Sista minuten till Anacapri från 5817 SEK

Välj bland 2 sista minuten till Anacapri. Jämför de bästa erbjudandena på paketresor från de största resebyråerna. Hitta din nästa semester här.

Res på en billig semester till Anacapri

Anacapri är en pärla på den vackra italienska ön Capri och är en destination du borde överväga för din nästa semester. Här finns en mångfald av anledningar till varför Anacapri är en idealisk plats att utforska och njuta av.

För det första erbjuder Anacapri en fantastisk naturlig skönhet. Med sitt läge uppe på en höjd, ovanför Capri-staden, erbjuder denna charmiga destination en otrolig utsikt över Medelhavet och omgivande kustlandskap. Här kan du njuta av en underbar solnedgång eller en avkopplande picknick i en av de fantastiska trädgårdarna.

En annan anledning till att besöka Anacapri är de unika sevärdheterna och historiska platserna som staden har att erbjuda. Ett måste är att besöka Villa San Michele, som var hem för den svenske författaren och läkaren Axel Munthe. Villan har en vacker trädgård och en magnifik utsikt över ön och havet. Du kan också besöka kyrkan Santa Sofia, som anses vara den äldsta kyrkan på Capri.

Matälskare kommer också att älska Anacapri, då staden erbjuder ett brett utbud av lokala delikatesser. Du kan smaka på autentiska italienska rätter som till exempel caprese-sallad, mozzarella di bufala och limoncello, en läskande citronlikör som är mycket populär på ön. Missa inte chansen att prova dessa läckerheter när du besöker Anacapri.

För de äventyrligt lagda resenärerna finns det också möjlighet att utforska den berömda Grotta Azzurra (Den blå grottan) från Anacapri. Med båt kan du åka in i grottan, där vattenkaskader reflekterar solens strålar och skapar en blåaktig glöd. Det är verkligen en unik och förtrollande upplevelse som du inte får missa.

Slutligen är Anacapri känt för sin avkopplande atmosfär och genuina italienska charm. Här kan du ta långa promenader längs de pittoreska gatorna, handla traditionella hantverk och njuta av en lugn och stressfri miljö. Med sitt varma och välkomnande klimat är Anacapri den perfekta platsen att koppla av och ladda batterierna.

Sammanfattningsvis är Anacapri definitivt en destination som du bör överväga för din nästa resa. Med sin naturliga skönhet, historiska sevärdheter, utsökt mat och avkopplande atmosfär, kommer denna italienska pärla att erbjuda dig en minnesvärd och fantastisk upplevelse. Så packa dina väskor och ge dig av till Anacapri för en oförglömlig semester!


Hotel Biancamaria


   Hotel Biancamaria
Escape Away

 Italien
Italien
Anacapri, Capri
Sol och strand
Dubbelrum (havsutsikt)
Ej specificerat
2024-10-01
Köbenhamn
8 dagar
Hotel Biancamaria


   Hotel Biancamaria
Escape Away

 Italien
Italien
Anacapri, Capri
Sol och strand
Dubbelrum (havsutsikt)
Ej specificerat
2024-10-01
Arlanda
8 dagar
Alla priser i SEK. Sista minuten flyg priser är per person exkl. möjligen avgifter för måltider och bagage. Sista minuten paketpriser är per person baserat på 2 personer delade boende i dubbelrum / lägenhet. Deklarerad hotell från priserna är för 2 personer per natt.

Vilken typ av semester ska du på?

Vem vill du resa med?

Vilket land vill du resa till?

Vart vill du gå ?

Var ska du resa ifrån?

Hur ska du resa?

Hur många stjärnor ska din semester ha?

Vilka måltider ska du ha?

Vanliga frågor

Från vilka flygplatser kan du resa till Anacapri på en sista minuten resa?

Du kan hitta sista minuten till Anacapri från flera flygplatser. Just nu är de mest populära flygplatserna att boka sista minuten till Anacapri : Köbenhamn från 5817 SEK och Arlanda från 5895 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Anacapri på lastminutecharter.eu

Vilka resebyråer säljer sista minuten till Anacapri?

Du kan köpa sista minuten till Anacapri från flera resebyråer. Just nu kan du t.ex. boka sista minuten till Anacapri med: Escape Away från 5817 SEK. Du hittar alla bra erbjudanden för Anacapri på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE