Sista minuten till Dahab från 6667 SEK

Välj bland 1 sista minuten till Dahab. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Dahab

Dahab är definitivt en av de mest fascinerande turistdestinationerna i Egypten. Det här lilla strandparadiset erbjuder allt en resenär kan önska sig - solsken året runt, orörd natur och en unik atmosfär.

För det första är Dahabs stränder helt fantastiska. Det otroligt klara och turkosblåa vattnet gör det till en frestande plats för både avkoppling och vattensporter. Här kan du prova på en mängd olika aktiviteter som snorkling, dykning, surfning och kitesurfing. Den berömda snorklingsplatsen Blue Hole är ett måste för alla äventyrslystna resenärer.

Dahab är också ett perfekt resmål för naturälskare. Staden ligger vid foten av den majestätiska Sinai-bergen och erbjuder fantastiska vyer och vandringsmöjligheter. En populär aktivitet är att bestiga berget Sinais topp på natten för att se soluppgången över öknen - en upplevelse som inte bör missas!

Förutom de naturliga sevärdheterna har Dahab också en unik kultur. Staden lockar till sig ett internationellt klientel, vilket har skapat en eklektisk mix av restauranger, kaféer och butiker med en kosmopolitisk atmosfär. Här kan du smaka på läckerheter från olika kök runt om i världen eller prova traditionella egyptiska rätter.

Dessutom är Dahab känt för sitt välkomnande och vänliga folk. Invånarna är kända för sin gästfrihet och resenärer kommer omedelbart att känna sig som hemma. Det är en plats där du kan koppla av, umgås med lokalbefolkningen och få en autentisk inblick i det egyptiska livet.

Så om du vill ha en semester fylld med sol, äventyr och kulturella upplevelser, är Dahab det perfekta resmålet för dig. Det är en plats som inte bara kommer att ge dig minnen för livet, utan också en plats där du kan återvända gång på gång och alltid ha en fantastisk tid!


Tropitel Dahab Oasis Hotel


   Tropitel Dahab Oasis Hotel
Solfaktor

 Egypten
Egypten
Dahab
Sol och strand
Dubbelrum (utsikt mot trädgård)
Halvpension
2024-03-15
Köbenhamn
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Dahab på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Dahab från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Dahab : Köbenhamn från 6659 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Dahab på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Dahab?

Du kan köpa sista minuten till Dahab från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Dahab med: Solfaktor från 6659 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Dahab på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE