GÅ IKKE GLIPP AV ET GODT REISETILBUD!  ABONNER PÅ NYHETSBREV ELLER SOSIALE MEDIER
annonse

Vi fant ingen reiser for deg

Å nei – vi fant ingen restplasser for deg!

Men ikke bekymre deg, det er mange andre reiser for deg.

Prøv å søke på nytt - eller velg blant de mange alternativene nedenfor.
Her finner du enkelt linker til reiser fra f.eks. de enkelte reisebyråene, hver avgangsflyplass og til bestemte land.

Vi er sikre på at du finner et godt tilbud på en reise. Vi håper du finner det du leter etter og får en fantastisk ferie.

Hva slags ferie skal du på?

Hvem vil du reise med?

Hvilket land vil du reise til?

Hvor vil du gå ?

Hvor skal du reise fra?

Hvordan vil du reise?

Hvor mange stjerner bør ferien ha?

Hvilke måltider bør du ha?

Reis på en billig ferie til Aruba

Reis på en billig ferie til Aruba

Det er mange gode grunner til å reise på ferie til det fantastiske landet Aruba. Dette caribiske paradiset tilbyr en opplevelse fylt med varme solstråler, hvite sandstrender og turkisblått hav.

Aruba er kjent for sitt behagelige klima året rundt, med en gjennomsnittlig temperatur på 28 °C. Dette betyr at du kan nyte solen og strandlivet i Aruba uansett når du reiser på ferie. Øya er også velsignet med en konstant og behagelig bris som gjør varmen mer behagelig.

Aruba er hjemmet til noen av de vakreste strendene i verden. Fra den berømte Eagle Beach, med sin myke sand og krystallklare vann, til Baby Beach, som er perfekt for familier med barn, vil du bli bortskjemt med valgmuligheter. Strandlivet her er virkelig uforglemmelig.

I tillegg til å slappe av på stranden, har Aruba mye mer å by på. Utforsk det fantastiske dyrelivet under vann ved å snorkle eller dykke blant korallrev og tropiske fisker. Du kan også prøve deg på adrenalinpumpende vannsportaktiviteter som kitesurfing eller vindsurfing.

Aruba har også en unik kultur og historie som er verdt å utforske. Besøk hovedstaden Oranjestad, hvor du kan oppleve den nederlandske arkitekturen blandet med karibiske farger og stemning. Ta en tur til Arikok nasjonalpark, hvor du kan vandre blant vakre ørkenlandskap og oppdage naturlige skatter som grotter og fossefall.

Maten på Aruba er en annen grunn til å besøke dette fantastiske reisemålet. Øya er kjent for sin varierte matkultur, med innflytelse fra både det karibiske og det nederlandske kjøkkenet. Prøv lokale retter som keshi yena, en deilig kasserolle med fylt ost, eller fersk sjømat og grillede spesialiteter.

Aruba er også kjent for sin gjestfrihet og vennlige lokalbefolkning. Du vil føle deg velkommen fra første øyeblikk du setter foten på øya.

Så hvis du er ute etter en ferie fylt med avslapning, naturskjønnhet, spennende aktiviteter og unik kultur, bør du definitivt vurdere å reise til Aruba. Dette karibiske paradiset vil gi deg uforglemmelige minner og en ferieopplevelse du vil ønske å gjenta igjen og igjen.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke feriedestinasjoner kan jeg kjøpe restplass reiser til på Aruba?

Du kan finne restplass reiser til mange feriedestinasjoner på Aruba. Akkurat nå er de mest populære feriedestinasjonene med restplass reiser på Aruba : Aruba fra 14745 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Aruba på lastminutecharter.eu

Hva kan jeg spare på en restplass reise til Aruba?

Akkurat nå kan du spare opptil 23 % på restplass reiser til Aruba. Spare f.eks. på restplass reiser til disse populære feriedestinasjonene på Aruba : Aruba spare til 23 %. Du finner alle de gode tilbudene for Aruba på lastminutecharter.eu

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Aruba på en restplass reise?

Du kan finne restplass reiser til Aruba fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille restplass reiser til Aruba : Gardermoen fra 14745 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Aruba på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger restplass reiser til Aruba?

Du kan kjøpe restplass reiser til Aruba fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill restplass reiser til Aruba med: Ving fra 14745 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Aruba på lastminutecharter.eu

Hvordan er ferieværet på Aruba ?

Aruba har et fantastisk ferievær året rundt! Denne øya i det sørlige Karibia er kjent for sine varme og solfylte dager, uansett når du besøker den.

Om sommeren, som er fra juni til august, kan du forvente en behagelig gjennomsnittstemperatur på rundt 29-32 °C. Solen skinner sterkt, og det er minimal nedbør. Dette er den perfekte tiden for de som elsker varme og lyse dager. Havtemperaturen er også deilig å svømme i, rundt 28-30 °C.

Høst og vinter, som er fra september til desember, er litt varmere på Aruba. Temperaturene ligger gjerne mellom 30-32 °C, og regnet er minimalt. Dette er også høysesongen for turister som ønsker å unnslippe kaldere klima andre steder. Du kan fremdeles nyte de fine strendene og det krystallklare havet til fulle.

Våren, fra januar til mai, er en flott tid å besøke Aruba på. Temperaturene er som regel rundt 28-30 °C, og det er nesten ingen nedbør. Det er en behagelig bris som hjelper med å holde temperaturene komfortable. Havtemperaturene er perfekte for både svømming og vannsport.

