Sista minuten till Marfa från 5438 SEK

Välj bland 3 sista minuten till Marfa. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Marfa

Talet om en bergig ö mitt i Medelhavet – välkommen till Marfa, det ultimata semestermålet! Beläget på ön Malta, erbjuder Marfa en unik och oförglömlig upplevelse för resenärer i alla åldrar. Här finns otaliga skäl till varför du bör välja Marfa som din nästa resedestination.

Först och främst kan vi inte ignorera Maltas fantastiska klimat. Med över 300 dagar av solskensväder per år, kan du njuta av en semester fylld av strålande sol och varmt väder. Badsäsongen sträcker sig från maj till oktober, så du kan spendera dina dagar på de underbara stränderna i Marfa och koppla av vid det kristallklara Medelhavet.

Marfa är också känd för sin rika historia och kultur. Ta en promenad genom de äldre delarna av staden och upptäck imponerande monument och historiska byggnader. Det finns ett antal museer som berättar om Maltas fascinerande förflutna, inklusive Fort Campbell, som är välbevarat sedan 19-talet och erbjuder en otrolig panoramautsikt över havet.

Om du är en äventyrslysten resenär kommer du inte bli besviken i Marfa. Ön är känd för sina fantastiska natursköna vandringsleder och cykelvägar. Utforska den otämjda naturen, beundra det färggranna blommande landskapet och stanna till för en picknick på någon av de många vackra platser längs vägen. En annan populär aktivitet är båtutflykter där du kan upptäcka otroliga grottor och komma nära det rika marina livet.

För de matälskare som besöker Marfa kan man förvänta sig en explosion av smaker och kulinariska upplevelser. Det maltesiska köket är en härlig blandning av influenser från Italien, Nordafrika och Mellanöstern. Prova traditionella rätter som pastizzi (bladdeg fylld med ricotta eller ärtor), ftira (maltesiskt bröd) och njut av goda viner från Maltas egna vingårdar.

Slutligen har Marfa ett brett utbud av boendealternativ för alla budgetar och smaker. Från moderna hotell vid stranden till charmiga bed and breakfast i stadens hjärta, kommer du definitivt hitta något som passar dig.

Så, vad väntar du på? Boka din nästa resa till Marfa och upplev allt det har att erbjuda. Oavsett om du letar efter avkoppling på stranden eller äventyr i en historisk miljö, kommer Marfa att överträffa dina förväntningar och skapa minnen för livet.


Labranda Riviera Resort and Spa


   Labranda Riviera Resort and Spa
Allinc

 Malta
Malta
Marfa
Sol och strand
Twin/double room - balcony - land view
Frukost
2024-03-05
Arlanda
8 dagar
Labranda Riviera Resort and Spa


   Labranda Riviera Resort and Spa
Allinc

 Malta
Malta
Marfa
Sol och strand
Twin/double room - balcony - land view
Frukost
2024-03-19
Arlanda
8 dagar
Labranda Riviera Resort and Spa


   Labranda Riviera Resort and Spa
Allinc

 Malta
Malta
Marfa
Sol och strand
Dubbelrum - balkong, poolutsikt
Frukost
2024-03-12
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Marfa på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Marfa från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Marfa : Arlanda från 5417 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Marfa på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Marfa?

Du kan köpa sista minuten till Marfa från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Marfa med: Allinc från 5417 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Marfa på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE