Sista minuten till Batalha från 5599 SEK

Välj bland 2 sista minuten till Batalha. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Batalha

Batalha är en fantastisk turistdestination som inte får missas under din nästa semesterresa. Denna charmiga stad, belägen i centrala Portugal, erbjuder en unik kombination av historia, kultur och natursköna platser som kommer att fascinera varje besökare.

En av huvudattraktionerna i Batalha är det imponerande Batalha-klostret, ett välkänt UNESCO-världsarv. Klostret, som grundades år 1386, är ett mästerverk av gotisk arkitektur och hyllar segern i slaget vid Aljubarrota. Dess fantastiska interiör inkluderar vackra valv, intrikata skulpturer och en imponerande rosettfönster. Besökare kan även utforska Kapellerna av Sankt Johannes Döparen och Emanuel, vilka är en del av klostret och hyser eleganta gravmonument.

För dig som är naturälskare erbjuder Batalha också möjligheten att upptäcka enastående landskap. I närheten av staden finner du Serra de Aire e Candeeiros naturpark, en perfekt plats för vandring och utflykter. Parken har fascinerande grottor, släta klippor och en rik flora och fauna som kommer att ge dig en minnesvärd upplevelse.

Batalha är också känt för sin traditionella konst och hantverk. Ta en promenad genom stadens gator och smaka på de läckra lokala rätterna som erbjuds på de mysiga restaurangerna och kaféerna. Missa inte heller att besöka stadens marknad och upptäcka handgjorda produkter som keramik, textilier och konstverk som du kan ta med dig som souvenir.

Slutligen bör du veta att Batalha har ett strategiskt läge som gör det enkelt att utforska andra intressanta platser i regionen. Besök den livliga staden Leiria, belägen bara några kilometer från Batalha, och upptäck dess historiska slott och pittoreska stadskärna. En kort biltur bort ligger även den vackra staden Fátima, känt för sina religiösa och andliga platser.

Tveka inte att inkludera Batalha i din nästa resplan. Denna underbara destination har allt du behöver för en minnesvärd semester, med sin rika historia, natursköna platser och unika kulturella uttryck.


Lis Batalha Mestre Afonso Domingues


   Lis Batalha Mestre Afonso Domingues
Escape Away

 Portugal
Portugal
Batalha
Sol och strand
Dubbelrum
Ej specificerat
2024-06-04
Köbenhamn
8 dagar
Lis Batalha Mestre Afonso Domingues


   Lis Batalha Mestre Afonso Domingues
Escape Away

 Portugal
Portugal
Batalha
Sol och strand
Dubbelrum
Ej specificerat
2024-04-10
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Batalha på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Batalha från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Batalha : Arlanda från 5909 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Batalha på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Batalha?

Du kan köpa sista minuten till Batalha från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Batalha med: Escape Away från 5909 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Batalha på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE