Vi fant ingen reiser for deg

Å nei – vi fant ingen restplasser for deg!

Men ikke bekymre deg, det er mange andre reiser for deg.

Prøv å søke på nytt - eller velg blant de mange alternativene nedenfor.
Her finner du enkelt linker til reiser fra f.eks. de enkelte reisebyråene, hver avgangsflyplass og til bestemte land.

Vi er sikre på at du finner et godt tilbud på en reise. Vi håper du finner det du leter etter og får en fantastisk ferie.

Reis på en billig ferie til Montenegro


Du burde reise på ferie til Montenegro fordi det er et land som kombinerer det beste av det europeiske landet. Det er en fantastisk blanding av landskap, og det tilbyr alt fra frodige åser og små landsbyer til gamle byer og luksuriøs havner. Montenegro har også en rekke gastronomiske opplevelser, guidet tur til et stort spekter av attraksjoner og en flott blanding av moderne hoteller og private hus til leie. Naturen er også storslått, og inkluderer dramatiske fjell, fantastiske skoger, blå vann og små strandbuer.

Reis på en billig ferie til Montenegro

Ofte stilte spørsmål - lastminutecharter.eu

Hvilke feriedestinasjoner kan jeg kjøpe restplasser til i Montenegro?

Du kan finne restplasser til mange feriedestinasjoner i Montenegro. Akkurat nå er de mest populære feriedestinasjonene med restplasser i Montenegro : Sutomore fra 5076 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Montenegro på lastminutecharter.eu

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Montenegro på restplasser?

Du kan finne restplasser til Montenegro fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille restplasser til Montenegro : Gardermoen fra 5076 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Montenegro på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger restplasser til Montenegro?

Du kan kjøpe restplasser til Montenegro fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill restplasser til Montenegro med: Solfaktor fra 5076 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Montenegro på lastminutecharter.eu

Hvordan er ferieværet i Montenegro ?

Montenegro har et fantastisk klima året rundt, noe som gjør det til et perfekt reisemål uansett hvilken tid på året du planlegger ferien.

Om sommeren kan du forvente varme og solfylte dager i Montenegro. Temperaturene kan nå opp mot 30 grader Celsius, og det er en herlig bris som kommer fra Adriaterhavet som holder deg avkjølt. Du kan nyte de vakre strendene og det klare blå vannet, og solbade eller prøve ulike vannaktiviteter som snorkling, dykking eller båtturer. sommermånedene er ideelle for de som liker å oppleve livlige strandklubber og et pulserende natteliv.

Høsten i Montenegro er mild og behagelig. Temperaturene ligger vanligvis mellom 20 og 25 grader Celsius, og ligger perfekt til å utforske det vakre landskapet og naturen i landet. Det er den ideelle tiden å dra på fjellturer og oppdage nasjonalparkene som Durmitor og Biogradska Gora, som er fargerike og pittoreske på denne tiden av året. Du kan også besøke de sjarmerende kystbyene uten å måtte håndtere de store menneskemengdene.

Vinteren i Montenegro er mild, spesielt langs kysten. Temperaturene ligger vanligvis mellom 10 og 15 grader Celsius, noe som gjør det mulig å nyte en spasertur langs promenaden og utforske de historiske byene som Kotor og Budva uten å bli for kald. Hvis du er en vintersportsentusiast, er fjellene i nord det perfekte stedet å stå på ski, snowboard eller prøve andre vinteraktiviteter.

Våren i Montenegro gir deg en fantastisk fargepalett med blomstrende trær og vakre blomsterenger. Temperaturene klatrer gradvis fra 15 til 20 grader Celsius, og du kan nyte solfylte dager og behagelige temperaturer. Dette er den ideelle tiden å oppdage kystbyene og nyte de stille strendene før sommerturistene strømmer til.

Uansett hvilken tid på året du besøker Montenegro, er landet velsignet med et variert klima som passer til alle reisendes preferanser. Fra solrike sommerdager til fargerike høstoaser, milde vintre og blomstrende vårdager - Montenegro vil sørge for at du får en uforglemmelig ferie-opplevelse.

Hva er de 5 mest populære turistmålene i Montenegro?

5 mest besøkte turistdestinasjoner i Montenegro og hvorfor du bør besøke dem

Montenegro er et lite, men fascinerende land på Balkan-halvøya. Det er en perle av naturlig skjønnhet og kulturelt mangfold. Her er de fem mest besøkte turistdestinasjonene i Montenegro og hvorfor du bør besøke dem:

1. Kotor: Kotor er en liten middelalderby omgitt av majestetiske fjell og det blå Adriaterhavet. Byen er kjent for sin unike arkitektur og godt bevarte gamleby. Utforsk de smale brosteinsgatene, besøk den imponerende Kotor-katedralen og nyt en fantastisk utsikt fra Kotor-festningen på toppen av fjellet. Kotor er også et flott utgangspunkt for å utforske de vakre Kotor-bukten og de omkringliggende øyene.

2. Budva: Budva er Montenegros mest populære turiststed og et levende feriested. Byen tiltrekker seg besøkende med sine vakre strender, livlige natteliv og historiske arv. Ta en spasertur gjennom de smale gatene i gamlebyen, slapp av på en av sandstrendene eller opplev den pulserende atmosfæren på Budvas travle promenade. Med et bredt utvalg av restauranter, barer og klubber, er Budva et perfekt sted for de som ønsker å kombinere avslapning og fest.

3. Durmitor nasjonalpark: Durmitor nasjonalpark er et paradis for naturelskere. Denne UNESCO-listede nasjonalparken byr på spektakulære fjelltopper, dype juv og krystallklare innsjøer. Utforsk den fantastiske Tara-slotten, kjent som Europas dypeste juv, eller gå på en av de mange fotturene i nasjonalparken. Uansett om du er en erfaren fjellklatrer eller bare ønsker å nyte naturen, vil Durmitor nasjonalpark gi deg uforglemmelige opplevelser.

4. Sveti Stefan: Sveti Stefan er en av Montenegros mest ikoniske landemerker og en eksklusiv ferieby. Denne pittoreske øya ligger på Adriaterhavskysten og er kjent for sin luksuriøse hotellresort og vakre strender. Selv om øya er lukket for besøkende som ikke bor på hotellet, kan du fortsatt nyte den fantastiske panoramautsikten fra kysten. Sveti Stefan er et ideelt reisemål for romantiske par og de som ønsker luksus og avslapning.

5. Skadar-sjøen: Skadar-sjøen er den største innsjøen på Balkan-halvøya og et paradis for fuglekikkere og naturfotografer. Denne innsjøen er kjent for sitt varierte dyreliv og vakre landskap. Ta en båttur på sjøen og oppdag de skjulte øyene, besøk de gamle fiskerlandsbyene langs kysten eller bare nyt freden og roen i det omkringliggende naturlandskapet. Skadar-sjøen er et flott reisemål for de som søker naturopplevelser og avslapning.

Montenegro har mye å tilby for enhver smak. Enten du er interessert i historie, kultur, natur eller strandliv - dette vakre landet vil definitivt ikke skuffe deg. Utforsk de mest besøkte turistdestinasjonene og la deg imponere av alt det Montenegro har å by på. Lykke til med reisen din!

Hva er de 5 mest populære matrettene du må smake i Montenegro ?

Montenegro er et land som ikke bare er kjent for sin fantastiske skjønnhet, men også for sin deilige mat. Her er fem av de mest populære matrettene du må prøve når du besøker dette vakre landet.

1. Cevapi: Cevapi er en av Montenegros mest kjente retter. Dette er små, grillede pølser laget av en blanding av kjøttdeig (vanligvis en blanding av lam og storfekjøtt) og forskjellige krydder. Cevapi serveres vanligvis i en brødpose og serveres med løk og kajmak, en type kremet ost. Det er en enkel, men velsmakende rett som er elsket av både lokalbefolkningen og besøkende.

2. Njeguski pršut: Hvis du er en kjøttelsker, bør du absolutt prøve njeguski pršut. Dette er en type speket skinke som kommer fra byen Njegusi i Montenegro. Skinke blir tørket og røkt i flere måneder, noe som gir den en unik og deilig smak. Den serveres vanligvis sammen med lokale oster, oliven og nybakt brød. En uforglemmelig smaksopplevelse!

3. Riblja čorba: Montenegro er omgitt av hav, så det er ikke overraskende at fisk blir mye brukt i matlagingen deres. Riblja čorba er en tradisjonell fiskesuppe som er spesielt populær langs kysten. Den er laget av forskjellige typer fisk, som torsk, løstetunge og blåskjell, samt grønnsaker og krydder. Suppen er fyldig og smakfull, og er den perfekte måten å smake på Montenegros maritime kulinariske arv.

4. Kačamak: Kačamak er en tradisjonell maisrett som er elsket i Montenegro. Den er laget ved å blande maisstøv og poteter til en kremet pure. Kačamak serveres vanligvis sammen med ferskt ost og surmelk, og noen ganger også med røkt kjøtt eller pølser. Det er en solid og tilfredsstillende rett, spesielt populær på kalde vinterdager.

5. Priganice: Hvis du har en søt tann, bør du prøve priganice når du er i Montenegro. Dette er en slags gjæret deigboller, som blir fritert til de blir gyllenbrune. De kan serveres med syltetøy, honning eller sjokoladesaus på toppen. Priganice er vanligvis spist til frokost eller som en liten godbit i løpet av dagen. Det er en enkel, men deilig søtsak som alle vil elske.

Montenegro har mye å tilby når det gjelder matopplevelser. Enten du foretrekker kjøtt, fisk eller søte delikatesser, vil du garantert finne noe som frister. Utforsk den kulinariske verdenen i Montenegro og la deg forføre av de unike smakene!

A LIETO INTERNATIONAL SITE