Restplasser til Mexico fra 6193 NOK. Spare til 41%

Velg mellom 4 restplasser til Mexico. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.

Reis på en billig ferie til Mexico

Mexico er et fantastisk reisemål. Det har et stort utvalg av spennende aktiviteter og attraksjoner som passer for hele familien. Mange velger å dra til Mexico for å koble av, slappe av og samtidig oppleve den herlige kulturen og ikke minst den fargerike arkitekturen. Her kan du nyte lange og varme dager på stranda, utforske fasinerende jungler, bade i naturskjønne sjøer og kose deg med den meksikanske maten. Det er også mange steder spesielt egnet for dykking, surfing og golf. Med sine fine strender og spennende severdigheter, er Mexico et paradis for de som drømmer om å reise, oppdage og dra på eventyr.


Flybillett tur/retur


Flybillett tur/retur
TUI

 Mexico
Mexico
Cancun, Yucatan
Sol og strand
14-03-2024
Gardermoen
15 Dager
Residence Inn Cancun

Spare 41%

   Residence Inn Cancun
TUI

 Mexico
Mexico
Cancun, Yucatan
Sol og strand
Hotel
Frokost
14-03-2024
Gardermoen
15 Dager
Riu Lupita

Spare 32%

   Riu Lupita
TUI

 Mexico
Mexico
Playa del Carmen, Yucatan
Sol og strand
Hotel
All Inclusive
14-03-2024
Gardermoen
15 Dager
Bahia Principe Grand Coba

Spare 35%

   Bahia Principe Grand Coba
TUI

 Mexico
Mexico
Akumal
Sol og strand
Hotel
All Inclusive
14-03-2024
Gardermoen
15 Dager
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Restplasser til Mexico. Hvor vil du gå ?

Hva slags ferie skal du på?

Hvem vil du reise med?

Hvilket land vil du reise til?

Hvor vil du gå ?

Hvor skal du reise fra?

Hvordan vil du reise?

Hvor mange stjerner bør ferien ha?

Hvilke måltider bør du ha?

Ofte stilte spørsmål

Hvilke feriedestinasjoner kan jeg kjøpe restplasser til i Mexico?

Du kan finne restplasser til mange feriedestinasjoner i Mexico. Akkurat nå er de mest populære feriedestinasjonene med restplasser i Mexico : Cancun fra 6193 NOK, Playa del Carmen fra 20679 NOK og Akumal fra 21105 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Mexico på lastminutecharter.eu

Hva kan jeg spare på restplasser til Mexico?

Akkurat nå kan du spare opptil 41 % på restplasser til Mexico. Spare f.eks. på restplasser til disse populære feriedestinasjonene i Mexico : Cancun spare til 41 %, Akumal spare til 35 % og Playa del Carmen spare til 32 %. Du finner alle de gode tilbudene for Mexico på lastminutecharter.eu

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Mexico på restplasser?

Du kan finne restplasser til Mexico fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille restplasser til Mexico : Gardermoen fra 6193 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Mexico på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger restplasser til Mexico?

Du kan kjøpe restplasser til Mexico fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill restplasser til Mexico med: TUI fra 6193 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Mexico på lastminutecharter.eu

Hvordan er ferieværet i Mexico ?

Når det kommer til været i Mexico, er det virkelig en destinasjon som kan tilby sol og varme året rundt. Uansett hvilken tid på året du bestemmer deg for å besøke dette herlige landet, kan du forvente å nyte varme temperaturer og behagelig klima.

Vintermånedene (desember til februar) er generelt sett svært milde i Mexico. Temperaturene ligger vanligvis på rundt 25 grader Celsius, perfekt for de som ønsker å unnslippe den kjølige vinteren hjemme. I kystområdene kan du også nyte behagelige vanntemperaturer, som gjør det ideelt for soling og bading.

Når mars og april kommer, begynner temperaturene å stige gradvis, og det kan bli ganske varmt på enkelte steder, spesielt i ørkenområdene i nord. Dette er også den perfekte tiden for å utforske Mexicos mange strender og nyte de fantastiske solnedgangene.

Sommermånedene (mai til september) er de varmeste i Mexico, med temperaturer som kan nå opp mot 30-35 grader Celsius. I denne perioden er også regntiden, spesielt i de tropiske kystområdene. Regnskurer er vanligvis korte og intense, og det er ikke uvanlig å oppleve solskinn selv etter en regnbyge.

Høstmånedene (oktober og november) byr på behagelige temperaturer og mindre nedbør. Dette er den perfekte tiden å besøke historiske steder som eksempelvis Maya-ruinene i Yucatán eller utkikkspunktene i Mexico City, som tilbyr fantastisk utsikt over vulkanene rundt.

Uansett hvilken tid på året du velger å besøke Mexico, er det viktig å være forberedt på de ulike klimatiske forholdene som kan variere fra region til region. Ta med solkrem, lett sommertøy og en solhatt eller parasoll for å beskytte deg mot solen. Det er virkelig et land som vil glede deg med sin fantastiske vær året rundt!

Hva er de 5 mest populære turistmålene i Mexico?

Besøk de fem mest populære turistdestinasjonene i Mexico og oppdag hvorfor du burde besøke dem!

1. Cancun: Cancun er en eksotisk destinasjon som tilbyr fantastiske strender, det krystallklare, turkise vannet i Karibien, og et pulserende natteliv. Du kan også besøke de historiske Maya-ruinene like i nærheten, som for eksempel Chichen Itza. Cancun er et paradis for strandelskere og festglade reisende.

2. Mexico City: Som landets hovedstad har Mexico City mye å tilby. Byen er kjent for sin rike historie, fantastisk mat, flotte museer og arkitektur. Ta deg tid til å besøke de berømte landemerkene, som for eksempel Zocalo-plassen, Frida Kahlo-museet og den majestetiske Metropolitan Cathedral. Mexico City er en blanding av gamle og moderne kulturer som vil garantert imponere deg!

3. Playa del Carmen: Beliggende på den vakre Maya Riviera, er Playa del Carmen en populær destinasjon for både familier og festglade reisende. Byen er kjent for sine flotte strender, berømte Quinta Avenida og det klare vannet som gjør det til et utmerket sted for snorkling og dykking. Med sitt avslappende atmosfære og en mengde utendørsaktiviteter, er Playa del Carmen et must for alle som ønsker å oppleve Mexicos karibiske kystlinje.

4. Tulum: Tulum er et paradis for de som søker fred og ro. Med sine hvite sandstrender, det turkise vannet i Det karibiske hav og de fantastiske Mayaruinene rett ved stranden, har Tulum en magisk aura. Utover ruinene kan du også utforske de utallige cenotene (undersjøiske grotter), og til og med svømme med skilpadder ved Akumal-bukten. Tulum er det perfekte stedet for å koble av og nyte naturens skjønnhet.

5. Guadalajara: Sett i Jalisco-regionen, er Guadalajara kjent som hjemmet til mariachimusikken, tequila og charro-tradisjoner. Byen har en levende kultur og arkitektur, med koloniale bygninger, vakre kirker og kunstneriske monumenter. Du bør også oppleve det pulserende folkelivet ved byens viktigste torg, Plaza de los Mariachis. Guadalajara er et fantastisk reisemål for de som ønsker å utforske den unike meksikanske kulturen.

Uansett hvilken destinasjon du velger i Mexico, vil du bli overveldet av landets naturlige skjønnhet, rike historie og gjestfrihet. Utforsk hver unike by og opplev forskjellene i kultur og tradisjoner. Mexico venter på deg!

Hva er de 5 mest populære matrettene du må smake i Mexico ?

Mexico regnes som en matelskeres paradis, med et utall spennende og smakfulle retter å prøve. Her er de fem mest populære matrettene du bør smake på når du besøker dette fantastiske landet.

1. Tacoer: Tacos er utvilsomt en av de mest populære og kjente matrettene i Mexico. Disse deilige tortillaene fylt med forskjellige ingredienser, som kjøtt, fisk, sjømat eller grønnsaker, er en smakseksplosjon i munnen. De kan serveres med forskjellige sauser og garnityr, som guacamole, salsa eller rømme. Ikke glem å prøve de autentiske mexicanske tacosene når du er her!

2. Enchiladas: Enchiladaer er en annen klassiker i det meksikanske kjøkkenet. De er rullet opp tortillaer som er fylt med kjøtt, kylling eller ost, og deretter toppet med saus og gratinert i ovnen. Resultatet er en smakfull og deilig rett som er en favoritt blant både lokale og besøkende. Prøv gjerne forskjellige typer sauser, som den røde salsaen eller den grønne salsaen, for å gi en ekstra smak til enchiladaene.

3. Guacamole: Guacamole er en av de mest populære meksikanske sausene, laget av most avokado, limejuice, tomater, løk og krydder. Den er en perfekt følgesvenn til tacoer, nachos eller andre meksikanske retter. Den friske og kremete smaken av guacamole vil definitivt forbedre din matopplevelse i Mexico.

4. Pozole: Pozole er en tradisjonell meksikansk suppe som er laget av mais, kjøtt (vanligvis svinekjøtt) og krydder. Denne deilige og mettende retten er ofte serveres med garnityr som hakket løk, lime, oregano og avokado. Det er spesielt populært å spise pozole på helligdager og spesielle anledninger. Ikke gå glipp av muligheten til å prøve denne autentiske meksikanske delikatessen.

5. Chiles en Nogada: Chiles en Nogada er en annen tradisjonell meksikansk rett som er veldig populær, spesielt under festligheter som feires i september. Den består av en grillet poblano chili som er fylt med en deilig blanding av kjøtt, frukt, nøtter og krydder, og deretter toppet med en kremet valnøttsaus og granateplefrø. Denne retten er ikke bare velsmakende, men den har også de meksikanske nasjonalfargene (grønt, hvitt og rødt), noe som gjør den ekstra spesiell.

Når du er i Mexico, bør du definitivt prøve disse fem populære matrettene for å få en smak av det autentiske meksikanske kjøkkenet. Bon appétit!

A LIETO INTERNATIONAL SITE