Uansett når du bestemmer deg for å besøke Aruba, er det viktig å ta med solkrem og lette klær. Den konstante brisen gjør det behagelig selv på de varmeste dagene. Aruba har virkelig et fantastisk klima året rundt!

Hva er de 5 mest populære turistmålene på Aruba?

De 5 mest besøkte turistdestinasjonene i Aruba

Aruba, en vakker øy i det sørlige Karibia, er kjent for sine hvite sandstrender, klart turkisfarvann og avslappende øyatmosfære. Her er de 5 mest besøkte turistdestinasjonene i Aruba og hvorfor du bør besøke dem:

1. Palm Beach: Palm Beach er Arubas mest berømte strand og er et absolutt must å besøke. Denne strekningen med hvit sand og krystallklart vann er perfekt for soling, bading og vannsport. Her finner du også luksuriøse hoteller, restauranter og mange morsomme aktiviteter å delta i, som seiling og jetski.

2. Oranjestad: Hovedstaden på øya, Oranjestad, er en sjarmerende og pulserende by som tiltrekker seg besøkende med sin nederlandske kolonistilarkitektur, fargerike bygninger og travle markedsplasser. Utforsk smale gater, nyt lokale retter på restauranter og kaféer, og bli kjent med øyas historie på museer og historiske steder. Shoppingentusiaster vil glede seg over de mange butikkene som selger alt fra luksuriøse varer til lokale suvenirer.

3. Arikok National Park: Dette naturskjønne området, som dekker ca 20% av Aruba-øya, er et must for naturelskere. Området har spektakulære ørkenlandskaper, steinformasjoner og unikt dyreliv. Utforsk stier til fots, sykkel eller på hesteryggen, og oppdag naturfenomener som Natural Pool, en naturlig dannet lagune som er perfekt for bading og snorkling.

4. California fyrtårn: Beliggende på øyas nordlige spiss, er California fyrtårn en av Arubas mest ikoniske landemerker. Det gir en fantastisk panoramautsikt over hele øya og kystlinjen. Kombiner ditt besøk med en deilig lunsj eller middag på den nærliggende restauranten, som også tilbyr fantastisk utsikt over solnedgangen.

5. Baby Beach: For en avslappende dag ved sjøen bør du besøke Baby Beach. Denne bukten med klart vann i turkise nyanser er ideell for avkobling og bading. Det grunne vannet gjør den også trygg for barn og snorkling. Finn en komfortabel strandstol, koble av og nyt solen og havet.

Uansett hvilken destinasjon du velger, vil Aruba definitivt imponere deg med sin naturlige skjønnhet og gjestfrihet fra lokalbefolkningen. Så sett kursen mot denne karibiske oasen og opplev en ren avslapning i paradis!

Hva er de 5 mest populære matrettene du må smake på Aruba ?

Aruba er ikke bare kjent for sine vakre strender og fantastiske vær, men også for sin unike matkultur. Her er de fem mest populære matrettene du bør prøve på din neste tur til Aruba:

1. Keshi Yena: Denne retten anses som en nasjonalrett på Aruba. Keshi Yena består av en deilig blanding av ost, kylling eller skjell, oliven, rosiner og krydder, som alt blir bakt i en utgravd ostekrans. Denne smakfulle retten er en absolutt favoritt blant lokalbefolkningen og er et must-try mens du er på øya.

2. Fiskpannekaker: Et annet populært valg blant besøkende er fiskpannekaker. Disse pannekakene er laget med fersk fisk, som vanligvis er tunfisk eller marlin, og blir servert med en deilig saus på toppen. Enten du foretrekker dem stekte eller grillet, er fiskpannekaker kjent for sin unike tekstur og smak.

3. Arubansk kyllingsuppe: Denne autentiske kyllingsuppen blir servert med bananballer og er en tradisjonell rett som er elsket av lokalbefolkningen. Den smaksrike suppen er laget med kylling, grønnsaker og lokale urter, som gir den en unik og forfriskende smak.

4. Conch-fritters: Aruba er kjent for sitt mangfoldige marine liv, og det betyr at du vil finne deilige skalldyrretter overalt. Conch-fritters er en av de mest populære rettene som er laget av finklippet matsnegle, som blir hakket og deretter mikset med krydder og deig. Deretter blir de fritert til de blir sprø og gylne. Disse smakfulle smårettene serveres vanligvis med en krydret saus og er en internasjonal favoritt.

5. Pastechi: Du kan ikke forlate Aruba uten å prøve en tradisjonell pastechi. Dette er en slags empanada, men med en arubansk vri. Pastechi er en deilig fylt paideig, vanligvis fylt med krydret kjøtt, kylling, ost eller bokits (saltfisk). Disse smårettene er perfekte som snacks eller en rask matbit mens du utforsker øyas skjønnheter.

Når du besøker Aruba, må du sørge for å smake på disse fem populære matrettene for å virkelig utforske den arubanske matkulturen. Øya har noe for enhver smak, og lover å tilfredsstille selv de mest kravstore ganer. God appetitt!

annonse
Last Minute CharterVåre brukere gir lastminutecharter.eu
4.8
  
4.8 av 5 stjerner basert på 361838 vurderinger.

Last Minute Charter Danmark
Last Minute Charter Netherlands
Last Minute Charter Norge
Last Minute Charter Polska
Last Minute Charter Suomi
Last Minute Charter Sverige

Travel with jens
Last Minute Holiday Homes
Travolo
Lieto International
A LIETO INTERNATIONAL SITE