Sista minuten till Arkassa från 7243 SEK

Välj bland 2 sista minuten till Arkassa. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Arkassa

Välkommen till Arkassa! Denna pittoreska turistdestination i Grekland är absolut ett resmål som är värt att besöka på semestern. Här kommer vi att upptäcka varför du bör resa hit och vilken fantastisk upplevelse som väntar dig.

Arkassa är beläget på den pittoreska ön Karpathos och erbjuder en perfekt blandning av bländande stränder, rik historia och genuin grekisk gästfrihet. Med sitt behagliga medelhavsklimat kan du njuta av soliga dagar och behagliga temperaturer större delen av året.

Den huvudsakliga anledningen till att du bör resa till Arkassa är för dess fantastiska stränder. Det finns ett brett utbud av underbara stränder att välja mellan, inklusive små vikar med kristallklart vatten. Solbad och simma i det kristallklara vattnet kommer definitivt att ge dig en avkopplande och oförglömlig upplevelse.

För de som älskar vattenaktiviteter finns det gott om möjligheter för snorkling, dykning och vindsurfing. Dessa aktiviteter ger dig chansen att utforska det marina livet och de vidunderliga korallreven som omger ön.

För de historiaentusiaster finns det också mycket att se och utforska i Arkassa. Staden har en rik historia och här kan du besöka ruiner och antika platser som berättar historien om Karpathos. En speciell plats att besöka är den antika akropolen, en imponerande fornborg som erbjuder en otrolig utsikt över omgivningarna.

När det gäller mat och dryck kan du se fram emot en ljuvlig smakupplevelse. Arkassa har ett stort utbud av traditionella grekiska tavernor och restauranger där du kan njuta av lokala delikatesser och färskt fångad fisk. Kom ihåg att smaka på äkta grekisk fetaost och moussaka, det kommer att bli en kulinarisk njutning för dig.

Slutligen är det även värt att nämna att Arkassa är en prisvärd destination för turister. Du kan hitta överkomliga boenden och matställen som gör att du kan njuta av din semester utan att spräcka budgeten.

Sammanfattningsvis erbjuder Arkassa en perfekt kombination av vackra stränder, rik historia och god mat. Denna grekiska pärla har allt som behövs för en minnesvärd och avkopplande semester. Så packa dina väskor och ge dig av till Arkassa – du kommer inte att bli besviken!


Arkasa Bay


   Arkasa Bay
Airtours

 Grekland
Grekland
Arkassa, Karpathos
Sol och strand
Ingen pension
2024-08-19
Arlanda
8 dagar
Aparthotel Arkasa Bay


   Aparthotel Arkasa Bay
Sunweb

 Grekland
Grekland
Arkassa, Karpathos
Sol och strand
Ingen pension
2024-08-19
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Arkassa på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Arkassa från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Arkassa : Arlanda från 7243 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Arkassa på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Arkassa?

Du kan köpa sista minuten till Arkassa från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Arkassa med: Sunweb från 7243 SEK och Airtours från 7243 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Arkassa på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE