Sista minuten till Kotor från 5164 SEK

Välj bland 1 sista minuten till Kotor. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Kotor

Kotor, beläget i den vackra Balkanregionen Montenegro, är en perfekt plats att besöka för din nästa semester. Denna charmerande turistdestination, som är omgiven av mäktiga berg och en kristallklar havsvik, erbjuder en unik upplevelse för alla resenärer.

En av de främsta anledningarna att besöka Kotor är dess rika historia och kultur. Den gamla staden, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, är en tidskapsel som tar dig tillbaka till medeltiden. Utforska de smala kullerstensgatorna, beundra de vackra byggnaderna och besök Kotor-katedralen för en oförglömlig resa genom historien.

Om du älskar äventyr och natur har Kotor också mycket att erbjuda. Klättra upp på Kotor-borgen för att avnjuta en otrolig panoramautsikt över staden och det omgivande landskapet. Du kan också ta en båttur längs Kotorbukten, som är en av Europas vackraste fjordar och omges av majestätiska bergstoppar. Missa inte heller att besöka nationalparken Lovćen, där du kan vandra genom fantastiska bergslandskap och upptäcka den berömda Njegoš-mausoleet.

För matälskare finns det gott om lokala restauranger och kaféer som erbjuder traditionella montenegrinska rätter. Prova den välsmakande osten och prosciutton som regionen är känd för, och tvätta ner det med ett glas lokalproducerat vin. Att prova den rika lokala matkulturen är ett måste under din vistelse i Kotor.

Slutligen, om du letar efter en avkopplande semester kan du besöka någon av Kotorbuktens vackra stränder. Med kristallklart vatten och fantastisk utsikt kan du njuta av sol och bad i en pittoresk miljö. Ta tillfället i akt och koppla av på en solstol med en spännande bok eller prova på olika vattensporter som kajakpaddling eller snorkling.

Kotor är en ovärderlig pärla i Montenegro som erbjuder något för alla resenärer. Oavsett om du är intresserad av historia, äventyr eller bara vill koppla av i vacker miljö, kommer Kotor att förtrolla dig med sin charm och skönhet. Så packa dina väskor, utforska och njut av allt som denna fantastiska stad har att erbjuda!


Apartments Lazarevic


   Apartments Lazarevic
Solfaktor

 Montenegro
Montenegro
Kotor
Sol och strand
Lägenhet
Ingen pension
2024-05-18
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Kotor på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Kotor från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Kotor : Köbenhamn från 4541 SEK och Arlanda från 5164 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Kotor på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Kotor?

Du kan köpa sista minuten till Kotor från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Kotor med: Solfaktor från 4541 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Kotor på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE