charmiga turistdestination i Italien och skapa minnen för livet.


Relais Antiche Saline


   Relais Antiche Saline
Solfaktor

 Italien
Italien
Paceco, Sicilien
Sol och strand
Rum
Ej specificerat
2024-04-20
Köbenhamn
8 dagar
Relais Antiche Saline


   Relais Antiche Saline
Solfaktor

 Italien
Italien
Paceco, Sicilien
Sol och strand
Rum
Ej specificerat
2024-04-16
Köbenhamn
8 dagar
Relais Antiche Saline


   Relais Antiche Saline
Solfaktor

 Italien
Italien
Paceco, Sicilien
Sol och strand
Dubbelrum
Ej specificerat
2024-04-06
Köbenhamn
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Paceco på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Paceco från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Paceco : Köbenhamn från 4509 SEK och Arlanda från 4775 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Paceco på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Paceco?

Du kan köpa sista minuten till Paceco från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Paceco med: Solfaktor från 4509 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Paceco på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE