Sista minuten till Minori från 5907 SEK

Välj bland 1 sista minuten till Minori. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Minori

Det finns många anledningar till varför du bör välja att resa till Minori för din nästa semester. Beläget i Italien, erbjuder denna turistdestination en perfekt kombination av vacker kustlinje, rik historia och gästvänlig atmosfär som kommer att göra din resa minnesvärd.

För det första, Minori erbjuder fantastisk utsikt över Amalfikusten. Med sina hisnande klippformationer och turkosblått vatten är detta en plats som du bara inte får missa. Ta en promenad längs den pittoreska hamnen och njut av de vackra vyerna.

För det andra är Minori känt för sin rika historia och kultur. Staden har en imponerande romersk villa som har överlevt i århundraden. Utforska de välbevarade ruinerna och lär dig mer om stadens antika arv. Dessutom kan du besöka den magnifika romanska kyrkan Santa Trofimena, som är ett exempel på Minoris religiösa betydelse.

Förutom att erbjuda en fascinerande historia, har Minori också en livlig och gästvänlig atmosfär. Staden är känd för sin gourmetmat och sina lokala specialiteter. Smaka på läckra fisk- och skaldjursrätter, samt de kända citronerna från Amalfikusten som används i många lokala recept. Njut av en avkopplande middag vid havet och känn dig som en äkta italienare.

Minori erbjuder också en mängd olika aktiviteter för sina besökare. Du kan hyra en båt och utforska de omgivande kuststäderna som Amalfi och Positano. Gör en vandring i området och upptäck de vackra vandringslederna som slingrar genom citronträdgårdar och olivlundar. För de som gillar att koppla av kan du njuta av en dag på en av stadens vackra stränder och sola i solstolen medan du njuter av en fantastisk utsikt.

Kort sagt, om du letar efter en destination som kombinerar vacker natur, rik historia, god mat och en varm atmosfär, är Minori det perfekta valet för din nästa semester. Utforska denna underbara stad och skapa minnen för livet.


Hotel Santa Lucia


   Hotel Santa Lucia
Escape Away

 Italien
Italien
Minori, Amalfi Kusten
Sol och strand
Economyrum
Ej specificerat
2024-10-16
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Minori på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Minori från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Minori : Arlanda från 5900 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Minori på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Minori?

Du kan köpa sista minuten till Minori från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Minori med: Escape Away från 5900 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Minori på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE