Sista minuten till Marathokampos från 5567 SEK

Välj bland 1 sista minuten till Marathokampos. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Marathokampos

Marathokampos, en charmig destination som kommer att ta ditt hjärta med storm. Beläget på östra delen av den vackra grekiska ön Samos, lockar Marathokampos med en kombination av pittoreska byar, bländande stränder och en varm och välkomnande atmosfär.

För det första, Marathokampos är känt för sina fantastiska stränder. Den mest ikoniska av dem alla är Potami Beach med sina naturliga pooler och vattenfall som ger en unik badupplevelse. Här kan du koppla av på den vita sanden, ta ett uppfriskande dopp i det kristallklara vattnet och njuta av den natursköna omgivningen.

För naturälskare är Marathokampos paradiset du letar efter. Den gröna och lummiga omgivningen erbjuder perfekta möjligheter för vandring och utforskning. En av de mest populära rutten leder till byn Votsalakia och belönar dig med en vacker panoramautsikt över öarna. Du kan också upptäcka de naturliga varma källorna vid Kakoperato och ge dig själv en avkopplande spa-upplevelse mitt i naturen.

Marathokampos är också känt för sin gästfrihet och autentiska grekiska charm. Här kan du uppleva den livliga grekiska kulturen genom att besöka traditionella tavernor och smaka på läckra lokala rätter, som moussaka och souvlaki. Att interagera med de lokala invånarna ger en äkta upplevelse av den grekiska vardagen och ger dig möjlighet att lära dig mer om deras traditioner och seder.

För de historie- och kulturintresserade finns det också mycket att utforska i Marathokampos. Besök det antika templet i Hera och lär dig mer om Samos rika historia. Utforska de gamla klostren, som Moni Vronta och Moni Timiou Stavrou, och låt dig fascineras av deras imponerande arkitektur och stillsamhet.

Sammanfattningsvis erbjuder Marathokampos allt du kan önska dig när du reser på semester. Med sin underbara natur, fantastiska stränder, gästfrihet och rika kultur kommer denna grekiska pärla att bli en oförglömlig destination för ditt nästa äventyr. Så packa dina väskor och ge dig av till Marathokampos för en resa som du kommer att minnas för alltid.


Golden Sand Hotel


   Golden Sand Hotel
Escape Away

 Grekland
Grekland
Marathokampos, Samos
Sol och strand
Studio
Ingen pension
2024-10-11
Köbenhamn
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Marathokampos på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Marathokampos från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Marathokampos : Köbenhamn från 5560 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Marathokampos på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Marathokampos?

Du kan köpa sista minuten till Marathokampos från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Marathokampos med: Escape Away från 5560 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Marathokampos på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE