Restplasser til Alba Iulia fra 2085 NOK

Velg mellom 5 restplasser til Alba Iulia. Sammenlign de beste tilbudene på pakkereiser fra de største reisebyråene. Finn din neste ferie her.
Holiday Inn Bucharest - Times 1840565407


   Holiday Inn Bucharest - Times
TripX 1840565407

 Romania
Romania
Alba Iulia
Standard queenrom
Ingen måltider
06-06-2024
Torp
3 Dager
Helg
Holiday Inn Bucharest - Times 1839772882


   Holiday Inn Bucharest - Times
TripX 1839772882

 Romania
Romania
Alba Iulia
Standard queenrom
Ingen måltider
16-04-2024
Torp
5 Dager
Holiday Inn Bucharest - Times 1839773363


   Holiday Inn Bucharest - Times
TripX 1839773363

 Romania
Romania
Alba Iulia
Standard queenrom
Ingen måltider
04-06-2024
Torp
5 Dager
Holiday Inn Bucharest - Times 1840493838


   Holiday Inn Bucharest - Times
TripX 1840493838

 Romania
Romania
Alba Iulia
Standard queenrom
Ingen måltider
18-04-2024
Torp
6 Dager
Holiday Inn Bucharest - Times 1840474366


   Holiday Inn Bucharest - Times
TripX 1840474366

 Romania
Romania
Alba Iulia
Standard queenrom
Ingen måltider
01-06-2024
Torp
6 Dager
Alle priser i NOK. Restplass flyprisene er per person ekskl. muligens kostnader for måltider og bagasje. Restplass pakkepriser er per person basert på to personer deler overnatting i dobbeltrom / leilighet. Erklært hotell fra prisene er for 2 person per natt.

Reis på en billig ferie til Alba Iulia


Hvorfor reise på ferie til turistdestinasjonen Alba Iulia i Romania?

Alba Iulia, en historisk og sjarmerende by, er virkelig en skatt som er verdt å oppdage. Denne vakre destinasjonen, som ligger i Transilvania-regionen i Romania, er ikke bare rik på historie, men også på naturlig skjønnhet og kulturell arv.

En av hovedattraksjonene er Alba Iulia-festningen, som er et imponerende historisk monument. Denne festningen, med godt bevarte murer og bastioner, er virkelig en fryd for øynene. Du kan spasere rundt på de brosteinsbelagte gatene og utforske de mange historiske bygningene som daterer seg tilbake til middelalderen. Reis tilbake i tid og opplev atmosfæren fra fortiden.

Byen er også kjent for Alba Carolina-katedralen, et majestetisk gotisk mesterverk som garantert vil ta pusten fra deg. Inne i katedralen finner du fantastiske fresker og en rekke historiske artefakter, noe som gjør det til et must å besøke.

For naturelskere er Alba Iulia omgitt av vakker natur og panoramautsikter. Dra på turer i området og opplev den praktfulle Cetățile Ponorului-hulen, som er kjent for sin unike skjønnhet. Utforsk Apuseni-fjellene og opplev det utrolige mangfoldet av flora og fauna.

Alba Iulia er også en by som er rik på festivaler og kulturelle arrangementer. Blant høydepunktene er Union Day, som feires hvert år 1. desember for å markere Rumensk nasjonaldag. Gå ikke glipp av muligheten til å være en del av denne feiringen, der du kan delta på tradisjonelle festligheter og se vakre opptog.

Byen har et godt utvalg av restauranter og kafeer hvor du kan prøve autentisk rumensk mat og drikke. Smak på deilige retter som sarmale (kåldolmer), polenta og det berømte Mici (rumenske pølser). På Alba Iulia-markedet kan du også kjøpe lokale produkter og suvenirer for å ta med deg hjem.

Alba Iulia er en destinasjon som passer for alle typer reisende, enten du er interessert i historie, kultur eller naturopplevelser. Utforsk denne vakre byen og la deg forføre av dens sjarm og rikdom. En ferie i Alba Iulia vil garantert gi deg en minneverdig opplevelse.


Ofte stilte spørsmål - Restplasser til Alba Iulia

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Alba Iulia på restplasser?

Du kan finne restplasser til Alba Iulia fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille restplasser til Alba Iulia : Torp fra 2085 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Alba Iulia på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger restplasser til Alba Iulia?

Du kan kjøpe restplasser til Alba Iulia fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill restplasser til Alba Iulia med: TripX fra 2085 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Alba Iulia på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE